Šta je novo?

HTC U 11

Kakav je na dodir taj slick ? Da li je pod prstima više kao papir ili plastika ili kao guma ? Ja gledam da uzmem neki ali sam sa dbrand razočaran što se tiče osećaja u ruci

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Hvala :)

@fkloznica - šta znam, nije bog zna šta, ali svakako bolje od stakla koji je skupljač otisaka... Ne mogu da odredim na šta mi liči, recimo mnogo blaza verzija sandstone maski i npr oneplus keca i dvojke ako se sećaš

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hmm. To može da prođe. To mat nalepnica ili ima neki fensi naziv ?

@Nikola1994, koliko te izaslo? Dobro izgleda skroz

U11 via TT

Mat mat. Ne gotivim ostale fore, ovo mi nekako taman.
10$ sa poštarinom. Mada imaju popuste uglavnom zavisi koji uhvatite.

Back Cover + shipping = 13$

Dolazi brzo u Srbiju, meni je za desetak dana došlo.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mali off. Sada je popust tamo za crni petak , ja sam naručio 2 za s8 pa ćemo videti :)
@nikola za koliko vremena dolazi u poštansko sanduče ?

75dbbf2e6ce8feac7dab1282cf39a95f.jpg

Poslednja izmena:
Znaš kako, meni je kasnilo 2 meseca, jer zagubili order, ali stiglo posle 14 dana kad su poslali

Stigla original flip futrola,za 5 dana sa mobilefun. Lepa je, sve super, fin osećaj u ruci.
Samo ću se teško navići na korišćenje,videćemo...

Citam u temi o Note 8 da im zvecka u kameri kad protresu fon, potvrdjujem i na U11. Jel i kod vas tako?

U11 via TT

Citam u temi o Note 8 da im zvecka u kameri kad protresu fon, potvrdjujem i na U11. Jel i kod vas tako?

U11 via TT
Zbog OIS-a. Kod skoro svakog telefona je tako.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Meni pade ovaj moj,rascvjeta mi se malo ekran. :)

E, bedak. Staklo samo? Ostalo radi? Taman da saznamo cenu opravke (nhf)
Šta imaš od zaštite?

Radi sve kako treba. :) Da samo staklo je poslo. Imam samo silikonsku futrolu,na ekranu nemam nista. I prije mi je padao,ali ovaj put ne prezivje. :)

HTC__060, HTC__622, HTC__059 su dobili Oreo pre 3 dana.

Project Treble? Ništa od toga, na U11 je isključen.

ro.treble.enabled=false

Neeeeee[emoji23]
Ništa znači prelazimo na oneplus. [emoji848]

OnePlus isto nema, ali ima HTC U11+ :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Taman neka oni ispeglaju Treble dok ne dođe vreme za zamenu telefona

pooz svim korisnicima U11 i vama ostalima... moze par pitanja.. mrzilo me da citam celu temu? :D kako vam se sad cini U11 posle pola god.. jel jos dobra opcija za kupovinu? jeste dobili oreo? mene zanima bas ovaj telefon ima opciju da uzmem preko mts u box paket box2 3948 din bez popusta i na to dodati ratu za U11 od 3075 sto je oko 7000 sve komplet a kako vec godinama imam box izlazilo bi me 3k suplje

U Emiratima sada gledam verzija 6/128 oko 500e.. eh to su prave cene za sve top modele

pooz svim korisnicima U11 i vama ostalima... moze par pitanja.. mrzilo me da citam celu temu? :D kako vam se sad cini U11 posle pola god.. jel jos dobra opcija za kupovinu? jeste dobili oreo? mene zanima bas ovaj telefon ima opciju da uzmem preko mts u box paket box2 3948 din bez popusta i na to dodati ratu za U11 od 3075 sto je oko 7000 sve komplet a kako vec godinama imam box izlazilo bi me 3k suplje
Kod mene je 3 meseca i telefon je za preporuku, vizuelno nije neki lepotan, ali je daleko od ruznog svakako. Jako je brz i fluidan, mislim da brzi telefon nisam koristio, a pre ovoga sam imao i S8+, 6s+, LG G4 itd..kamera je odlicna, dok selfi kamera je nista specijalno, mogli su to mnogo bolje odraditi. Baterija je bas dobra, treba momacki da se potrudis da bi je istrosio. Sve u svemu sad da uzimam telefon ovog ranga gadjao bi U11+, nadam se da ce brzo kod nas da stigne, ali u tvom slucaju slobodno U11 je za preporuku. Mada neces pogresiti i da isprobas S8+ ili IP8+ ili Huawei, sve su to vrhunski telefoni i razlika je u nijansama.

U11 via TT

jel stigao oreo? ako je sve tako sto kazes onda je to to sto bi ja zeleo na jednom telefonu.. jedino sto bi mi malo smetalo pozadina telefona koja je magnet za otiske... e da jos jedno pitanje za sve koja je vasa boja telefona koja je najbolja.. meni je crna i magicna siva ne bih mogao da se odlucim od ove dve... da li se na crnom manje vide otisci i muzge na poledjini

Oreo je stigao na neke tajvanske modele, trebalo bi i kod nas decembar/januar..
Po meni, najbolja je plava, ali nje nema kod nas, tako da sam uzeo crnu :) slažem se za otiske, užasno koliko ostaju, ali ima gomila sajtova sa različitim skinovima (preporuka za slickwraps)

i ova magicna siva kao da vuce na plavkasto bar na slikama i par klipova sto sam gledao.. ne znam dali je tako uzivo.. jel istina ovo za blutut kao da ce biti omogucen 5.0 na oreu tako nesto.. i ovaj citac otiska jel sitan dali je zgodan za upotrebu.. jos to me zanima.. ostalo manje vise znam

Citac otiska je vrhunski, radi izuzetno brzo i tu nemas brige..pre ovoga sam imao S8+ nekih mesec dana, da li je do mog konkretnog primerka ali je bio dosta sporiji od ovog na U11, to me izuzeno smaralo na S8+.
Crna boja nije bas crna, presijava na neku nijansu zelene i to meni deluje izuzetno lepo i elegantno. Ostaju otisci prstiju jako, ali svakako ti ide fon u zastitu pa ti nije ni bitno previse.

U Telenoru su imali crnu i sivu. Kad sam video sivu, nisam imao dileme ni sekund

Vrh Dno