gresis silno dovahpig-e

uglovi gledanja su jedina razlika, a sobzirom koliko srche struje Blade3 za taj tft, sve se vidi veoma veoma dobro. Ljudi mahom grese kada uzimaju u obizr statistike i specifikacije ekrana dok zanemaruju cinjenicu da je osvetljenje pojedinacnih piksela tu najbitnija stavka. Skoro je Toshiba izbacila TN film koji je prijatniji za oko od low cost IPS-ova, a low cost IPS-ovi su bukvalno IPS - bez H-IPS ili S-IPS tehnologije u njima, koji prave razliku.
Ako mi ne verujes, idemo zajedno negde u neku eletroniku da pogledamo monitore, skupi TN VS jeftini IPS da bi video o cemu pricam. Na kraju krajeva ajd' u mraku da ti pokazem G300 i Blade3 i ako mi kazes koji je koji, ja skocim s'mosta
i na kraju krajeva, moja "kesa" Blade3 ima najbolji unofficial Cyanogenmod 4.2 koji je napravio developer po imenu KonstaT koji radi bez ijedne najmanje greske i rom je trenutni maksimum koji moze da se izuvce iz ovog A5 procesora i poprilicno sam siguran da nijedan G300 rom u tom segmentu ne moze da se poredi. Blade3 sa CM 10.1 >>> svaki drugi telefon na A5 procesoru (posto nijedan nema ovaka CM za sad)