nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Pređi na bt sluške [emoji23]
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ne znam koje bih kupio po ok ceni, a da su iole ok kao fabričke. Šta ti misliš?Pređi na bt sluške [emoji23]
Nismo još polako, ali da, radujem se hahaDočekasmo i Android Pie, ma da li je moguće!?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
https://s.click.aliexpress.com/e/bBrhtC2kNe znam koje bih kupio po ok ceni, a da su iole ok kao fabričke.
Ovo mi ne otvara ništa
Ugasi adaway ili white list napravi.Ovo mi ne otvara ništa
Sve što si napisao - isto mislim, osim poslednje stavke - kupovina X fona.Već sam pomislio da si ga se rešila.
Nemam ozbiljnijih zamerki, osim što mislim da je vreme da zamenim bateriju.
Ozbiljno sam razmišljao sa čime da ga zamenim, i šta god mi je palo na pamet mi je ili preskupo, ili veliki kompromis u kvalitetu.
Jedino što može da me prevari je ako se polakomim I naručim burazeru iz Kine Mi9 explorer edition. Prelep telefon, a u Kini džabaleska
U najboljem servisu na svetu, u Begramu.Ja bih hteo ulaz za punjenje da menjam.. Al ne znam gde bih to izveo
Na moju veliku sreću, ja još uvek nisam u situaciji da bi mi bila potrebna nova baterija. I sve ostalo je OK.Bojim se da ću morati kod njih.. Koliko se čeka pošto nisam iz bg.. Uf baš sam u dilemi.. Dođe mi sam da naručim odradim itd.. Al nisam tolko siguran u sebe habab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari