Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

slavissa

Cenjen
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poena
169
Ево новог Huawei-а, супертанког, нешто јаче од 6мм, кажу не много скупог. Врло интересантан телефон средње класе.

http://www.android4fans.com/2013/05/28/huawei-ascend-p6-first-speculation-on-pricing-appears/

За сат времена уживо представљање из Лондона, линк испод

http://www.androidcentral.com/we-re-live-london-huawei-1pm-bst-8am-edt

Има већ 2 милиона унапред наручених примерака, и то пре званичног представљања

http://androidcommunity.com/huawei-ascend-p6-gets-2-million-reservations-before-release-20130617/

ПС: ако већ има тема о овом фону, а нисам је нашао, молим модератора да обрише ово.

Poslednja izmena:
Dobro se neko setio da otvori ovu temu.. :) jedina mana za sada baterija.. Iako je mob 720p

Видећемо на тесту издржљивости на gsmareni за који дан. Претпостављам да ће да буде око 40 до 50 сати.

Opasni su skroz svaka im cast mene je p1 odusevio mada nesumljam da ce i ovaj model...

Zaista deluje opako... Huawei više ni u kojem slučaju nije za potcenjivanje, štaviše!

Jel to neka modifikacija miui-a na njemu, jako slicno izgleda.

Има доста тема са припадајућим иконама. Уз телефон се добијају 5, а за бесплатно преузимање кажу да има 1000. Мени личи на неку комбинацију GO Launcher-a са фенси иконицама. Објавили су цену, 449e без уговора.

И ја очекујем да до јесени буде по огласима рецимо између 250 и 300e. Било колико је леп, танак, металан и сл. LG Optimus G је бољи телефон од овог, а он је тренутно на огласима око 350е. Што се тиче батерије, имају неку оптимизацију потрошње тако да очекују да буде довољна за свакодневу употребу. Иначе, што се тиче кинеза далеко од тога да не умеју да направе добар телефон, умеју и знају и то по много мањој цени од других. Па видели сте сви да је цена материјала за iTelefon или S4 око 220USD, значи остатак је профит. Ако се Huawei задовољи мањим профитом, ето јефтиног а доброг телефона.

znaci brzo ce pasti na 300e.. samo ova baterija plasi.. inace bas lep telefon na prvu loptu . u *** http://www.phonearena.com/news/Huawei-open-to-acquiring-Nokia-but-calls-Windows-Phone-weak_id44217 sve vam je jasno.. i onda se neko ovde pre mesec dana javio ,nikada kinez ,mogu za dzabe da mi ga daju nikada ga ne bi uzeo,svi znamo sto su kinezi itd..

Za Huawei mobilni su samo usputni biznis. Oni su telekomunikacioni dzin, Cisco ih se plasi toliko da pokusava da ih zabrani u USA. Bilo bi super kada bi kupili Nokiju i stavili Android ili Ubuntu na njihove telefone. To bi bio pun pogodak.

За мање од 24h по лансирању, цена је пала са 449е на 385е, барем у UK.

UK£ 329.95 = 384.740473 Euros

http://www.androidcentral.com/huawei-ascend-p6-gets-priced-uk-expected-july-4

Иначе на њему је Emotion UI 1.6, а ускоро излази Emotion UI 2.0 са још већим могућностима. За јесен је најављена и LTE варијанта коме то треба.

Poslednja izmena:
Jel neko zna kada bi ovaj fon mogao da se pojavi kod domacih provajdera i kod koga? Takodje me zanima koliko je realno ocekivati cenu od nekih 22-25000 uz neki paket od 2000 mesecno?

30000 je s2+ u telekomu pa ti vidi koliko je realno

Mnogo lepo telefonce... Iskreno se nadam da ce kupiti Nokiju, posto je ocigledno da im samo brend fali, mnogi zaziru od imena.
Da je Nokia izbacila isti ovaj telefon, po istoj ovoj ceni, razbucala bi konkurenciju u Evropi.

Jel neko zna kada bi ovaj fon mogao da se pojavi kod domacih provajdera i kod koga? Takodje me zanima koliko je realno ocekivati cenu od nekih 22-25000 uz neki paket od 2000 mesecno?

Ovaj telefon je vec testiran kod jednog mobilnog operatora kod nas i to pre vise od mesec dana, tako da je jasno da je vendor prvo opipao interesovanje mobilnih operatora za P6, a to da li ce ga biti i kada, svi znamo da to zavisi od mnogo faktora. Sama cinjenica da nas nema u prvih 19 zemalja, govori da treba da budemo srecni ako ga bude kod nas do kraja godine uopste. A po mom misljenju to je osnovna mana, takvo smo trziste i sam nedostatak svesti kod korisnika za Huawei telefonima dovodi do toga da top telefoni budu predstavljeni kod nas mnogo kasnije kada oni vise i ne budu ono sto su bili kad se pojave. Sa druge strane to je i ok jer ce cena za sve nas biti prihvatljivija :)

@OZZY83 To bi bilo jako bezobrazno jer sam fon kosta manje u slobodnoj prodaji. Neki sablon za odredjivanje cene je cena u slobodnoj prodaji (ne preko oglasa) manje 100 evra. Naravno u MTSu i Vip a ne u Telenoru (koji ima straobalno visoke cene svega).

@Vojkan Znam za to ali Galaxy je "brand" u Srbiji. Na osnovu trenutne situacije najradije bih uporedio Samsung SG2 (pa i taj plus koji je revizija) sa Golf dvojkom. Jel ima bolji auto (mobilni)? :p

@Radoszver: Hvala na informacijama.

Kada se pojavio, Nexus 4 je tamo gde ga prodaje LG (sto je slucaj i sa nasim trzistem) kostao koliko i Optimus G. Samo preko Google Play je mogao da se kupi za 350 dolara/evra, inace je kostao vise od 550 cini mi se.

Kada se pojavio, Nexus 4 je tamo gde ga prodaje LG (sto je slucaj i sa nasim trzistem) kostao koliko i Optimus G. Samo preko Google Play je mogao da se kupi za 350 dolara/evra, inace je kostao vise od 550 cini mi se.

Ne vise, nego bas toliko.. :)

@Vojkan Znam za to ali Galaxy je "brand" u Srbiji. Na osnovu trenutne situacije najradije bih uporedio Samsung SG2 (pa i taj plus koji je revizija) sa Golf dvojkom. Jel ima bolji auto (mobilni)? :p
Ima, moskvič :)
Sad se setih, p1 je bio 20k, možda ima nade

Nazad
Vrh Dno