Ta čuda tj delovi čuda su na kartici i ne bekapuju sema kako da bekapujem imam neka čuda od po par gb, umoriće me.
znači real racing 3 i real racing 2 samo posle instaliram i on će da ih vidi, ne mora da se instalira ponovo...
a ovo đilkoš što kaže da je to kopija miui-a, jel to loše? mislim onda aj da instaliramo miui? i šta je taj miui uopšte, neki modifikovani kineski android? na kraju krajeva šta je baidu? isto to?
Baidu nema veze sa miuiem. Baidu ima ceo svoj ekosistem, od marketa, browsera... mozda lice samo ali tu se svaka slicnost zavrsava.Ne znam da li ima Miui za g300. Pa vidim delove da su slični settings je skoro pa isti, kockaste ikone, transparent status bar...
Kucaj miui na Google-u ili YouTube-u, pa ćeš da vidiš. Miui je extra, koristio sam ga dobrih godinu dana na S2.
vidi ovako malo detaljnije da ne bi bubao napamet kako vidim da radiš nego sa razumevanjemEvo probacu sve iz pocetka ovih dana kada budem imao vremena.
Gde se tacno radi taj format system? Jel pre ovoga -> http://huaweig300.com/huawei-g300-install-a-custom-jelly-bean-ics-rom-from-scratch/install-the-custom-rom/
ili pre instaliranja ICS-a?
Sada treba da otkrijem kako da odradim sve iz pocetka, da li je potrebno od nule sve, kako se brisu romovi i modovi, aaaahhhhhhhh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari