Šta je novo?

HTC Sensation

Ja sam sa njihovim alatima uradio prvo root, pa onda s-off.
Naravno da to nije zvanično.
Pošto piše da je još uvek za developere, ne moraš prvi da isprobavaš. :-D

Ttalk

^Za HTC Sensation? I reci mi da sada možeš da koristiš recimo Market Enabler?
Nisi mi odgovorio, jel može nešto po zlu da pođe i koliko je komplikovano root-ovati tel?

Što ne dolaziš ovamo često? :)

Jel može neki tutorial?

Ja sam za desire koristio. U principu ne bi trebalo da bude problema. Mislim da niko na forumu nije imao probleme ako je pratio uputstvo.
Što se tiče tutorijala, potraži na xda, sigurno ima.
Ne dolazim često, jer nemam sensation, a i vreme mi ne dozvoljava u poslednje vreme.

Ttalk

Aha... pa da... ja reko da imaš Sensation a nećeš da dolaziš :D
Hvala za link, a tut ću potražiti na XDA ;)

Moj nema apsolutno nikakvih problema. Ja se ne secam neke serije telefona da bar neki nije imao neku boljku, na te kolicine koje proizvode normalno je da neki ima "falinku"....

Ovo je cini mi se vise softverska greska nego nesto drugo...

Naravno da jeste! Za sve potencijalne kupce, posto sam i sam bio u toj grupi. A nosi poruku: "Ne kupujte ovo njesra od telefona."

Da odgovorim, do pre 15 sam imao Galaxy S i N8, sada samo N8 trenutno. Zasto je to bitno?

Poslednja izmena:
A zašto pljuješ po nečemu na osnovu onoga što si pročitao a sam nisi probao.
Ja imam sensation od kad je dosao u vip i apsolutno ni jedan problem nisam imao do sada ( puj, puj, da ga ne ureknem ), mnogo vise sam se patio sa HD2 a pogotovo sa desire z sa kojim i dalje imam problema jer se stalno gasi.
da komentarišem da je bolji od SGII je glupo jer isti nisam imao u rukama.

pozdrav

Slazem se, u pravu si. Ali ovaj Sensation ima toliku kolicinu onih nezadovoljnih i onih koji se zale na razne probleme da je to NEVEROVATNO. I ljudi iz gsmarene su sami to rekli. A radi se o flagship modelu.
Recimo da si samo imao srece.

Nikad se ne treba previse obazirati na sve to. Kada sam kupovao nokiju e55 pre 2 godine, svasta sam citao o njemu, a telefon i dan-danas radi savrseno, mislim da se ni jednom nije resetovao. Cesto je slucaj da se ljudi ni ne potrude da rese eventualni problem, vec odmah drame po forumima da bi im vrlo brzo prikljucili i oni koji nikad taj telefon nisu ni drzali u ruci, a kamoli imali neki problem.

Ko keca te sto imaju probleme, ja sam jedan od zadovoljnih vlasnika :D

Uostalom ni jedan problem nije neresiv jednostavnim updatom tako da nema razloga za paniku :guitar:

^ Da to je bas cool! Platis telefon 500-600e i onda cekas update da profunkcionise i ako profunkcionise touchscreen, domet, ili sense 3.0 ... Osecaj je zaista neverovatan.

Da ste u kozi onih koji imaju razne probleme (a ima ih mnogo) pitao bih vas za misljenje.

Pa sramota je sto to dopuste ali je se sve ovo sredi. Imao je i SGS II probleme sa onim ''zutim'' delovima displeja, isto softverske prirode. Sredjeno veoma brzo.

E to se zove jurenje konkurencije! Sammy izbacio dual core a oni najavili dosadu S seriju, sve jedno te isto. Pa kad su videli hajde da pojure i oni brze. Ali GS II je obrisao pod sa konkurencijom sada mi je jasno.

ja razumem bojazan od davanja toliko evrića za bagovitu stvar ali
da bih nekom preporucio ili ga odvraćao od kupovine moram prvo da imam lična iskustva.
ljudi sa desire z imaju uglavnom pozitivna iskustva a ja sam se sa njim napatio za medalju ali mi stvarno ne pada na pamet da kazem da zaobilazite taj model, ustvari mislim da je vrhunski telefon, ali što je meni zapao takav faličan model ...,

