Šta je novo?

HTC U 11

Znači dobijamo i belilo iz Orea... Stiže u decembru garant.
@proday ovo izgleda kao Google Launcher..?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Taj search bar je na 8.0 i ok je, mene više nerviraju ove ikonice.
Kupus!
Nadam se da su ubacili opciju da se bira oblik kao kod pixel 2 launchera...

Ovaj polukrug sa prečicama je iz Edge Sense-a? To bi moglo da bude korisno.

Ima li nekih promena kod kamere?

Stigao telefon. Ok je sve ali treba mi root. Postoji za U11? Ne mogu, imam fejsbuk i instagram preinstalirane i ne mogu se obrisati, moram ih skinuti.
Sense mi nije nesto, vratio sam Novu i podesio sve kako je i bilo na Nexusu. Sad imam Nexus 4, 5 i 5x i zao mi da prodam bilo koji :)

Disable ih i nećeš ih ni primetiti [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala, stvarno je nestalo iz app drawer. Baterija je veoma dobra izgleda, sa ovim korišćenjem sam na 5x imao oko 25 % do 15 h, sad 70%....Da uracunam i starost baterije na 5x, opet je dobro.

Od avgusta telefon, samo brzi punjač.
665ecfcce1ea8ca6f2a798fe338a04c0.jpg

Meni nece da radi brzo punjenje na telefonu.

Sa originalnim punjačem?
Meni radi čak i sa Aukey QC 2.0 punjačem I USB-C adapterom

Meni punjac radi vrhunski, nego me zezaju Google services, konstantno su na prvom mestu po potrosnji mada baterija izdrzi ceo dan

U11 via TT

Da li ste primetili da kad slikate i udjete u galeriju da vidite sliku, nakon 6-7 sekundi smanji se osvetljenje ? Automatic brightness iskljucen, slajder je na pola.

^
Da. Smanji brightness i kad je na auto. A to ne radi kada se uđe sa homescreena u galeriju.
Možda za slikanje pojača brightness, pa ga posle vrati na podešenu vrednost?

Ja koji god fon (Android) da sam imao to uradi, pojača osvetljenje kad se uđe u kameru i posle vrati..

Jel vam se desi da vam pukne wifi iz cista mira i predje na mobile data? Meni se to cesto desi, dok zeni na IP7 normalno radi na istom wifi

U11 via TT

Meni nije nikada,nego sam bas prezadovoljan kako radi wi-fi

Takođe radi normalno. Kućni ruter je Beogridov tp link, ali nisam primetio ni na drugim uređajima problem

To mi se uglavnom desava na kucnom ruteru, sbb-ov dok ovako radi odlicno.

U11 via TT

Da, našao djordjesl - ov IMAK post. Naručio staklo, pa ćemo videti da li će leći. Hvala na podsećanju
Evo ovako: Ni IMAK staklo nije kompatibilno sa Spigen Crystal clear. Jednostavno ga futrola podigne sa ekrana istog momenta. A savršeno sam ga nacentrirao (što je bilo baš pipavo). Sada imam u rezervi jednu IMAK-ovu hidrofoliju I ovo staklo,a ekran i dalje bez zaštite. Spigen mi se ne menja jer je baš odličan. The search continues...

TI imaš Spigen Liquid crystal? A kakva su ove tečne zaštite za staklo, ima je i spigen?

https://phantomskinz.com/htc-u11/
Ja uzeo ovo, i ledja i ekran. Nemam pojma sta je to, nije kaljeno staklo, nije ni jeftino ali vidim da ga hvale na xda. Ultra clear, nisam hteo neki drugi skin.

TI imaš Spigen Liquid crystal? A kakva su ove tečne zaštite za staklo, ima je i spigen?

Da, pogrešio sam. Liquid crystal. Baš je muška cena za ovu Spigen tečnu zaštitu. Znam da ova kaljena stakla nisu baš neka fenomenalna zaštita od padova, ali koliko ova tečna može da bude pandan tome?

Šarena laža u prevodu, ne bih se kockao sa tim. Ko zna koliko taj sloj traje, ogrebotine možda sačuva, ali pad sigurno ne.

Sent from dark edge

Stigao slickwraps :) leglo u mm bukvalno. IMG-20171122-WA0005.jpgIMG-20171122-WA0004.jpgIMG-20171122-WA0003.jpg

Brutalno izgleda..

Nazad
Vrh Dno