Šta je novo?

HTC U 11

Mimo ove egzistencijalne polemike, da vas pitam - je l' to stigao apdejt na 9ku? Meni još ništa nije ponudio.

Mimo ove egzistencijalne polemike, da vas pitam - je l' to stigao apdejt na 9ku? Meni još ništa nije ponudio.
Stigao je za dual sim uređaje, za single sim još uvek ne... Užas [emoji23]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Hvala, taman si me podsetio da je moj U11 single sim, iako sam bio ubeđen da je dual, a da samo nisam koristio te mogućnosti.
Znači čekamo još, pitu od Godoa :)

Pitu od godoa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Konačno za single sim

4160eb4c9b26650f2de9f8747c9ea5c5.jpg

Tačno sam znao da će da stigne dok sam na moru...

Daj neki detalj, telefon od nekog operatera, KP...?

Update:
Morao sam da proverim. Stigao. Telenor telefon.

Poslednja izmena:
Propao HTC, danas izlazi android 10, a oni izbacuju devetku za U11.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Propali nacisto, izgleda da se nece dugo ili ikad oporaviti.

Sim free ne znam koji mi je model, mislim mađarska ili tako nešto..
28d898daa28948147061c1369df7affc.jpg

Takodje stigao update 3.34.401.1(1.28) za Htc U11 kupljen u MTS-u.

Jeste li radili hard reset nakon prelaska sa 8 na 9?

I da li neko ima problema sa viberom na ovih par poslednjih verzija 11.

Poslednja izmena:
Nisam radio hard reset a nemam problem ni sa viberom. Sve ok radi.

Ja sam radio hard reset čisto eto jer sam instalirao novi Android i preporučuje se posle velikog aodejta.. A i malo da osvežim fon jer nisam od kada sam ga kupio..

Pošto su obrisani postovi opet da pitam, jel mogu notifikacije za budu dark kao na nekim telefonima na andorid 9?

Ja mislim da ne moze u stock varijanti. Mozda moze root pa Substratum mod.

Od juce me zeza punjenje. Jedan punjac krene da puni rapidly i iskljuci se odmah, drugi puni slow i uspeo je preko noci da napuni 100%. Jutros treci punjac na poslu kao puni rapidly, ali bas nesto i nemam utisak da ga stvarno brzo puni.

Uradio hard reset i opet isto. Jel ima neko pojma sta je problem?

Da li neko koristi Google cam? Ja izgubio verziju koja mi se najbolje pokazala pa možda neko ima neku?

Dobar dan vlasnici U11,
htedoh da vas pitam kakvi su vam utisci sa Androidom 9?
... Ono što vam se sviđa, ono što vam se ne sviđa... Volela bih da čujem vaša mišljenja, pošto sam ja još uvek na Oreu, ne usuđujem se da ažuriram softver, dok ne čujem šta mu fali. Mislim, meni je sasvim Ok i da ostanem na Oreu, ako je bolji nego Pie.
Hvala vam unapred svima na odgovorima. :)

Za sada sve ok. Ne primecujem neku razliku. Jedino me nervira sto kada koristim dugmice za jacinu zvuka. Smanjuje se povecava zvuk aplikacija, a ne zvuk zvonjenja.

Za sada sve ok. Ne primecujem neku razliku. Jedino me nervira sto kada koristim dugmice za jacinu zvuka. Smanjuje se povecava zvuk aplikacija, a ne zvuk zvonjenja.

Ne razumem te, kakav zvuk aplikacija?
Da ne misliš na YouTube i medija fajlove?
Ako je tako to su već pro komentarisali vlasnici U12 plus, koji su mislili da je ta opcija vezana za njihov telefon. Po njihovim rečima oni više ne mogu da pojačaju zvuk zvona na volume up down nego im se pojačava zvuk medija. Je li tako i kod tebe?

Mma da media :)

Po meni je to poprilično ozbiljan problem to jest nedostatak.
Mislim da ću da za sada ostanem na androidu 8. Možda će stići neke zakrpe da to poprave, ali ako se to ne popravi, ja ga neću ažurirati na Pie. Meni bi to jako smetalo.

U svakom slučaju hvala ti na informaciji.

Ima li još nešto tog tipa?
Pitam sve korisnike ne samo Milojka.

Ja bih da udarim kontru [emoji3]
Meni to skroz odgovara. Najčešće menjam jačinu tona za media, a ringtone mi je fiksan pa samo menjam da li je silent ili ne.
Nikad nemam razlog da pojačavam ili utišavam ringtone za neki podeok. Držim ga ili na 70% ili na silent, u zavisnosti od okolnosti

Ja bih da udarim kontru [emoji3]
Meni to skroz odgovara. Najčešće menjam jačinu tona za media, a ringtone mi je fiksan pa samo menjam da li je silent ili ne.
Nikad nemam razlog da pojačavam ili utišavam ringtone za neki podeok. Držim ga ili na 70% ili na silent, u zavisnosti od okolnosti

Osim što udaraš kontru imaš li još nekih primedbi ili pohvala na Android 9?
To što tebi odgovara da je volume up down za mediju (veruj mi da si za sada jedini na benchu kome to odgovara :) ), govori samo o tome da smo svi različiti i da imamo različite potrebe. Meni to apsolutno ne odgovara i ja te dugmiće od kad znam za sebe, koristim za klasičan volume up down, i imam potrebe da utišavam i pojačavam zvono tokom dana.
Ostalo na androidu 9?

Pa, šta znam, osim vizuelnog momenta, nisam primetio neke bitne razlike.
Funkcionalno je manje više sve isto. Barem iz mog ugla korišćenja telefona.

Ono što mi je bilo bitno, baterija nije lošija, ostala je na istom nivou.

Baterija je ista. I ja mislim da je to samo sminka. Srecom nisu ga osakatili updejtom kako to urade drugi. Za mene je to veliki + za htc, nikako da nadjem adekvatnog naslednik. Evo vec 9 meseci ne menjam telefon. Sto se poslednji put desilo 2004 sa nokiom 3660 :)

evo ga i drugi kome volume rocker odgovara više za media,mada više i njih ne koristim jer sam na bluetooth sluškama.kao i juzeru gore,i meni je zvono ili on ili off s'tim da je fon na vibraciji 95 posto vremena,zvučnik mi služi samo da me budi ujutru mada i tu me više vibracija budi...

Vrh Dno