PA i meno je bolji SGS II i jedina konkurencija mu je ovaj Sensation koji ce kupovati uglavnom htc fanovi sto je i logicno. Kakav 3D, sto se mene tice ne moze da se poredi sa ova 2 modela, nece imati konkurenciju dok ne izadje IP5. U stvari imace konkurenciju, u cenovnom rangu, neku Symbian Nokiu :d

ja razumem bojazan od davanja toliko evrića za bagovitu stvar ali
da bih nekom preporucio ili ga odvraćao od kupovine moram prvo da imam lična iskustva.
ljudi sa desire z imaju uglavnom pozitivna iskustva a ja sam se sa njim napatio za medalju ali mi stvarno ne pada na pamet da kazem da zaobilazite taj model, ustvari mislim da je vrhunski telefon, ali što je meni zapao takav faličan model ...,

Zasto moras da imas licno iskustvo? Ne razumem?
Falican model? Pa koliko je takvih falicnih modela? Prvo baterija koja bukvalno curi, pa dead grip, pa sada touch koji pobudali nakon 10 dana i nema mu spasa...

Kako zašto
pa sve sa strane je rekla kazala, neko je prezadovoljan a neko nije sve je to relativno
pomenuo si bateriju, koji god model sam uzeo u zadnje 2 godine a da je sa velikim ekranima, nije mogao da gura duze od dana kada ga koristis za funkcije zbog kojih si ih kupio.
nisam imao u ruci SGII ali mi je prosto neverovatno da moze da gura 2-3 dana baterija, dead grip- ja imam telefon i prosto sam se trudio da mu ugasim wifi i BT i sve što sam uspeo je da u zonama dobrih signala oborim signal za 1 crticu ( od 4 ) i jednom da ga izbacim iz signala u momentu kad je wifi signal bio slab. sa tuch nisam imao ama bas niti jedan problem.
pazi ovo su info iz prve ruke i ako me neko pita za savet ja cu mu iz ličnog iskustva reći da je fon vrhunski ali opet to je moje misljenje i moje iskustvo.

Naravno da jeste! Za sve potencijalne kupce, posto sam i sam bio u toj grupi. A nosi poruku: "Ne kupujte ovo njesra od telefona."

Da odgovorim, do pre 15 sam imao Galaxy S i N8, sada samo N8 trenutno. Zasto je to bitno?
Dobro je da Nokia nema nikavih problema sa svojim Symbian operativnim sistemom i svaki dan ima sve vise i vise korisnika.Koristio sam Nokia telefone vise od 7 godina i kada sam kupio HTC HD2 rekao sam da se vise nikada necu vratiti na njesra telefone kao sto su Nokia.Ako nisi koristio Sensation vise od mjesec dana nisi kompetentan da ga komentarises da govoris valja li ili ne valja.

^ Da to je bas cool! Platis telefon 500-600e i onda cekas update da profunkcionise i ako profunkcionise touchscreen, domet, ili sense 3.0 ... Osecaj je zaista neverovatan.

Da ste u kozi onih koji imaju razne probleme (a ima ih mnogo) pitao bih vas za misljenje.

A majketi koji fon dobijas perfektan? Poslednjih 5 godina za svaki smartfon smo beta testeri. Ponasas se ko da su tih 600evra baceni.

Uostalom internet je takav. Dovoljno je da pojedinac ima problem i da pukne tu vest na netu tako da ispadne da ga svi imaju.

Poslednja izmena:
@Allien ako tebi radi ok ne mora da znaci da su svi prezadovoljni.

@retype12345 Ti mi sad to vracas? Ma boli me uvo i za Nokiu i za sve, kupim ono sto mi odgovara. Ako pljujes Nokiu mene neces povrediti nimalo. N8 sam dobio na poklon i zadovoljan sam, nemam problema kao i vecina korisnika.

@Nikola987 Ne kazem da treba da bude perfektan ali ovo je too much. Kamo srece da se radi o jednom slucaju:
www.phonearena.com/news/HTC-Sensation-plagued-by-touchscreen-problems_id20919

Ljudi na netu su mahom paranoicne budale. I ja kada sam prvi put video slican text krenuo sam da sparglam po ekranu sve dok jednog momenta prstom nisam omasio, sto rade i ostali. Navodno ako grebes po ekranu brzinom prostiranja zvuka desi se jednom u 20x da ne odreaguje..

Jel ima neko ovde i jedan od pomenutih planetarnih problema vezanih za ovaj telefon?

Uostalom sto je tebi toliko stalo da ovaj fon isadne flop? Ako ti se svidja plastika zeni je i prestani da spamujes u temi koje nije vezana za galaxy s2.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno