Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

meni najvise 16k(na b125) sad oko 15k...medjutim nista ne znaci u radu.

Instalirao sam B511 i za sada sam prilično zadovoljan. Bolji je dosta od B510 mada je on bio katastrofalan. Sada se dosta pouzdanije ponaša, fluidnije radi iako ponekad zastajkuje ali nista strasno. Naučio sam da od ovog telefona ne očekujem da radi kao sat tako uzimam sta mi se nudi. Savetujem svima da instaliraju B511 jer je ovo verovatno najbolje što će se desiti ovom telefonu.
Jedino što mi još uvek razočara kod ovog telefona je činjenica da sam Galaxy S II poklonio burazeru kada sam kupio ovaj telefon misleći da imam bolji. Uvek kada se poigram sa njegovim Galaksijem tek tada shvatim koliko je ovo inferiorniji softver iako na papiru ovaj telefon ima bolje performanse.

Ja sam instalirao b511 pa se vratio na b510 jer 511 brzo crpi bateriju.Ipak mi je sto se tice baterije b510 puno bolji rom i bolji je od b132.

Konačno imam normalan softver za p6. Poslednji sto je izasao je B511 koji je beta. Na njemu sam bio jedan dan i primetio da WI-FI radi super i da e ne greje tel. Ostalo i nije nešto sobzirom na performanse telefona. Najbolji softver je B132, brz, 3G mnogo dobro radi ali, bar kod mene, baterija je loše trajala, pregrejavao se dok sam obične app koristio tipa blic i WI-FI je stalno pucao. Onda sam B511 raspakovao i izvadio iz sysem/app HwWiFiDirect.app i HwWiFiHotspot.app i instalirao, uradio sam punu instalaciju a ne samo novo, resetovao tel. i dobio B132 odličan softver koji je sada isto brz, 3G i WI-FI sada rade besprekorno, telefon se više ne greje, baterija duže traje. Ko želi da ima dobar funkcionalan softver neka proba. Sve dok ne izadje normalan kit kat a ne ove bete ja ću ostati na ovom softveru.

Prilozi

• Screenshot_2014-07-19-10-52-16.png
    Screenshot_2014-07-19-10-52-16.png
    100.4 KB · Pregleda: 149
Poslednja izmena:
Sale koja je verzija kernela na b511? Jel je 787?

Poslednja izmena:
To ti nije verzija kernela, kernel je i dalje 3.0.8. to ti je samo neka od varijanti ako su menjali sta, al koliko vidim ta je, iz juna.

Imam šansu da uzmem one plus one 64gb za oko 330e. Da li mislite da je vredno da se zezam i prodajem Huawei p6 kako bi kupio ovaj telefon. U poslednje vreme sam jako zadovoljan kako mi Huawei radi jer sam mu instalirao nova lančer prajm i podesio sve kako mi odgovara tako da mi sada telefon leti. Ne znam da li bih bio mnogo zadovoljniji da uzmem one plus jer je ipak veći telefon pa ne znam kako bih se navikao na to. šta vi mislite?

snepdregon 801, 3gb rama, 64gb memorije,3100mah..ako imas sanse za te pare, i ako ti se uzima normalno da je vredno.:D

Jel probao neko ovaj novi firmware B513 i da li ima smisla da se instalira ako imam već B511 koji radi u suštini ok?

Posle mesec dana korišćenja stock verzije 4.4.2 i firmware b510 utisak je da je to trebalo mnogo, mnogo bolje. Viber non-stop puca, multitasking često zabaguje, takođe i fejs aplikacija, pri kucanju poruka slova se pojavljuju sa kašnjenjem... Stvari koje se nikad nisu dešavale na b125 i b132.

Možda b513 ispravi nešto, ali koliko videh na Huawei News, ne može da se instalira preko dload foldera već rutovanjem telefona.

Izisao je B512 kod mene je sve ok za sada,kad ga vise istestiram javim vam.

Meni nece da se instalira nema teorije, prijavljuje gresku stalno. Probacu da zamenim recovery pa da probam opet.

Uspeo sam da instaliram update tek preko fajla koji ima da se skine sa huaweiblog.de . Ovako nije imalo sanse, stalno mi je prijavljivalo gresku.

Prvi utisci su odlični, sve aplikacije dobro rade osim b92 i blica. Mocart sport, kurir, studio b radi super znači da je do aplikacija. Ja sam poslao komentar na google play da poprave aplikacije, trebalo bi svi da posaljete

I ja sam zadovoljna! :) Za sada sve super radi!
Da li neko od vas ima problem sa FB aplikacijom za telefon da mu je font veliki i da kada kliknete u odeljak za chat prosto ne vidite sliku kontakta? Cini mi se da je do telefona jer na ZTE ista verzija FB-a radi savrseno.

Konačno sve radi kako bi i trebalo na B512, prilično je ispeglaniji softver i čini mi se da i Huawei tastatura mnogo bolje radi, predikcija teksta i swype opcija tako da mi je to sada default tastatura a sve ostale sam obrisao. I dalje ga držim na Nova Launcheru i sve radi veoma glatko. Mislim da je to to i ne verujem da ću više imati potrebe da ga dalje updateujem, ovako sam želeo da mi radi od kada sam ga kupio i evo posle oko godinu dana konačno sam dočekao :)

Ja sam se vratio na B132, nekako mu vise lezi, fluidniji je, aplikacije ne seckaju, na antutu 16000

Jel probao neko omni rom? Dali i u njemu seckaju app?

Ja sam probao Paranoid koji mislim da je dosta slican kao OMNI sto se tice stabilnosti. Aplikacije nisu seckali ali mi je zato sam UI seckoa sto je bilo bas iritantno. Mozda su to popravili ovim novijim verzijama.

Slaba vajda da ce to doci do nas... Procitah na xda da je Nemacki Huawei rekao da ce 3.0 dolaziti uz novije telefone i da jos uvek P6 nemaju u planu... Vazda nesto cekamo.:S:

Hmmm...pa P6 je star samo godinu dana,trebalo bi da izadje i za njega...cekamo :)

Nazad
Vrh Dno