Šta je novo?

HTC U 11

Greota što solar red nisu nabavljali, ono je perverzija!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Slažem se, ne bih razmišljao uopšte....

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

HTC U12 Gets an Introduction Video Courtesy of Concept Creator

HTC-U12-phone-design-Concept-Creator-2.jpg

Tri kamere :D

Jedna wide, jedna telephoto, jedna normalna :)

Bilo je koncepta koliko hoćeš, nikada nijedan nije ličio, barem kada se radi o HTC. Bujna mašta.

Tri kamere :D

Jedna wide, jedna telephoto, jedna normalna :)

Izgleda da je to buducnost smartfona, 3 kamere pozadi i 2 napred :) Mozda za nekoliko godina predju i na visi nivo :d

Bilo je koncepta koliko hoćeš, nikada nijedan nije ličio, barem kada se radi o HTC. Bujna mašta.

Tacno ali to je posledica toga sto je htc batalio dalji razvoj sjajnog M7/8/9 dizajna i prihvatili su bezlicna ''goophone'' dizajnerska resenja dok su ovi fan renderi i dalje zasnovani upravo na osnovama odlicnog ''M'' htc koncepta :)

Da, kada se sjetim M8, koristio ga 2 godine pa sad brat već godinu dana, savršen dizajn, zvuk... i nažalost loša implementacija sekundarne kamere (za bokeh) a i primarna se nije proslavila u mnogim situacijama.
Ne znam otkud tolika potreba da svi telefoni budu izrađeni od stakla, hajde da shvatim za ove što nude wireless charging, ali ako već ne nudiš to, čemu staklo...

Slika za sve novce. Odlicna kamera

I ako može u punoj rezoluciji, ove su sve skraćene na 2048 x 1536...

Ixon piši ovde da probam i ja. Hvala

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Odlicno. Kapa dole. Provericu danas na xda,pa cu ti reci koju verziju da probas. Cini mi se da jos bolje rezultate daje

Njegove slike vidim u 1536 x 2048. Ti ih imaš u punoj rezoluciji, te ide kapa dole?

Me, zatvorene su za pregled u punoj. Jedino ako promeniš podešavanja.

Naravno da ti vidiš svoje slike u punoj rezoluciji, mi ostali ne:

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    39.9 KB · Pregleda: 110
Sta kazes Vojkane na kvalitet nocnih fotografija?

Nazad
Vrh Dno