Šta je novo?

HUAMI Amazfit GTR 2

• Začetnik teme Začetnik teme ZAP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BG Elektronik koliko vidim, probaj tu

Prilozi

• IMG_20211212_101618.jpg
    IMG_20211212_101618.jpg
    86.8 KB · Pregleda: 68
6.3.1.2 ti je bio pre update ili se updateovao na tu verziju? Nisam siguran za servis ali mislim da je isti kao i za telefone Xiaomi, valjda mobis il kako vec, mozes probati da im posaljes mail da proveris ili ih pozoves.

Jel ti watch face bio zvanican ili ne? Negde pročitao to to moze da pravi problem.

6.3.1.2 ti je bio pre update ili se updateovao na tu verziju? Nisam siguran za servis ali mislim da je isti kao i za telefone Xiaomi, valjda mobis il kako vec, mozes probati da im posaljes mail da proveris ili ih pozoves.
To je pisalo da je novi fw, a What's new je "Fixed some bugs". Koja ironija.
BG Elektronik koliko vidim, probaj tu
Sad još da vidim da li je kao i sa telefonima, jer je sat kupljen preko KP.
Jel ti watch face bio zvanican ili ne? Negde pročitao to to moze da pravi problem.
zvaničan

Onda ne znam sta je izazvalo problem, proverio sam i kod mene je isto ta verzija, a u zadnjih nedelju dana mislim da sam 2 puta imao update zepp app

Isto se i meni desilo, nikako nisam uspeo da ga popravim, svašta sam probao. Na kraju ga vratio i dobio novac nazad, kupio preko Amazona u inostranstvu.

Mene nervira gps, kad trcim bas mi cesto gubi signal. Sve ostalo bez zamerke, al opet zeza ono zbog cega sam ga uzeo.

Narode, oprez. Juče mi izašao update za ZEPP, po pokretanju kaže ima najnoviji firmware, 6.3.1.2 i nije me ni pitao već automatski krenuo update sata, nakon toga bootloop. Samo se prikaže logo na par sekundi, onda zavibrira i restartuje se. I tako u krug. Ostavim ga da se isprazni baterija na taj način preko noći, ujutru fga stavim u zamrzivač na 15 minuta (našao na internetu), onda probao da ga upalim i opet isto. Ako imate neki savet...? Ili neko da pogleda ko je kupio preko operatera ili u radnji, ko je ovlašćeni serviser kod nas pa da probam da im odnesem.
Društvo, ne pratim više ovu temu jer sam prešao u komšijski tabor, GT2 Pro. Ako je nešto čuo neko u vezi bootloop da probam, ako ne da ga prodam na oglas kao pokvarenog, pre nego ga bacim.

Pitanje za vlasnike sata. Da li vam sat belezi obavestenje o propustenom pozivu? Instalirana Zeep aplikacija,uredno ukljucena opcija,i uredno pokazuje poziv na satu,ali ako propustite poziv,nikako ne stoji kao obavestenje

Kako resavate problem sa viber notifikacijama? Cas rade,cas ne rade, sve dozvole su date.

Kako resavate problem sa viber notifikacijama? Cas rade,cas ne rade, sve dozvole su date.
Sta ne radi kod viber notifikacija? Nisam primetio a koristim ga oreko godinu dana. Inače davno još posle nekog update mi se promenilo da se ekran pali nakon stizanja notifikacije, znaci sat samo vibrira a ekran ostaje ugasen i ne vidim nigde opciju da se to menja da li postoji negde? Takodje ako neko zna da li se moze nekako podesiti da sat da notificaju kada se v3za sa tel prekine, npr udaljis se od tel i oni prekinu konekciju pa da sat to javi, dobra stvar na se negde telefon ne zaboravi ali isto nisam video opciju za to

Kako mislis sta ne radi? Napisao sam vec, problem je sto rade pa onda odjednom ne stizu notifikacije na sat, pa onda pocnu da stizu i tako u krug.

Primjetio sam to odavno na Viber notifikacijama. Obicno ne stigne prve 2-3 notifikacije, ne znam do cega je, uglavnom dok je ugasen ekran. Probao vise aplikacija, ista stvar, dakle, nije do aplikacije. To izgleda update-om firmware-a sata treba da rijese. Tako je i na GTR-u. Ili je mozda Viber nesto primjenio pa ovi ne mogu...

Ne znam za ostale notifikacije da li je problem, nisam primjetio.

Pa ne znam to nisam primetio, jesam par puta, nakon update Zep app da se desi da kad stigne poruka pise na satu nesto u fazonu 'imas poruku proveri na tel" i onda nakon par sati ili tako nesto prestane sa tim i pocne normalno da radi, kao da mu treba vremena da "dodje sebi" nakon update

Nisam bio zadovoljan sa ovim satom iako ga hvale, a kupio sam oneplus watch iako ga blate. 😁

Jednostavno Xiaomi i softver ne idu u istu recenicu. Sva sreca nemam vise nista od njih, niti planiram da imam. Kao hardverska firma su ok.

Oneplus je druga prica, jednostavno razlicita filozofija, k'o da nisu kinezi.

Koja je sad razlike izmedju Zepp life(nekadasnji mi app) i oficijalne zepp aplikacije?

Da li GTR 2 ili GTR 2e podržava beskontaktno plaćanje preko NFC na POS terminalu. Takođe sam negde video da je moguće da emulira RRFID tag preko NFC za otključavanje vrata, to su funkcije zbog kojih bi odmah kupio. Da li neko ima iskustva sa ovim funkcionalnostima?
U servisu Mobis su mi potvrdili da ova dva modela podržavaju plaćanje preko NFC ali nisam nigde našao da je nevedeno u specifikacijama.

Da li je ovaj forum toliko slep i gluv da nema ko ni da odgovori da uredjaj ima ili nema NFC? ne mogu da verujemd a su svi pratioci na nivou smart watch sličica i brojanja koraka a da niko ne može da potvrdi da li ima NFC bez obzira na to da li radi plaćanje...servis.jpg

Da li je ovaj sat -Amazfit GTR 2e dobar upgrade u odnosu na Huawei GT2?
Pre je solidan downgrade, beži od amazfit ako možeš
Da li je ovaj forum toliko slep i gluv da nema ko ni da odgovori da uredjaj ima ili nema NFC? ne mogu da verujemd a su svi pratioci na nivou smart
Niko ti ne odgovara jer je pitanje contactless plaćanja toliko komplikovano da je deplasirano među kineskim proizvošačima i po defaultu je NE, a odgovor je nejasan jer je namerno takva politika amazfit, navodno podržavaju ali samo za Aziju, znači ništa Google pay ili Apple pay. A zvanično ni ne postoje na našem tržištu pa ni ne daju eksplicitan odgovor. Kroz sve to sam ja prošao kada mi je GTR2 upao u bootloop pa je i odgovor kompanije bio takav, ne podržavamo Srbiju.

Zašto da beži od Amazfit?

Imao sam i Watch 4 seriju,i GT od Huawei seriju,kao i Amazfit GTR 2e,pa da vidim šta sam propustio?

Ako ti treba za trcanje, tj. aktivnosti koje podrazumevaju upotrebu gps-a preskoči ga. Evo vec drugu godinu, i gps katastrofa loš.

Da li podržava telefonske pozive?
I kakav je u odnosu na Huawei GT2?
Pošto ovaj imam preko 2 godine pa bi da ga zamenim,zbog garancije a i ne podržava aplikacije i ostalo.
Ako ovaj nije dobar,šta preporučujete? A da je kružnog oblika i ne skupji od 100e.

Nazad
Vrh Dno