^A mislim da idemo u off, ali da li ti je zaista palo na pamet da poredim iP4 (sa kakvim god ekranom) i HTC Wildfire i Tatoo i tako te telefončiće (Ok, Desire S je jedini tu koji može da parira, ali to je jedan mali vrhunski HTC telefon, a ostali su svi 4"+)... A uostalom zašto se priča da iPhone izbacuje 4"+ verziju??? Postali su mnogo mali ekrani 3,5~4" za jedan smartfon. Govorimo o surfovanju netom, gledanju filmova, izradi dokumenata, itd. O tome ja pričam.
1. Kao sto si rekao - Desire (obican), Desire S. Aj' da ne idemo dalje da li HTC ima nesto (tipa Nexus One, mada je to kao Google-tovo cedo) u svom portfoliu ili ne.
2. Samsung Wave... kanda smartpohone, jer ima OS. Ima tek 3.3" ekran... i to Super AMOLED, ni manje ni vise... a nikako nije "telefoncic". Tattoo i Wildfire to svakako jesu, nema nikakve sumnje.
3. Ma nema sanse da ce iPhone da prebaci 3.5", uveren sam. Steva je i sam pricao svojevremeno da on nece tepsiju u ruci, vec telefon. Mada, ruku na srce, svasta je Steva pricao...
BTW, posle ovoga, necu vise u off, nema problema
A ako sam bilo kakvom naznakom sa moje strane, insinuirao poređenje iP4 sa ostalim nePREMIUM modelima, onda prihvatam krivicu!
Ne znam, zaista nisam znao na sta mislis. Samo si pomenuo neke proizvodjace i njihove modele. A ja sam skapirao onako kako si napisao.
BTW, sad sam zaboravio, ali uskoro izlazi telefon 5"!!! (Ne mogu da se setim proizvođača, niti modela, ali eto o čemu pričamo danas u 2012.)
Pa vec sada imas na trzistu DELL Streak, od tih istih 5"... ?
Tacnije, vec neko vreme. Nikakva novost to nije. Jedino ako njega ne svrstavas pod telefone, vec pod tablete... posto je i jedno i drugo, realno.