Šta je novo?

HTC U 11

Stigao update
f9c07a8f69aaaba7f42e71dd3de90d05.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Evo i meni,samo sto mi je 300mb.

Razlika je i u oznaci (poslednja cifra), bas cudno.

Meni stigao ovaj manji. Telenor telefon

Da nije razlika zbog dual sim-a?

Poslednja izmena:
Da li ima neko U11 iz VIP-a? Treba da ga uzmem ovih dana a na sajtu im piše da nije dual sim a to mi ne odgovara.Pa ako ga neko ima, da mi kaže da li je tako ili možda ipak ima hybrid nano sim?

Zar nije svaki U11 dual sim?

To sam i ja mislio ali na njihovom sajtu piše single sim, zato pitam. Posle pogledam po netu i vidim da postoji i samo single...

Nažalost, velika ti je verovatnoća da je single sim. Jednostavno, naši operatori ne vole dual-sim varijante telefona. Ako postoji mogućnost da izbegnu dual-sim, izbeći će je.

Kod nas nije uvezen dual-sim, tako da svi operateri imaju single-sim.

Hvala ljudi. Ipak ću ga uzeti.

Kako beše, šta su rekli kad izlazi Oreo? Pretpostavljam vrlo brzo posle puštanja U11+ u prodaju s obzirom da on dolazi sa 8.0[emoji848]

Juče prvi put videh telefon uživo u telenoru. Baš smuth radi ali je ogroman!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Šta li će onaj plus da radi :) [emoji848]
913910a5aa6e78a4e274befc72ca6134.jpg
2b02ffc6340128444192433919ee94fb.jpg
55171eedc7b210a0a3eb1a9587a59fab.jpg

Generalno, spadam u heavy usere, eto juče poludeo ali kažem, standard mi je od 5 ipo do 6h na 24h od skidanja s punjača..
Odlično optimizovan sistem, pišem uskoro za neke sitne mane, i korišćenje generalno posle 4meseca. (Već prošlo toliko [emoji33])

Au, pa skroz super autonomija!

Sutra mi stiže telefon.Ono što sam poručio do sad:
1.Neku silikonsku futrolu i staklo sa KP, čisto kao prva pomoć.
2.Imak futrolu i staklo koje ide u paketu, čisto kao druga pomoć.
3.Official HTC U11 Leather-Style Flip Case - Dark Grey - sa nekog nemačkog sajta, valjda će stići ili baj baj 50e.

Zanima me šta je ovo?
https://www.ebay.com/itm/Original-2...var=412839668623&_trksid=p2055119.m1438.l2649

Cilj mi je naravno zaštita ali da ne nagrdim previše telefon nekom futrolom. Slickwraps mi se nešto ne sviđa, nemam pojma, prekriva zadnij deo. Imam ja dbrand na Nexus 5x ali njemu je zadnji deo ionako crn i nije staklen...

Ako neko ima preporuku za još nešto ili da me razuveri oko futrola, slickwrapsa i sl. tu sam...

Sad kad čitam poruku kontam da ja hoću zaštitu napred i nazad ali da je providna a tanka kao dbrand. :) Postoji tako nešto?

Poslednja izmena:
To je folija. Lepi se vodom. Onako, malo je "punije" silikonska, ali i dalje folija. Ja sam fejlovao da zalepim prednju, tj, odlepila se kada sam stavio futrolu

P. S. Razmotri Spigen crystal clear, ili neku sličnu brendiranu

Poslednja izmena:
Hvala, tako će i biti, mada mi je Spigen na 5x požuteo.

Verujem da ima i za U11, a ja sam naručio za S7 edge clear cover. Znači providan hard case.

Ili npr ovo
For HTC U11 Case Cover 5.5 inch Original CAPAS Painting Hard PC Phone Case for HTC U11 Dual Back Cover Fashion Wood Pattern
http://s.aliexpress.com/73euaUnM
(from AliExpress Android)
Kao dbrand ili slickwraps samo case.

Sent from dark edge

Ne sviđa mi se taj wood izgled ali sam našao od istog prodavca providno. Hvala, kupicu sve to.

Jel ovo launcher neki ili i kod njih sad forsiraju ovaj ogavni google searchbar u dnu?

Vrh Dno