Probaj da preskocis taj AVR, nego htpc direktno u TV pa vidi kako radi. I da li secka kada pustis film direktno sa ssd-a? Ako tad ne secka onda je definitivno problem u mrezi.MSI zacate E350, 6GB ram, 120gb ssd, svi fajlovi se strimuju sa netgear nas duo 2, preko kabla. Os je win7 32bit, probao sam i sa xp, ista prica. strim na ipad ili android tablet radi kao san, na macbook pro takodje, sto znaci da nije mreza u pitanju. Htpc mi je povezan na lcd tv, tj veza je:
HTPC->HDMI->AVR->HDMI->LCD TV(le40c650)
nalazi se u folderu:
Serije\Breaking Bad\S1\Breaking.Bad.S01E01.BDRip.Rus.Eng.XviD.avi
Dešava se. Idi na Settings > Video > Clean database. Ovo treba da očisti bazu od viška i pogrešnih informacija pa uradi ponovo skeniranje.Da li neko ima ideju zasto nesto ubaci u listu serija, a nesto ne u XBMC-u...kada skenira, prepozna foldere, ali ne ubaci neke epizode, ili cak citav serijal, dok kod neke druge serije to uradi bez problema...uopste ne kapiram u cemu je stvar, pri tome se folderi zovu isto, fajlovi isto...mislim na isti nacin su kreirani?
Zbog potencijalne buke ventilatora usled grejanja procesora pa i samog sistema, a bih uvek išao na varijantu ploča+vga (sa DXVA) jer planiraš full HD filmove.Ja krećem sa sklapanjem svog prvog pravog HTPC-a. Za početak sam uzeo ovo kućište http://forum.benchmark.rs/showthread.php?299866-LIAN-LI-PC-Q07 . Sledeće što planiram su ploča i procesor, pa mi treba preporuka ljudi koji već imaju iskustva. U dilemi sam da li da HTPC bude baziran na skroz integrisanoj varijanti (recimo ploča Gigabyte GA-E350N za nekih 60e) ili da dodam još 20e i uzmem Gigabyte GA-H61N-D2V sa Intel celeron G550 procesorom. U kućište staje standardno ATX napajanje, pa sa tim neću da imam problema. Interesuje me šta gubim ili dobijam za ovih 20e više. OS će biti Win7 i XBMC aplikacija za multimediju, uglavnom full HD filmovi. Možda će se povremeno koristiti da se odigra neka igrica (PES 2012 npr).
Zbog potencijalne buke ventilatora usled grejanja procesora pa i samog sistema, a bih uvek išao na varijantu ploča+vga (sa DXVA) jer planiraš full HD filmove.
Ako je samo za filmove ja bih isao na E350.
Pa ok je, sve te ploce imaju isti CPU i cipset, eventualno se razlikuje dodatna oprema, slotovi, i hladnjak.Verovatno cu napraviti tu varijantu. Interesuje me da li je dobra ova MSI E350IA-E45 za 4000 sa 12 meseci garancije ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari