Šta je novo?

Huawei Honor 5X

Nisam ga stavio,cekam ako stigne OTA ;) a mislim da bi trebalo stici najdalje pocetkom sledeceg meseca.
Mada nesto se razmisljam da stavio i ja ovaj cm13
Nema potrebe da cekas, ubacio malom burazeru, vec 2 nedelje bez greske radi cm13.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Meni je komplikovano da radim rootovanje a gubi se i garancija. Mada meni i EMUI radi prilično dobro. Ako radi ne treba dirati.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Izgleda da polako pristize b340 i kod nas

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

Ipak ne stize jos,lik ubacuje onako preko fajla b340

Jsl postoji nacin da ovaj tel ima otg? Uzeo sam onaj flash sa micro usb i obicnim usb i ne prepoznaje ga tel,a gledah neke klipove kako ga ukljucuju.

Stigao mi B340 OTA

@dzosua
OTG može preko root-a na emuiu, a na CM radi bez problema.
@smitrovic
Meni je radio bez problema..

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Jesam. Brzo se skine ali se sporo instalira. Ne vidim ništa novo. Kažu da je nešto sređen kompas nešto za kontakte i galeriju. Ja to nisam video ili ranije nisam zagledao pa da vidim promene.

Poslednja izmena:
Upravo i ja azurirao. Jesi mu uradio i factory reset ili ne?

Ne. Nema potrebe. Nije nova verzuja os-a. Ovo je samo patch i ništa više.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Evo male promeneScreenshot_2016-08-30-17-29-11.png

Ne. Nema potrebe. Nije nova verzuja os-a. Ovo je samo patch i ništa više.

Uvek je najbolje odraditi je,ja cu videti kako se ponasa pa ako mi sta ne stima udaricu reset.
Na starom Lg-u koji je imao dosta tih sitnih ispravki uvek je tel sporije radio posle njihovog azuriranja i svaki put je bilo ok nakon reseta.

A kakva je ovo mala promena sto si okacio fotku?
Aha,ako sam dobro primetio sad su konacno ubacili koliko je tel vremena aktivan od skidanja sa punjaca,na b330 toga nije bilo,t acnije bio je samo graficki prikaz,dobro je ;)

Poslednja izmena:
I plava pozadina

Ma dobro,ona je totalno nebitna,ali je ovo drugo ok sto su odradili. Generalno sve su smesne ispravke,nista konkretno ;)

Poslednja izmena:
I ovo je puna kapa

Odradio sam update ovaj. Sad mi je drugacije kad probudim ekran ne izlazi patern za otkljucavanje, nego moram slide screen, pa tek mi onda izadje. Dal je to bug ili mogu da namestim.
Nadam se da ste me razumeli ☺️

Odradio sam update ovaj. Sad mi je drugacije kad probudim ekran ne izlazi patern za otkljucavanje, nego moram slide screen, pa tek mi onda izadje. Dal je to bug ili mogu da namestim.
Nadam se da ste me razumeli ☺️
Edit: resio, uključiti use only pasword, u ovom slučaju pasword je patern

Pozdrav. Uzeh ovaj telefon pre nedelju dana i zadovoljan sam. Samo jedno pitanje, da li ova led notifikacijska lampica moze da menja boje? Tacnije, da li mogu da stavim drugaciju boju za razlicite aplikacije. Tu opciju sam nasao samo u WhatsAppu, u viberu, smsu, messenger nisam. Pa reko da li postoji sistemsko podesavanje za to? Cackao sam, ali nisam nasao.

Nisam 100% siguran, ali mislim da treba root za tako nešto.

Može da menja , skini Light Manager ili neku sličnu aplikaciju . Ne treba root

E, super. Hvala. Za telefon samo pohvale, zaista. Posebno za bateriju. A i izgled. :D

E, super. Hvala. Za telefon samo pohvale, zaista. Posebno za bateriju. A i izgled. :D

Koji si beše imao telefon ? Lumia 830 ?

Ja sam baš danas instalirao ovaj Light Manager i radi ok .

Što se tiče telefona , najviše sam se plašio da mi ne bude nezgodan zbog veličine ali toliko brzo sam se navikao da mi ne smeta uopšte 5.5 .

Poslednja izmena:
Imao sam 730. I ovo je stvarno upgrade u svakom smislu. :D Navikao sam se na 5.5 isto vrlo brzo. Stavise, kad sam posle par dana uzeo nesto Lumiu, bas mi je nekako skucen, mali. Naviknes se brzo na bolje valjda. :)

Automatsko osvetljenje mi nikako ne odgovara sa ovim telefonom, dosta je tamno. Probao sam sada osvetljenje na oko 85 % konstantno da vidim trajanje baterije i nema prevelike razlike u trajanju baterije a ekran je odlične vidljivosti,tako da ću ipak izabrati ovu opciju.
Screenshot_2016-09-08-19-03-58.png

Screenshot_2016-09-08-19-04-15.png

Poslednja izmena:
Automatsko osvetljenje mi nikako ne odgovara sa ovim telefonom, dosta je tamno. Probao sam sada osvetljenje na oko 85 % konstantno da vidim trajanje baterije i nema prevelike razlike u trajanju baterije a ekran je odlične vidljivosti,tako da ću ipak izabrati ovu opciju.

Na koju fore ovakve rezultate dobi?
Ja da bi isterao nesto vise od 5h aktivnosti ekrana,mob moze biti samo oko 13-14h aktivan?
A ti isteras vise od 5h,a mob ti traje vise od 24h,jesi ga dopunjavao?

Na koju fore ovakve rezultate dobi?
Ja da bi isterao nesto vise od 5h aktivnosti ekrana,mob moze biti samo oko 13-14h aktivan?
A ti isteras vise od 5h,a mob ti traje vise od 24h,jesi ga dopunjavao?

Punio sam ga popodne oko 16h,koristio do nekih pola 2 noću i onda je mirovao do 7 ujutru, zbog toga je verovatno duže trajanje. Zavisi kada ga punim, kada ga napunim uveče pred spavanje onda izgura uveče do 21h i ostane otprilike 20 %.

Obično ga punim kada ostane 20,30 %, primetio sam da moze da izgura još lagano jedan sat sot-a dok ne padne na nekih 5,6 %, ali to retko radim.

Sutra cu ga ponovo testirati od 6 ujutru pa da vidim rezultate.

Poslednja izmena:
Vrh Dno