- Učlanjen(a)
- 06.11.2014
- Poena
- 69
http://consumer.huawei.com/my/suppo...pname=Mate 7 Standard(MT7-L09)&pcode=Jazz-L09
Izasao je zvanicni update...
Zasto bi drzao zakljucan bootlader kad od samog huaweija dobijes unlock kod? Ja sam bio na beti 317, sjajno je radila, updateovah danas i i dalje radi sjajno. Jedina razlika koju primetih a mozda i jedina koja postoji je sto sad posle restarta ne mora da se unese kod za prvo otkljucavanje ekrana vec moze odmah fingerprint.
Flashujes TWRP i onda iz njega zadnji SuperSU.Kako se rootuje ovaj 5.1.1. Hocu obrisem neke krseve.
Huawei will record your unlock request information; for software
and hardware failures arising as a result of unlocking the bootloader, Huawei repair centers can provide repair services charged at the standard rate
for repair work outside the scope of the warranty.
Sa unlock stranice. Dakle ne voiduje unlock garanciju nego se samp ogradjuju time sto kazu da ne podleze garanciji ako nesto pokvaris unlockom.
Plus moze i da se zakljuca: http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/absolute-to-lock-bootloader-t3068607
Meni ovo uništava telefon. Zakuca se, greje se deo oko senzora i kanere i moram da ga resetujem. Probacu factory ili se vraćam na stari rom... samo putujem, pa ne znam kad ću
@pablo uopste nije tomejto tomato situacija kad sam huawei jasno kaze da se ne gubi garancija.
Ti namerno pogresno tumacis. Ne pise da se gubi, dakle ne gubi se. I servis ako hoce da te prevari, prevarice te stim sto sam citao po drugim forumima da je huawei ultra korektan po tom pitanju. Covek dobio fon, nema garantni list ili bilo sta drugo, servis ga oladi, on pisao stranici moj huawei na fb i fon mu je popravljen free. Tako da ne, unlock ne ponistava garanciju."Huawei will record your unlock request information; for software
and hardware failures arising as a result of unlocking the bootloader, Huawei repair centers can provide repair services charged at the standard rate
for repair work outside the scope of the warranty."
Kako nije? Pošto očigledno neko od nas pogrešno tumači a meni se čini da si to ti.
Malo su zašecerili ali:
Napisali su da ce zabeležiti da si odključao BL a ako se nešto software-sko ili hardware-sko pokvari kao rezultat unlocka servis ce ti naplatiti po standardnom cenovniku. Nisu tačno napisali da poništava garanciju ali jesu. Znači pokvari ti se kamera - i oni ti kažu to je rezultat unlocka BL-a a ti slobodno tvrdi suprotno.
Upravo.Ne nužno, ali nemoj biti tako siguran da će ti popraviti sve bez pogovora,u Srbiji živiš.
Znam gde zivim ali isto tako znam za svoja i tudja iskustva sa huawei servisom i podrskom. U svakom slucaju posto svaki Mate 7 u srbiji ima premijum garanciju (proveren info) ako ti odbiju zbog bootloadera polupaj ga pred njimaNe nužno, ali nemoj biti tako siguran da će ti popraviti sve bez pogovora,u Srbiji živiš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari