Mislim da je to na svakom telefonu 😀 Recimo i na 6p se cuje.Citam u temi o Note 8 da im zvecka u kameri kad protresu fon, potvrdjujem i na U11. Jel i kod vas tako?
U11 via TT
Zbog OIS-a. Kod skoro svakog telefona je tako.Citam u temi o Note 8 da im zvecka u kameri kad protresu fon, potvrdjujem i na U11. Jel i kod vas tako?
U11 via TT
Da, da sve je to okej 🙂Citam u temi o Note 8 da im zvecka u kameri kad protresu fon, potvrdjujem i na U11. Jel i kod vas tako?
U11 via TT
Ako moze slika da vidimo stetuRadi sve kako treba. 🙂 Da samo staklo je poslo. Imam samo silikonsku futrolu,na ekranu nemam nista. I prije mi je padao,ali ovaj put ne prezivje. 🙂
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Kod mene je 3 meseca i telefon je za preporuku, vizuelno nije neki lepotan, ali je daleko od ruznog svakako. Jako je brz i fluidan, mislim da brzi telefon nisam koristio, a pre ovoga sam imao i S8+, 6s+, LG G4 itd..kamera je odlicna, dok selfi kamera je nista specijalno, mogli su to mnogo bolje odraditi. Baterija je bas dobra, treba momacki da se potrudis da bi je istrosio. Sve u svemu sad da uzimam telefon ovog ranga gadjao bi U11+, nadam se da ce brzo kod nas da stigne, ali u tvom slucaju slobodno U11 je za preporuku. Mada neces pogresiti i da isprobas S8+ ili IP8+ ili Huawei, sve su to vrhunski telefoni i razlika je u nijansama.pooz svim korisnicima U11 i vama ostalima... moze par pitanja.. mrzilo me da citam celu temu? 😀 kako vam se sad cini U11 posle pola god.. jel jos dobra opcija za kupovinu? jeste dobili oreo? mene zanima bas ovaj telefon ima opciju da uzmem preko mts u box paket box2 3948 din bez popusta i na to dodati ratu za U11 od 3075 sto je oko 7000 sve komplet a kako vec godinama imam box izlazilo bi me 3k suplje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari