Kako izvesti ovo na Samsung telefonu? Nema te opcije..Nije potrebna modifikovana verzija da bi iskljucio pracenje koraka sa telefona. Samo zabrani Health aplikaciji da pristupa senzoru (Physical activity) i nece uzimati podatke sa telefona.
Kod mene nece ovaj naci mada je vecini uspio i sad im rade notifikacije.disconnect sat u app i ponovo povezi. Kad ti bude trazio dozvolu za sihronizaciju putem blueoototha izaberi kasnije neki hwSynergy problem je u pitanju sta vec znaci. Nadam se da ce ti proraditi pokusaj.Umorih se vise probajuci sve sto mi padne na pamet .. nece ni ta verzija ,tako da sam update na ovu zadnju 13.0.0.320 ,sve radi izuzev notifikacija i tako ostavljam do daljnjeg .. cak i notifikacija o propustenim pozivima radi ... ali notifakacije sms, viber, gmail nece da je prebaci na telefon ..
Koliko vidim i stranci imaju istih problema .. mozda srede kroz sledece update health app ili android update ...ja sam honor updatova na android 12 .. nisam probao health app sa android 11 .. cim sam telefon kupio odmah sam ga azurirao jer je android 12 izasao za njega tokom leta.
E da li je vreme da menjam i sat ;-))to je vec druga stvar ... jedino sto me ovaj vec 3 god sluzi kako treba.
Ako saznam nesto javljam ;-)
koji ti je ovo watch faceKako si ga koristio, da li je ekran bio uključen stalno?
Da li i kod crne boje probija svetlo?
Da li si primetio da je degradiran ekran i pre nego što si imao mogućnost da ga uporediš sa novim satom?
uh moram vidit kako se sidelodaGT3 pro sam uzeo zato što ima ono što mi je najbitnije: izgled, kvalitet izrade, baterija i tracking. Aplikacije na satu za sada nisu neka ozbiljna stvar, cak i EKG sam aktivirao jer imam jednu rumunsku sim karticu, ali probao sam ga jednom i to je to. Jedino NFC plaćanje bi bilo od koristi.
@thebatman
Neki MD307, našao sam ga na telegramu
Kada vratis nasu karticu, da li ECG ostane? Ja sam mislio da probam da ga pokrenem bez kartice sa VPN preko neke zemlje kojanpodrzava ECG al ne znam dal binto ostalo kad ubacim nasu karticu i iskljucim vpn.GT3 pro sam uzeo zato što ima ono što mi je najbitnije: izgled, kvalitet izrade, baterija i tracking. Aplikacije na satu za sada nisu neka ozbiljna stvar, cak i EKG sam aktivirao jer imam jednu rumunsku sim karticu, ali probao sam ga jednom i to je to. Jedino NFC plaćanje bi bilo od koristi.
@thebatman
Neki MD307, našao sam ga na telegramu
Za S1 je potrebna Master Card. Imam Visu i ne podržava je.Ispravka, NFC placanje takodje ne radi ni na Xiaomi S1. Sad dobio info od njih.
Mada, naleteo sam na konobara u kaficu sa tim satom, pitao ga sta mu se svidja i jedna od stvari sto je rekao je placanje. Nisam zapitkivao za detalje. Mozda ima neka nezvanicna fora da se to ipak pokrene.
Znam. Na Xiaomi sajtu su rekli da uooste ne radi sto znaci da ne radi Master, makar zvanicno ne, a ne zvanicno mozda ima neka fora.Za S1 je potrebna Master Card. Imam Visu i ne podržava je.
Proradise mi notifikacije i naravno opet prestadose .. iz vedra neba dodje notifikacija na satKod mene nece ovaj naci mada je vecini uspio i sad im rade notifikacije.disconnect sat u app i ponovo povezi. Kad ti bude trazio dozvolu za sihronizaciju putem blueoototha izaberi kasnije neki hwSynergy problem je u pitanju sta vec znaci. Nadam se da ce ti proraditi pokusaj.
Jesi ti probao da skines petal helath app kao preko nje notifikacije idu kao podmazne. Kod mene ni to ne fercera. Vidim pisu da to vecini prolazi.Proradise mi notifikacije i naravno opet prestadose .. iz vedra neba dodje notifikacija na satutlook mail.. kasnije whatsapp .. probah sms .. moja radost je na zalost kratko trajala .. kako su se pojavilie tako i nestadose .. opet ne radi .. nista sa telefonom i satom nisam radio jer sam odustao ..
Sve to ukazuje da nesto na nivou telefon sat koci e pitanje je sta ? Jednoga dana ce proraditi za stalno ;-))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari