Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

Nadam se da ce izaci jer EMUI 3.0 jako lepo izgleda! :) Vredi cekati, samo da docekamo!

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi...treba mi mala pomoc :).Zanima me da li je i vama 'tiha' muzika kad slusate preko slusalica ???Navikao sam na glasnu muziku,ali kad slusam preko telefona mnogo mi je tiho,bukvalno setam ulicom i sve cujem sa strane :/

Habi meni se to desava ako slusam radio, ali nije bas toliko tiha. Mozda je do slusalica ako koristis one koje su u paketu.
Marko ne znam na koje aplikacije tacno mislis ali nisam primetila da bilo koja aplikacija baguje, secka itd.

Meni se desava i kad slusam radio i u music playeru :/....Stavljao sam i dosta bolje sluske od tih u pakovanju...i dalje uzasno tiho :(.A da ne pricam sto ne moze da se igrica a da posle par minuta ne pocne da secka....Iskreno razocaran sam dosta ovim telefonom .....

Fejs nisam update-ovala jer imam problem sa time da su mi ikonice prevelike i da ne vidim imena na chatu, ne znam kako to da resim. Zna li neko? I da li uopste ima taj problem?
Blic nikada nije seckao barem meni, a b92 ne koristim. :)

@Habi ja nemam taj problem kada slusam muziku preko playera, cuje se sasvim dobro. Mozda si ti navikao na jacu muziku ali moje misljenje je da se dovoljno glasno cuje muzika na ovom telefonu. Meni nijedna igrica ne secka, jedini problem imam sa Viberom ali to se kolektivno ljudi zale tako da se ne obazirem.

Poslednja izmena:
Da bi koristila çhat na novom fejsu mora se instalirati messenger

Marko znam da mora messanger, ne koristim uopste novu verziju FB-a, a messanger koristim svakako. Nisam uopste updateovala vec sam na internetu nasla starije verzije i tako koristim fejs. Ikonice na novom fejsu su mi prevelike, i ne znam kako to da resim, nerviralo me je i onda sam obrisala taj i ubacila stari.

Pa ne znam, sto noviji je fejs više koči i baguje ali čudno mi je kako ti blic ne secka kad udješ u vesti i listaš

Prosto ne secka. Mozda ono sto meni ne smeta tebi smeta pa nemam isto merilo toga sta je ustvari lose. Vise me nervira kocenje Vibera i FB-a (a to je bas do samih aplikacija).

Mene to izludjuje što secka blic i b92, čak i google market pomalo. Koloko dugo ti traje baterija, jel duže od b132?

Poslednja izmena:
Zavisi od toga koliko koristim telefon, danas je recimo ceo dan ukljucen mobilni internet (jutros je telefon skinut sa punjaca) doduse nisam aktivno koristila telefon i baterija je trenutno na 54%. Pa ti uporedi.

Ti termini mi bas i nisu poznati tako da cu reci da sam ga update-ovala preko mobilnog telefona kada je signalizirao da je izasao update. :)

Znači ota, a jel si posle vratila na fabrička podešavanja? Izvini ako sam malo dosadan :)

Nista nisam dirala, samo sam update-ovala i ostavila tako. Ne cackam previse, ne zanima me to bas. :)

Mozda kad bi to uradila verovatno bi rešila problem fejsa ili vibera ali obavezno uradi bekap kontakta, sms i ostalog što ti znači

Ne verujem da fabricka podesavanja imaju ikakve veze sa velicinom ikonice na fejsu.

Ovaj telefon dobija Emotion 3.0 bar prema huaweiblog.de

Novembar za kineze, znaci tamo od nove godine mozda i dobije 3.0.:) Mada lepo sto je u igri jos, mislio sam da je ovo bilo poslednje od velikih apdejta sto smo imali.
Prosao me hajp, ionako sam zadovoljan kako radi ovo sto mi treba, tako da kad dodje dodje.
Opet je nagurao preko 1000 sati uptime-a, stucne tu i tamo ponekad,ali i dalje radi bez muke.

Ja sam b512 imao 1 dan i kada sam se vratio na b125 razlika nebo i zemlja. Umesto kitkat da bude bolji on je duplo gori. Čitao sam i za samsung s4 kada je dobio kitkat radio je kao šlogiran. Zato google brzo izbacuje os android L

Pa i nije brzo..kitket je tu vec skoro godinu dana, vreme je za l.Samo sto emui 3.0 ne dolazi sa njim, to ce i dalje biti kitket verzija.Na ascend mate 7 je vec emui 3.0, ali na kiktetu.A na taj novi android, svi ovi noviji iz huaweija ce cekati koliko i mi ovaj 4.4.2..nazalost.

Ili je Jelly Bean jedino dobar za ovaj telefon ili kinezi ne znaju da naprave kit kat, valjda ce naučiti do decembra

Vrh Dno