Šta je novo?

HTC U 11

Moj ode na oglase. :) Pravim mali izlet na iOS.

Aha, izašao mi po neverovatno povoljnoj ceni 8+ 256GB (maltene niža nego u Americi).

Ja sam gledao 8+ 64gb preko operatera, ali me nesto (5.500rsd mesecno) koci da ga uzmem. [emoji2]

Moj ode na oglase. :) Pravim mali izlet na iOS.

Brzo ces se vratiti nazad :)

Jednostavno ako budes mogao da svaris 11-ku bice ti dobro, ali znajuci tebe, verujem da si jos zahtevniji od mene, a ja ne mogu da je svarim.

Brzo ces se vratiti nazad :)

Jednostavno ako budes mogao da svaris 11-ku bice ti dobro, ali znajuci tebe, verujem da si jos zahtevniji od mene, a ja ne mogu da je svarim.

Ja mu dajem jos 3 dana :) A uz njegov U11 ode i moj S8 :)

Mrtva trka za tebe i njega ko ce pre da se vrati nazad :d

Ma imam 11.1 betu na ipadu i već je dosta bolje nego na 11.0. Ali da, zeznuli su ono što je im je bila najveća prednost u odnosu na Android - fluidnost. Uopšte ne sumnjam da će ispraviti sve, ali nije u tome poenta.

Btw. Pixel i dalje pravi bolje fotke nego 8+.

Treba da premestimo ovo na temu o Ajfonu :)

Pišem svoja iskustva za par dana, a HTC U11 je već rezervisan, samo da se vratim sa puta i ode. :)

Mislis na Pixel 1?
*** ljudi kad pre stignete da menjate tolike modele? [emoji16]

Da se pohvalim kupio sam HTC U 11,stvarno je vrhunski telefon,pozdrav za forumase

Ajde da vidimo da li ce stvarno da izbace taj u11+ , jos ako bude stvarno baterija 4K mAh onda....

Prelepo izgleda ovaj render , pogtovo u toj boji....

Poslednja izmena:
Baterija od 4000 je sigurna , twit je od onog najpoznatijeg Htc deva sa xda. ( Do sada nije imao greške u najavama Htc mobova )

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ovo ce da bude bomba ako bude ovako izgledao i sa tom baterijom...

Prvi htc posle dugo vremena da kažem da mi je baš dopadljiv! Ic senzor na vrhu?!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Uf dobro deluje ovaj + model, ako bude sve tako zaista, jos mocna baterija...

Uopšte ne razumem šta žele da postignu sa ovim + modelom. Koliko mogu da primetim na ovim renderima okvir je i dalje poveliki.

Postizu to sto prate trendove i pobedjuju konkurenciju ako stave pravu cenu , bice best buy na trzistu uz cenu do 699e

Da li je moguce dok je telefon na punjacu i stigne notifikacija, pocne da blinka zelena boja kao kad nije na punjacu? Posto sada kad stigne notifikacija nastavi da svetli crveno.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nadam se ce za Plus ipak da ubace 6 GB ram-a , to bi bilo idealno , nije lose ni 4 , ali eto , da bude kompletan plus :)

razmisljam da predjem sa S7 Edge na ovaj fon, mnogo mi se dopada procesing slike, kod samsunga mi odoshe detalji... ima li neka posebna verzija ili nesto na sta da obratim paznju?!
citam unazad par strana da bi trebao da se pojavi U11 + ,mada verovatno je bolja baterija na S7e koji imam nego na U11....

Kolege, kako ste rešili zaštitu ekrana?
Kupio sam Spigen providnu futrolu i pokušao da IMAK hydrogel foliju nalepim. Međutim zbog zakrivljenosti ekrana, foliju ne mogu (ili ne umem) da podvučem pod oklop. Ima li nekih rešenja za ovaj problem? 2D tempered glass ili neka folija ili bilo šta slično?

Kolege, kako ste rešili zaštitu ekrana?
Kupio sam Spigen providnu futrolu i pokušao da IMAK hydrogel foliju nalepim. Međutim zbog zakrivljenosti ekrana, foliju ne mogu (ili ne umem) da podvučem pod oklop. Ima li nekih rešenja za ovaj problem? 2D tempered glass ili neka folija ili bilo šta slično?
Bila je preporuka za ovo. https://m.ebay.com/itm/IMAK-For-HTC...1741?_trksid=p2057872.m2749.l2649&_mwBanner=1
Ja koristim obicno staklo, da je ruzno jeste, ali trenutno bolje nemam [emoji2]

Zaboravio sam taj link, ali mi nešto ne deluje kao da može da se ukombinuje sa futrolom.

Da, našao djordjesl - ov IMAK post. Naručio staklo, pa ćemo videti da li će leći. Hvala na podsećanju

I ja naručio, biće sigurno bolje od ovog ultimate shielda...

Nazad
Vrh Dno