dobro bre djilkoš oladi, viđeniji si član foruma sa 8k postova, i dosta si doprineo zajednici, mani se prozivanja. ti si jedan od članova koje bih voleo da upoznam u ns kad dođem, pored illidan-a i rasans-a.
nego, tema mi je spala na drugu stranu pretplata. niko davno nije pisao ništa... elem, da probudim malo javnost
generalno sam protiv custom romova. bzv, neko se tamo zezao i sad ja treba da instaliram nešto što na čemu pola stvari ne radi... bzv... međutim... malo mi dojadilo ovo štucanje na stock ics-u b952... vratio bih se na 2.3, a vraćanje na stock telenor (koji je bolje radio) je mnogo veliko cimanje, jer treba da se menja baseband. međutim neki baja na modaco, tilaz je napravio atomic rom koji može da se flashuje preko 2030 baseband-a i na kom radi huawei all backup što je meni jako bitno. doduše nije mi radio apk, ali mi je radio flashable zip. long story short, taj atomic mod je 2.3.6 sa izgledom ics-a i brzinom 2.3.6, sa svim čarima stock roma (sve radi) i memorija je zauzeta 80mb od 700 na startu (umesto 250 od 700 kod stock ics-a). navigacija radi ko sad, fata satelit za par sec. inače me g300 nije izdao po inostranstvu sad, fatao je satelite bez mreže i interneta samo tako, rame uz rame sa gs3 koji je bio tu kao bekap navigacija kad mi nestane baterija.
telefončić je bombona. sad vredi kao šaka kikirikija, i vrv ga ljudi poklanjaju drugima, pošto smo u eri quad core (octacore još malo) telefona, ali je mali vredan pažnje još uvek.