To je pisalo da je novi fw, a What's new je "Fixed some bugs". Koja ironija.6.3.1.2 ti je bio pre update ili se updateovao na tu verziju? Nisam siguran za servis ali mislim da je isti kao i za telefone Xiaomi, valjda mobis il kako vec, mozes probati da im posaljes mail da proveris ili ih pozoves.
Sad još da vidim da li je kao i sa telefonima, jer je sat kupljen preko KP.BG Elektronik koliko vidim, probaj tu
zvaničanJel ti watch face bio zvanican ili ne? Negde pročitao to to moze da pravi problem.
Društvo, ne pratim više ovu temu jer sam prešao u komšijski tabor, GT2 Pro. Ako je nešto čuo neko u vezi bootloop da probam, ako ne da ga prodam na oglas kao pokvarenog, pre nego ga bacim.Narode, oprez. Juče mi izašao update za ZEPP, po pokretanju kaže ima najnoviji firmware, 6.3.1.2 i nije me ni pitao već automatski krenuo update sata, nakon toga bootloop. Samo se prikaže logo na par sekundi, onda zavibrira i restartuje se. I tako u krug. Ostavim ga da se isprazni baterija na taj način preko noći, ujutru fga stavim u zamrzivač na 15 minuta (našao na internetu), onda probao da ga upalim i opet isto. Ako imate neki savet...? Ili neko da pogleda ko je kupio preko operatera ili u radnji, ko je ovlašćeni serviser kod nas pa da probam da im odnesem.
Kako si prosao na kraju, jesi li uspeo da napravis nesto?Društvo, ne pratim više ovu temu jer sam prešao u komšijski tabor, GT2 Pro. Ako je nešto čuo neko u vezi bootloop da probam, ako ne da ga prodam na oglas kao pokvarenog, pre nego ga bacim.
Sta ne radi kod viber notifikacija? Nisam primetio a koristim ga oreko godinu dana. Inače davno još posle nekog update mi se promenilo da se ekran pali nakon stizanja notifikacije, znaci sat samo vibrira a ekran ostaje ugasen i ne vidim nigde opciju da se to menja da li postoji negde? Takodje ako neko zna da li se moze nekako podesiti da sat da notificaju kada se v3za sa tel prekine, npr udaljis se od tel i oni prekinu konekciju pa da sat to javi, dobra stvar na se negde telefon ne zaboravi ali isto nisam video opciju za toKako resavate problem sa viber notifikacijama? Cas rade,cas ne rade, sve dozvole su date.
Ne. Baš su mi pisali malopre iz Amazfit, kao mi ne šaljemo u Srbiju, ali ako ideš od Češke, tamo se obrati lokalnom servisu za zamenu.Kako si prosao na kraju, jesi li uspeo da napravis nesto?
Pre je solidan downgrade, beži od amazfit ako možešDa li je ovaj sat -Amazfit GTR 2e dobar upgrade u odnosu na Huawei GT2?
Niko ti ne odgovara jer je pitanje contactless plaćanja toliko komplikovano da je deplasirano među kineskim proizvošačima i po defaultu je NE, a odgovor je nejasan jer je namerno takva politika amazfit, navodno podržavaju ali samo za Aziju, znači ništa Google pay ili Apple pay. A zvanično ni ne postoje na našem tržištu pa ni ne daju eksplicitan odgovor. Kroz sve to sam ja prošao kada mi je GTR2 upao u bootloop pa je i odgovor kompanije bio takav, ne podržavamo Srbiju.Da li je ovaj forum toliko slep i gluv da nema ko ni da odgovori da uredjaj ima ili nema NFC? ne mogu da verujemd a su svi pratioci na nivou smart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari