naravno, uradimo mi i jedno i drugo, ali posle raspakivanja samo izbaci grešku : "update failed"... i onda možeš samo da izvadiš bateriju....A cekaj majku mu,. ovi sto su na telenoru, imaju software 892.
Imate dve opcije za fleshovanje, prva je preko volume tastera (forced) adruga je da udjete u system/storage/Upgrade SD card/ i tamo pokrenete flash.
Naravno, pre toga stavite na SD karticu u root folder "dload" i u njemu direkt ROM od 609mb...
naravno, uradimo mi i jedno i drugo, ali posle raspakivanja samo izbaci grešku : "update failed"... i onda možeš samo da izvadiš bateriju....![]()
ko zna šta se dešava... dakle možemo samo da pritiskamo telenor da nam izbaci njihov update...Meni ne zakuca telefon niti mi pise fail pise mi updejt error prilikom force updejta i ponudi mi restart ja pritisnem i telefon se lepo restartuje i to je to. Prilikom normalnog pokusaja mi ne ispisuje nista nego se telefon samo restartuje.
edit: ja i dalje ne znam gde moze da se nadje u NS ona zastitna futrola silikonska za tel?!
PA zar ovo oko cega se digla tolika hajka ovde nije zvanicni apdejt? Mada kad bolje razmislim, dok mora da se upisuje na karticu nije OTA, a to ne valja jel?!Nece biti zvanicnog apdejta za vip/telenor
da, ali nigde nije receno da nece biti operaterovih preradjenih romova koji ce nam biti servirani. a ti si samouvereno tvrdio da ih nece bitj.Ovo je apdejt koji je izbacio huaweiAli ovo mora svaki provajder da "obradi" da doda svakakve ku*ce,i onda da vam ponudi update
![]()
ja recimo nemam nikakvih problema sa stock telenor romom... tu je ona jedna aplikacija za moj menu i to je to... ostali bloatware je od huawei-ja.... tako da zvanicni telenorov ics cu svakako pozdraviti....i onda cete da imate gomilu smeca od provajdera, usporen tel, slabo reagovanje na dodir itd!!! Custom romovi rullez pa cak i oficijelni rutovani!!
Nego lepo put pod noge, pa u poslovnicu na razgovor (nikako svađu).
Svađom nećete ništa postići.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari