Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Da li na GT2 mogu da se instaliraju neke aplikacije kao za GT2 pro, npr Tick Tick, Calculator itd? Ne mogu da pronađem pouzdan i svež odgovor na netu... I da li je GT2 pro značajno bolji pošto ne vidim neke baš vašne razlike sem build quality i potencijalno tih aplikacija?

Vidim da su konkurenti GT2 otprilike Honor MagicWatch 2 i Amazfit GTR 2, pa da li sam u pravu što mislim da je GT2 najbolja kupovina tu?

EDIT: Navodno je GPS bolji na Honoru jer koristi Galileo navigacioni sistem koji je bolji za Evropu? Ne znam koliko je to bitno.
 
Poslednja izmena:
Imam problem sa vrednostima za nadomrsku visinu na GT2, podaci su poprilično netačni. Razlika ide 50-100m u minus. Na primer, na plaži mi pokazuje da sam na -50 metara, k'o da sam u podmornici. :LOL: Na nadmorskoj visini od 1800m, pokazao mi je skoro 100m manju nadmorsku visinu.
Da li je još neko iskusio ovakav problem?
 
Moj je prilično tačan.
Letos nisam gledao na plaži, ali pre 2 god kad sam uzeo sat, tad mi bilo zabavno, jednom sam video minus, a uglavnom je bilo do 7m.
Na većim visinama gde god sam imao način da proverim, bilo je prilično precizno, a evo, u kući, u prizemlju 93m, upravo se popeo na sprat i pokazuje 96m.
Ponekad mi na spratu pokaže 97.
Te vrednosti su zaista tolike. Ako je verovati stand alone GPS uredjajima.
 
GT2 ima, zašto GT2 pro ne bi imao?
 
Ima GT2 Pro
 
Nemoj mnogo da očekuješ od toga. Prilično je neprecizan, što je i logično za takav uređaj.
Može da fula nekoliko metara. Na primer, stvarna kota je 73 mnm, a on javlja 78-79. Posle nekoliko koraka pokaže oko 73... Pa u krug.
 
Ma dobro 5-6 metara i nije neka pogreska za mojih amaterskih potreba.
 
Ne bih se ni ja žalio da je razlika 5-6m, ali ovo što se dešava kod mene je zaista previše. Našao sam neki klip gde na GT2 Pro možeš ručno da podesiš nadmorsku visinu, tu opciju na GT2 ne mogu da vidim.
 
Prošlo je puno vremena od kada koristim Huawei GT ali nikako da skontam šta meri tj. pokazuje srednji prsten na Acitvity ringu. Spoljni prsten pokazuje broj koraka ali taj srednji gde je ikona štoperica 0/30min šta on meri? :D Kontam da poslednja ikona "crveni čovečuljak" pokazuje koliko sam se puta pomerio tj ustao sa stolice :)
 
Isto brt 😂
 
Mislim da je kao cilj da u danu imaš 30min malo intenzivnije aktivnosti pa tu meri koliko si uspešan.
 
Skroluj dole i za ta dva prstena ima INFO taster, piše šta je šta.
 
Drigari,da li je neko imao ovakav problem? Od juce mi gt2 ne reaguje na okretanje zgloba ruke,jedino da se upali na dugme. Stizu mi notifikacije,sve ostalo radi ali nece da se upali ekran kada sat okrenem da pogledam. Zna li neko kako da resim ovo? Provao sam restart,gasenje telefona na par sati,i nista.Hvala unapred😉👋
 
Da li je procedura ista na Apple uređajima kao i za Android, mislim na to da se skida HMS Core pa AppGallery i onda redovne postavke
 
Imam Huawei Watch GT i poveyan mi je sa Samsung S9+ telefonom, ali ne mogu da kupim one skinove koje nudi aplikacija Health?

Da li je nko uspio?
 
Pozz, imam gt2 pro a telefon xiaomi mi 9. Kad dobijem sms ili viber poruku ne vidim sadržaj, samo mi piše od koga je stigla poruka. Mislim da je do mog telefona. Kad sam sat povezao sa koleginim s8 čitao sam i otvarao poruke. Jel ima neko rešenje??
 
Da li može ovaj skin da se instalira na Huawei GT?
 

Prilozi

  • huawei-watch-gt-2-46mm.jpg
    huawei-watch-gt-2-46mm.jpg
    24 KB · Pregleda: 68
Форумаши,

Да ли је много дати 15.000 дин за добро очуван Huawei Watch GT 2 (46mm), Black који је у гаранцији до 6.2.2022. године?

Хвала унапред!😀
 
Ne znam za Srbiju ali na amazonu je nov 125e.
 
Форумаши,

Да ли је много дати 15.000 дин за добро очуван Huawei Watch GT 2 (46mm), Black који је у гаранцији до 6.2.2022. године?

Хвала унапред!😀
Ne to je preskupo, bolje onda daj jos hiljadarku neku vise i uzmi pro, a drugar je za 14000 uzeo neotvoren.
 
Ne broji kalorije vec 2 meseca....
Pokusavao sa resetom i sata i app.
Nista.
App broji,sat ne...
 

Prilozi

  • Screenshot_2021-10-31-14-18-36-407_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2021-10-31-14-18-36-407_com.huawei.health.jpg
    62.6 KB · Pregleda: 38
Nazad
Vrh Dno