Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

2d4179b29f5cc8580cefc7314962fad8.jpg

Ne znam da li vidite,donji deo ekrana mi je pukao . Tj boje su se razlile malo. Mislite da premium garanicjja resava problem?
Trebalo bi da reši... Baš peh. Kako se desilo? Javi kako si prošao sa garancijom

Ispao mi je telefon,imao sam bamper sto ga ja mozda spasilo od kompletnog pucanja :). Tek sada sam skontao da sa ss ne moze nista da se vidi. Ostecenje je bas malo I ne smeta u radu telefona al iritira :)

Ozbiljno razmišljam o ovom telefonu. Jel neko uspeo da ga rutuje, ima li neko uputstvo?

Ima uputstvo, nije ni komplikovano. Meni samo google apps prave problem, inače super radi, pa nisam...

Kakav problem ti prave Google apps

Prze bateriju kad je autosync ukljucen...
Pisao sam već o tome. Lek je factory reset, al me mrzi

Imao sam jedan ali je imao problem sa ekranom. Probijanje bele svetlosti. Kod nas u servisima tvrde da su za nase trziste stigli sa losim ekranom. Da li neko ima slicna iskustva?

^ To prvi put da procitam..ekran je odlican u svakom smislu. Gde si nabavio taj mate7?

Procitao sam celu temu i vidim da su jos neki imali iste probleme. Nabavio u MTSu. Bele mrlje, probijanje svetla na tamnoj povrsini. I tamo su mi rekli to. Da su kod nas sa losim ekranima.

Moj je bas iz MTS-a...nemam nikakav problem sa njim.

Procitao sam celu temu i vidim da su jos neki imali iste probleme. Nabavio u MTSu. Bele mrlje, probijanje svetla na tamnoj povrsini. I tamo su mi rekli to. Da su kod nas sa losim ekranima.
Izvini,sada prelistah temu,nesto na nalazim..ko jos pominje 'probijanje svetlosti' na mate7? U kom servisu suti rekli,da aparati uvezeni kod nas imaju lose ekrane?

^ To nije 'probijanje'..pominju se neke fleke na beloj pozadini koje niko drugi nije prijavio. I to covek napisao tada i vise nije pojavio u temi...
Nisam znao da MTS ima servis?
I sta si ti uradio sa tvojim?

75ca25f25e79eac8487dec1e00bc0941.jpg

49e72d89e00fcafed62e32b2431f7ded.jpg

A evo ga moj. Pronasao sam fotke. Jesu mutne ali se vidi nasta sam mislio. Ovo mi se desilo nakon 3 meseca.

Iskreno mozda ti je zapao feler od telefona ili si ga ispustio pa nisi primetio da odmah da se to pojavilo. Ja imam am7 vec 5meseci nisam imao takav problem. U poslednjih 10dana mi jr I donji desni cosak ekrana razbijen I telefon opet radi ok,ekran nema bagove. A za info iz mtsa da za nase trziste dolazi sa losim ekranom udario bi ga telefonom u glavu. Jer mi to zvuci bas nemoguce I ******ski. Sreca u nesreci je sto mozes da iskoristis premium garanciju ako ti to bas smeta. :). Pozz

Ja sam i pitao bas zbog garancije,sta je uradio ba kraju sa tim..ne dobih odgovor.

Telefon ima jedinstvenu mogucnost,da ako ti se bilo sta ne svidi,ne postoji mogucnost da ti ne uvaze reklamaciju. :d

Još jedan trik - na houm skrinu kliznite prstom na dole (ne od vrha ekrana) i otvara se search ekran.

Huawejovci :)
Danas sam bio u servisu,I saznao detalje u vezi premium garancije. Naime ,garancija pokriva sva ostecenja,ali ako je kvar telefona fabricki,tipa ekran prestane da radi,crkne mikrofn bilo sta to spada u obicnu garanciju I ne koristi se premium garancija. Pod premium garanciju spada bukvalno to da mozes da slomis telefon kad god hoces I dobices nov :). Meni su savetovali da ne iskoristim p.g. sada jer je ostecenje ekrana jako malo,I ne ometa rad telefona vec ako se prosiri I ako bude pravilo probleme. Tako da je ovo pravi potez od Huawei kompanije. Pozdrav.

Jos da je kao na P8 36 mesici... :beer:

@lukaspik69, ti napisa gore da ti je telefon razbijen? Zašto nisi iskoristio preminum garanciju?

Pukao mi je donji desni cosak ekrana bas gde je navigacioni meni I to je jako malo I ne smeta ni pri radu telefona. I sada da mi ne bi propala garancija zbog sitnice nisam hteo da je iskoristim. Koristicu ga jos godinu ako izdrzi ili vise I onda ga osetiti do kraja I odneti na garanciju I dobiti nov telefon :)

Meni bi to deovalo kao da vozim izlupan auto, osiguranje ću aktivirati pred istek polise. Ali to sam samo ja.

Pukao mi je donji desni cosak ekrana bas gde je navigacioni meni I to je jako malo I ne smeta ni pri radu telefona. I sada da mi ne bi propala garancija zbog sitnice nisam hteo da je iskoristim. Koristicu ga jos godinu ako izdrzi ili vise I onda ga osetiti do kraja I odneti na garanciju I dobiti nov telefon :)

Iskoristi premium garanciju,i sledeci put povedi racuna. Tako bih ja uradio :)

Uradio bih to,ali telefon mi je jednom ispao I desilo se to. I ispao mi Je kada sam ga vadio iz dzepa a imao je bamper. To je visina od jedva metar . I pukao je. Ne bi da rizikujem koriscenjem garancije. Kada se ovo bukvalno ne primecuje. Pokusacu da vam slikam da vidite o cemu se radi.

Nazad
Vrh Dno