Da li je kod VIP-a sim free?
Vidim da niko nije odgovorio. Jel zna neko odgovor da li je i kod VIP-a i Telenor-a simfree?
ja razumem bojazan od davanja toliko evrića za bagovitu stvar ali
da bih nekom preporucio ili ga odvraćao od kupovine moram prvo da imam lična iskustva.
ljudi sa desire z imaju uglavnom pozitivna iskustva a ja sam se sa njim napatio za medalju ali mi stvarno ne pada na pamet da kazem da zaobilazite taj model, ustvari mislim da je vrhunski telefon, ali što je meni zapao takav faličan model ...,
Dobro je da Nokia nema nikavih problema sa svojim Symbian operativnim sistemom i svaki dan ima sve vise i vise korisnika.Koristio sam Nokia telefone vise od 7 godina i kada sam kupio HTC HD2 rekao sam da se vise nikada necu vratiti na njesra telefone kao sto su Nokia.Ako nisi koristio Sensation vise od mjesec dana nisi kompetentan da ga komentarises da govoris valja li ili ne valja.Naravno da jeste! Za sve potencijalne kupce, posto sam i sam bio u toj grupi. A nosi poruku: "Ne kupujte ovo njesra od telefona."
Da odgovorim, do pre 15 sam imao Galaxy S i N8, sada samo N8 trenutno. Zasto je to bitno?
^ Da to je bas cool! Platis telefon 500-600e i onda cekas update da profunkcionise i ako profunkcionise touchscreen, domet, ili sense 3.0 ... Osecaj je zaista neverovatan.
Da ste u kozi onih koji imaju razne probleme (a ima ih mnogo) pitao bih vas za misljenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari