Šta je novo?

HTC One

U cemu je fora da se dobija samo telefon? Kad ga nosim u servis vracam im kutiju,jedino slusalice ostaju a mogu i to da ima vratim...sumnjam da daju nov m8...mozda je to isto tako popravljan telefon koji je neko vracao...kako bi se moglo proveriti da li je nov? Kad nemam imei na kutiji da ga uporedim sa imei-om na telefonu...
Ja sam mts-u predao samo aparat, možda zato. Moj m8 koji sam dobio je definitivno bio nov.

Proradio Sense toolbox na lp-u :) I za m7 i m8

posle update na lizalicu desavalo se da mi alarm ne zvoni. Nije imalo pravila kad zvoni a kad ne jednostavno nekad hoće nekad neće. Videh juče izašao update za HTC Clock i sad sve fercera ko Clock :)

Meni nije bilo problema na m8. A ni na m7 mi se brat nije žalio.

bilo je masu ljudi sa problemima sa satom. Ja nisam, ali i ne koristim alarm :d
inače, kad sam odradio apdejt, na sekundu ili dvije mi je sat izgledao kao ovaj sa Sense 7, sa tankim kurziv fontom...

Cao svima, imam problem sa svojim Htc one m7. Pre neki dan sam uradio update na lollypop. Izgleda lepo, ali imam jedan detalj koji ne mogu da resim. Uzasno me nervira. Kada mi stigne neka poruka (Viber, Whatsapp, SMS) telefon mi vibrira sve dok ne procitam poruke... Prosto ne znam sta da radim, sve zivo sam pogasio i opet... Da li neko zna u cemu je problem i da li je to moguce ispraviti. Hvala svima.

Factory reset telefona bi trebao da reši to a i druge sitnije koje nisi primetio. To se uvek radi posle update-a, msm preporučljivo je

Panisher strikes again sa loshim savjetima :d Ozbiljno, ako ne znas, nema potrebe da svaki post komentarises.

Dakle, provjeri ovo: Settings, pa accessibility, pa notification reminder: je li na ON? Kod mene kad je na on, imam reminder na svakih 15 sec

Jeste na ON, sad sam iskljucio remainder... Uspelo je vise mi ne vibrira tel. Svaka cast matori, skidam kapu ;) Kad dodjes u Beograd, castim kafu

nista, i drugi put :D A za kafu, nemoj se zacuditi da se pozovem na obecanje :p

Ja sam imao na m8 problem da mi dođu dupla obaveštenja, da mi dođu tek kada uđem u app, da mi ne dolaze uopšte itd. Factory je rešio sve.
Takođe sam shvatio da kod njega neće da se ugasi vibracija uopšte a ne da se svakih npr 15 sek ponovo oglašava.
Takođe ti znaš samo da mi nešto prebacuješ, a kada pitam lepo za nešto ti nećeš da odg. Lepo od tebe.

Poslednja izmena:
zasto da odgovaram, kad sve vec znas i u sve se razumijes? :d
svakako, ovo je 4-5 put da ja brojim da dajes pogresan savjet, pa cisto drugarski: suzdrzi se ako vec ne znas. Factory reset za nesto sto se rjesava za 10 sekundi, sta reci?

E sad mnogo ke*aš. Ja baš onako lepo pitam a ti niti da odgovoriš a kamoli da pomogneš. Važi

Xceed kernel + viper 8.0

Prilozi

• uploadfromtaptalk1426458215289.png
    uploadfromtaptalk1426458215289.png
    207.5 KB · Pregleda: 132
U srbiji nemaš gde, kada ide na reklamaciju dobijaš novi, ili već popravljen.
Jel ima negde ekran za m7 da se menja?

Ne očekujem previše, ovo je taman, kad je bio na jb ovo je bila misaona imenica.
Imaš ti neko podešavanje čisto da uporedimo?

mozda napravim za neki dan , mrzi me da instaliram aplikacije za to ,jer je ona default u kitkatu ocaj.

bez energy savera , baterija drzi oko 11h , normalna upotreba sa pozivima , malo surfa + povremeno igranje tower based igrice (ona najvise jede).

sa energy saverom , po 17~18h normalne upotrebe , cesto predje i 24h , al podsecam , to je neka moja upotreba. Ne spavam na fonu.

greenify je ukljucen + fon je rootovan , ako ima neke veze.

Poslednja izmena:
Jos par sati traje ponuda za HTC One m7, na Alixpress-u za oko 170e (bez carine i PDVa), sto izadje oko 220e kada stigne u Srbiju.. Navodno novi, od renomiranog prodavca..
Cisto da javim, mozda neko hoce da kupi nov telefon sa 50% popousta..:)

EDIT: Sada sam procitao da su ipak "Factory Refurbished", sa 1 god garancije...

Poslednja izmena:
Šteta... Viper i arhd će da portuju sense7 nadam se...

Nema veze, biće novih romova za njega još dugo.

Šteta je i što neće biti Androida 5.1 kao verzije androida, poboljšan je rad sa memorijom u njoj. Evo može neko i da proveri, ja sam samo pratio ima li leak dok sam ga imao pa sam ovo zaboravio, kada gledate keširane aplikacije, da li puni memoriju do kraja ili ostavlja oko 300 mb free?

Meni uglavnom bude od 500 do 200 free, a stvarno sve popalim, ništa ne izbacujem iz recent...

Toliko bude free kad klikneš na show cached processes?

Ako je tako eto to je previše, na to sam mislio. Na kitkatu i na 5.1 to možeš da spustiš na 50-80 MB a da ostatak bude skroz popunjen keširanim aplikacijama. Još jedan biser 5.0 androida :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno