Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Juče: svo vreme wifi i 50% osvetljenja:

dfdffb25bfbcd7765b1eb9a8e138511c.jpg

ad6352d0ea0cf99b24ba6f3c40026a48.jpg

11b11a37ad0d125c155f01e99d4f3fb3.jpg

Zanemarite to malo punjenja to je manje od 3 minuta, prilikom testiranja Taskera.

A moze i ovako...
Screenshot_2015-09-22-21-34-21.jpeg
Screenshot_2015-09-22-21-34-30.jpeg
:smoke:

Ja ne znam sta se desava sa mojim telefonom,ali vise od jednog dana ne moze da izdrzi. :(.

Huawei ima dosta agresivan task killer koji gasi sve živo, ali sve jedno, odlični rezultati... :)

Pa koliko to app moze da drzi u ramu kad vec gasi agresivno?

Nemam sada kod sebe g7,ali vidim kako se on ponaša. Često ugasi whats app i ne stižu poruke, ili izbaci upozorenje da neki programi troše bateriju jer rade u pozadini... Ne znam kako je na mate ali verovatno slično...

Pa skoro isti ovaj sot izvlace i ljudi sa G2, Z2, Z3 i slicnim telefonima - kada drze osvetljenje na max 50% (auto) :)

Jer su svi ti displeji tamni do 50% osvetljenja.. ja npr na Z2 veci deo dana drzim 80-100% (oko 460 nitsa je max) i uz 3G net koji je upaljen ceo dan i dosta upotrebe (hardcore) mogu da izvucem 5 - max. 5.5h sot-a :)
To kada bas rabijem fon od koriscenja.. ko igra zahtevne igre od x Gb ne moze ni na taj sot da racuna, ja sam u to racunao igranje tih sitnih do 200Mb koje i nisu veci problem za cipset.

Da ne neko ne razume pogresno - autonomija na Mate 7 je sjajna za android, nema tu polemike, ali nije realno ocekivati 8h sot uz hc upotrebu i sa max. osvetljenjem :) i 5h dnevno uz maltretiranje telefona je sasvim dovoljno, posebno kada se zna da bi se npr Nexus 5 sa takvim rezimom rada ugasio ''na pola radnog dana''.

Poslednja izmena:
Nemam sada kod sebe g7,ali vidim kako se on ponaša. Često ugasi whats app i ne stižu poruke, ili izbaci upozorenje da neki programi troše bateriju jer rade u pozadini... Ne znam kako je na mate ali verovatno slično...

Nije slucaj kod Mate7..inace,moji rez su sa 90% osvetljenja.

Edit:
@hsv.stoned
Gde si to video g2,z2,z3 da izdrze preko tri dana i vise od 6h sot?

Poslednja izmena:
To je nesto do tebe, ocigledno nisi dozvolio whatsappu da radi u pozadini jer i kad je aplikacija ugasena moraju da stizu poruke.

Huawei ima dosta agresivan task killer koji gasi sve živo, ali sve jedno, odlični rezultati... :)

Pa koliko to app moze da drzi u ramu kad vec gasi agresivno?
Ne može puno aktivnih aplikacija da drži u ramu. Slušam tune in radio i citam forum preko TT-a otvorim Chrome sa 4 taba i on mi ugasi TT. Ali navikao sam na ovako agresivni Task Manager kad sam koristio Note2 sa TW romom :D

Jeste da gasi aktivne aplikacije ali nikad ne ugasi pozadinski proces ako ga tako namestis. Idi u podesavanja i tu namesti koje aplikacije smeju da rade kad je ekran ugasen. I ugasi ono reportovanje da neka aplikacija troši bateriju.

Hoce biti update za mate 7?

Nasao sam neki 5.1.1 ali beta je.

Hoce i beta radi savrseno

Ali meni puca update na 14% i onda nestane update sa kartice.

Nesto ne radis kako treba ili je fajl koji si skinuo koraptovan.

Xda, trazi betu b317

Naravno kada je lizalica u teškoj banani:d

Jel ti fon evropska verzija?

Vrh Dno