Mislim da je to na svakom telefonuCitam u temi o Note 8 da im zvecka u kameri kad protresu fon, potvrdjujem i na U11. Jel i kod vas tako?
U11 via TT
Zbog OIS-a. Kod skoro svakog telefona je tako.Citam u temi o Note 8 da im zvecka u kameri kad protresu fon, potvrdjujem i na U11. Jel i kod vas tako?
U11 via TT
Da, da sve je to okejCitam u temi o Note 8 da im zvecka u kameri kad protresu fon, potvrdjujem i na U11. Jel i kod vas tako?
U11 via TT
Ako moze slika da vidimo stetuRadi sve kako treba.Da samo staklo je poslo. Imam samo silikonsku futrolu,na ekranu nemam nista. I prije mi je padao,ali ovaj put ne prezivje.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Kod mene je 3 meseca i telefon je za preporuku, vizuelno nije neki lepotan, ali je daleko od ruznog svakako. Jako je brz i fluidan, mislim da brzi telefon nisam koristio, a pre ovoga sam imao i S8+, 6s+, LG G4 itd..kamera je odlicna, dok selfi kamera je nista specijalno, mogli su to mnogo bolje odraditi. Baterija je bas dobra, treba momacki da se potrudis da bi je istrosio. Sve u svemu sad da uzimam telefon ovog ranga gadjao bi U11+, nadam se da ce brzo kod nas da stigne, ali u tvom slucaju slobodno U11 je za preporuku. Mada neces pogresiti i da isprobas S8+ ili IP8+ ili Huawei, sve su to vrhunski telefoni i razlika je u nijansama.pooz svim korisnicima U11 i vama ostalima... moze par pitanja.. mrzilo me da citam celu temu?kako vam se sad cini U11 posle pola god.. jel jos dobra opcija za kupovinu? jeste dobili oreo? mene zanima bas ovaj telefon ima opciju da uzmem preko mts u box paket box2 3948 din bez popusta i na to dodati ratu za U11 od 3075 sto je oko 7000 sve komplet a kako vec godinama imam box izlazilo bi me 3k suplje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari