Šta je novo?

Huawei G300

Imas i onu cistu verziju koja nije ni za jednu mrezu.

Imas i onu cistu verziju koja nije ni za jednu mrezu.

Koju? Jel sam skontao da je u zipu ima dva fajla za update pretpostavljam da je jedan android komplet, a drugi sa custom app za telekom, nadam je da ne gresim? Skinuh sa njihovog sajta ono huaweidevice.com mislim da je b952 verzija

^flesuj to da ti digne baseband, posle cwm i biraj sa modaca rom posle koji hoces.

Skinuo s njihovog sajta. Sad vise ne mogu da se setim dal je bilo vise od jednog fajla. Kako god pregazio preko Vipovog i sve radi

softverski možda i može nešto da se nabudži pa da podrži igo, ali hardverski mislim da ne može da istrpi... mnogo je slab a uz to je i kinez. možda ako ga overklokuješ na 1.5ghz ali i tada će izbacivati greške.

Igo radi kao sat na g300, radio je solidno cak i na zte raceru na 600mhz.

Na 5 sekundi sam pomislio da je ed_hunter ozbiljan. "I'm getting too old for this..." :)

Samo ispostuj svaki korak u ovom uputstvu.Nemoj nista preskakati i nemas problema.

Kontam da preko ovog ClockworkMod Recovery-a moze da se instalise bilo koji mod?

Naravno.Ja sam isprobao sve poznatije i ostao na spancu koji stvarno radi za klasu bolje od svih postojecih.

Zato sam se i odlucio za spanca, a i muka mi je od bloatware-a.

Skinuo s njihovog sajta. Sad vise ne mogu da se setim dal je bilo vise od jednog fajla. Kako god pregazio preko Vipovog i sve radi

Posto imam P1 i programer sam i nije mi prvi android i oziveo sam desetine skrsenih fonova i radio sam upgrade na svom p1 i pisalo je za tacno koje verzije ide upgrade, a ovde sve pise za postojece B9xx, pa me zanima iskustvo da ne napravim cigletinu za papir pa posle da vracam sve. Samo mi je potreban odgovor da li moze direk preko b8xx i nista vise.

Hvala unapred

B952 sa sajta skines, stavis na sd i gazis preko cega hoces.
Edit: jedino factory reset da odradis pre flesovanja je pozeljno.

Poslednja izmena:
Zasto je neophodno instalirati gapps-ics-20120429-signed.zip posle custom roma (spanca)? Sta je uopste taj gapps-ics-20120429-signed.zip?

Pa ako ti ne treba google play i ostale google stvari ti nemoj gapps da flesujes :)

ahaaaa skracenica za google apps. :D Nisam konstatovao uopste.

Inace zavrsio flesovanje, spanac aktivan. Ovako na brzinu skrolujuci kroz meni i sl, sve deluje isto, osim sto nema spam aplikacija. Rek'o odlicno, nema spam gluposti, odoh da vidim RAM zauzece odmah posle dizanja i vidim 50% zauzeto! What the hell?! *** GB pun spama mi posle dizanja zauzme oko 30-40% RAMa. Jel to normalno za ICS generalno?

pa svaki novija verzija androida jede više nego prethodna... ko i windows na kompu :)

Screw that. Ironija je da sam se odlucio pre svega za spanca u nadi da ce RAM zauzece biti manje (prihvatljivije) bez silnog bloatware-a. Kada ono cvrc...
Nema veze, bitno je da ce tel bolje raditi nego sa VIPovim GBom, u to sam siguran. :)

daj skrinšot running apps iz settingsa? možda ima nešto što ne mora da se vrti

Ne treba skrinshot, jer ima sve ukupno 4 stavke :D

Settings 18bm
Google Services 12mb
Wiper App 2.8mb (sta je uopste Wiper App?)
Android keyboard 9.9mb

RAM: 205mb used, 182mb free

Poslednja izmena:
Thanks. :)
Brisnucu taj Wiper ako je ikako moguce, ne volim task killer-e, vise stete nego koristi donose.

Ne treba gapps za slim13, mozes dodatno da ga olaksas izbacivanjem fabrickog browsera, live wallpapera i dr ****** koje ne koristis. Posle kad instaliras sve aplikacije skini i greenify i stavi u hibernaciju aplikacije tipa facebook, dolphin, tapatalk.. i nekad ti nece cucati u ramu vec ces da ih pozivas po potrebi.

***, sad mi kažete za gapps. :) Ja sam ga instalirao odmah preko slim13 po onom uputstvu. Čitam da ICS ima mnogo bolji memory management, tako da više ni ne obraćam pažnju na zauzeće. Pogledaću taj greenify.

ne treba ti greenify za tapatalk... ne znam za dolphin ali sumnjam i za njega. treba ti samo za one aplikacije koje rade kao servis tj koje vidiš u settings/apps/running. one koje stoje u cached apps (gore desno dugme) ne zauzimaju ram nego lete čim se ukaže potreba za memorijom (njih android računa u free ram).
plus dodatna mana greenifya je što uvek čekaš dugo da se upali aplikacija koja je u hibernaciji

Meni i tapa i dolphin budu u ramu. Tapatalk verovatno zbog push notifikacija a dolphin ostane posle pokretanja.
Ok je to na koji nacin android razmislja (neiskorisceni ram je uzaludan ram) ali g300 se davi kad padne ispod 100mb.
^ova filozofija bi bila ok da fon ima 768+ rama.. ali nema.

Nazad
Vrh Dno