Tri kamere
Jedna wide, jedna telephoto, jedna normalna![]()
Bilo je koncepta koliko hoćeš, nikada nijedan nije ličio, barem kada se radi o HTC. Bujna mašta.
Je l' mogu neke u uslovima loseg osvetljenja?
Potrudicu se da slikam nesto vecerasJe l' mogu neke u uslovima loseg osvetljenja?
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
TnxPotrudicu se da slikam nesto veceras
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
U11cestitke na fonu gde si ga nabavio... slike su strava.... wOw
edit: cek jel to slikano sa u11 ili u11+
Je l' mogu neke u uslovima loseg osvetljenja?
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
hvala
Odlicno. Kapa dole. Provericu danas na xda,pa cu ti reci koju verziju da probas. Cini mi se da jos bolje rezultate daje
Odlicno. Kapa dole. Provericu danas na xda,pa cu ti reci koju verziju da probas. Cini mi se da jos bolje rezultate daje
Slike nisi u punoj rezoluciji ?Njegove slike vidim u 1536 x 2048. Ti ih imaš u punoj rezoluciji, te ide kapa dole?
Stoji u opcijama best display size, druga opcija je large 2048. Nadam se da dobro gledam za podesavanjaMe, zatvorene su za pregled u punoj. Jedino ako promeniš podešavanja.
Pa kako namestiti da bude puna rezolucija ?Naravno da ti vidiš svoje slike u punoj rezoluciji, mi ostali ne:
Ako ja ovo dobro razumem, da bi mogao da vidis u punoj rezoluciji potrebno je dozvoliti da se slika skine, sto sam upravo i uradio.Imaš ovde podešavanja:
https://www.flickr.com/account/privacy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari