Trebalo bi da reši... Baš peh. Kako se desilo? Javi kako si prošao sa garancijom![]()
Ne znam da li vidite,donji deo ekrana mi je pukao . Tj boje su se razlile malo. Mislite da premium garanicjja resava problem?
Probaj kako radi,pa tek onda odluci da li ces ga rutovati...Ozbiljno razmišljam o ovom telefonu. Jel neko uspeo da ga rutuje, ima li neko uputstvo?
Nije to kod tebe, bas iz cista mira.. ;-)Prze bateriju kad je autosync ukljucen...
Pisao sam već o tome. Lek je factory reset, al me mrzi
Izvini,sada prelistah temu,nesto na nalazim..ko jos pominje 'probijanje svetlosti' na mate7? U kom servisu suti rekli,da aparati uvezeni kod nas imaju lose ekrane?Procitao sam celu temu i vidim da su jos neki imali iste probleme. Nabavio u MTSu. Bele mrlje, probijanje svetla na tamnoj povrsini. I tamo su mi rekli to. Da su kod nas sa losim ekranima.
Zamenili su ga. Mislio sam da sam napisao.Ja sam i pitao bas zbog garancije,sta je uradio ba kraju sa tim..ne dobih odgovor.
Telefon ima jedinstvenu mogucnost,da ako ti se bilo sta ne svidi,ne postoji mogucnost da ti ne uvaze reklamaciju. :d
Pukao mi je donji desni cosak ekrana bas gde je navigacioni meni I to je jako malo I ne smeta ni pri radu telefona. I sada da mi ne bi propala garancija zbog sitnice nisam hteo da je iskoristim. Koristicu ga jos godinu ako izdrzi ili vise I onda ga osetiti do kraja I odneti na garanciju I dobiti nov telefon![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari