Šta je novo?

HTC One

Pitaj ga jel stavio prst na kameru :) Po danu su ok slike, noću je problem koliko sam upoznat.

Ako ima problem ne treba grejanje fonu, samo prst na kameri npr.

Ma znam nego sam hteo da budem fin,da ga ne omalovazavam. Nadam se da su provalili problem do sada.

U nalogu pise sledece: Kvar uočen, aparat ne može da uhvati mrežu, testirano sa više kartica, aparat čeka zamenski aparat 99HTT022-00

Ma jok, možeš sa bilo kojim da dođeš i tražiš m8 haah

Koji ti andrak? lepo pitam. Bilo je da je Canon menjao foto aparate sa greškom koja se pojavila posle par godina. Al jebga bolje ovde ne pitati ništa. Lurkin forum trolls

Jedno pitanja za ekipu. Kako da namestim, da ukoliko mi zazvoni telefon a pritom igram igricu ili gledam nesto na youtubu ne prekinem to i moram da se javim. Nego da mi izadje notifikacija da me neko zove, pa da imam opciju da se javim kasnije. Hvala

Je l ima neko arhd 90.1?nigde ne mogu da nadjem link

A sta ce ti 90.1 kada ga je odavno zamenila poboljsana verzija 91.1?

Bolje mi je radio 90.1 :) nije loš ni 91.1 sad, fino drži standby

to da je 90,1 bolji je samo placebo... Nemam drugo objašnjenje

Moguće. Ne mogu sad da uporedim, ali recimo fluidniji je arhd od vipera...

da li neko od vas ima problem sa Cell Standby?
nisam primetio ovo do zadnjih updateova ali sad ovo troši bateriju samo tako 60-70%
pogledah po netu ali niko nije dao neko rešenje (probano wipe cache data) ali sve po starom

i drugi problem pri svakom restartu telefona dobija se poruka

Service Update
There is a new configuration

naravno kad kliknes na isti nista se ne desi tj nema nikakvog update-a ili sl.
naravno na netu koliko hoćeš sa istim problemom ali rešenje ...

izgleda da samo factory reset može pomoći (a možda i ne) a nešto mi nije baš do ponovnih podešavanja i instalacija

PS
od kad je krenuo LTE?
da nije to uzrok drugom problemu??? ali sta sa ovim silnim po inostranstvu kod njih sigurno nije to :(

Poslednja izmena:
možda je to uzrok i prvom problemu. 4G srče bateriju samo tako, SoT mi padne na 50% u poređenju sa wifi/2g kombinacijom (mi u CG ga imamo već poodavno)

Dugo sam bio na ARHD 83.1 + Elemental X kernel 18 i telefon je radio bas bez greske i bez laga.. Kada sam instalirao ARHD 91.1 + Elemental X 19.5, pojavio mi se mali lag pri otkljucavanju telefona, onaj cuveni HTC sat koji mi stoji na home screen-u ume da zaglavi pri prebacivanju minuta , kao i kada udjem u DIAL-er pri brzom pozivanju preko slova, ume malo da zakasni sa odzivom pa ja otkucam 3 slova a on tek pocne... Sitnice su, ali mi je bas cudno da na 5.02 bude takvih gluposti a na 4.4.4 ih nije bilo ni najmanje...:/

možda je to uzrok i prvom problemu. 4G srče bateriju samo tako, SoT mi padne na 50% u poređenju sa wifi/2g kombinacijom (mi u CG ga imamo već poodavno)

ma ne koristim 4G. kod nas moras da promenis SIM karticu prvo kod operatera (pricam o MTSu za ostale ne znam) i naravno podešeno mi je 2G/3G tj bez 4G (LTE) ali nije mi jasno šta se sve dešava a relativno od skoro.

kad budem imao malo više vremena uradiću f. reset pa ću proveriti stanje. do tada malo malo pa na punjač :-devil-::smash:

Dugo sam bio na ARHD 83.1 + Elemental X kernel 18 i telefon je radio bas bez greske i bez laga.. Kada sam instalirao ARHD 91.1 + Elemental X 19.5, pojavio mi se mali lag pri otkljucavanju telefona, onaj cuveni HTC sat koji mi stoji na home screen-u ume da zaglavi pri prebacivanju minuta , kao i kada udjem u DIAL-er pri brzom pozivanju preko slova, ume malo da zakasni sa odzivom pa ja otkucam 3 slova a on tek pocne... Sitnice su, ali mi je bas cudno da na 5.02 bude takvih gluposti a na 4.4.4 ih nije bilo ni najmanje...:/
kao prvo, ubaci novi elementalx, mislim da to nije zadnji
što se laga tiče, može da bude svašta, kod sebe najviše tipujem na memory leak koji pogađa SVE lollipop uređaje, kao i to što nisam odradio clean install ARHD-a od novembra...
...pretprošle godine :d
ma ne koristim 4G. kod nas moras da promenis SIM karticu prvo kod operatera (pricam o MTSu za ostale ne znam) i naravno podešeno mi je 2G/3G tj bez 4G (LTE) ali nije mi jasno šta se sve dešava a relativno od skoro.

kad budem imao malo više vremena uradiću f. reset pa ću proveriti stanje. do tada malo malo pa na punjač :-devil-::smash:
kod nas smo svi mijenjali kartice zbog prelaska na +382 pozivni. Svakako, čisto kažem da 4G ubija bat na M7 (samo da sad ne započinjemo priču kako 4G u teoroji troši manje baterije od 3G :D )

urađen factory reset - samo imenik i wifi postavljeni i isto?

ipak je do lolipopa ili je moj telefon baš sa instalacijom lizalice počeo da se zeza sa mojim živcima

da nije mediaserver proces koji jede bateriju? Prati sa GSam ili BBS... (ako imaš root)

ma nije mediaserver (0.1%)
koristio sam i GSam Pro i BBS ali sve je isto

meni mediaserver trenutno... 31.7% :d

muahahah... Mislim da me ovih 2000+ fotki u vajber folderu hebe... Moram da cistim to (vec sam bio poceo, al poso)

kao prvo, ubaci novi elementalx, mislim da to nije zadnji
što se laga tiče, može da bude svašta, kod sebe najviše tipujem na memory leak koji pogađa SVE lollipop uređaje, kao i to što nisam odradio clean install ARHD-a od novembra...
...pretprošle godine :d

Hvala za info.. nisam ni video da je izasla nova verzija.. uradjen update, videcemo u narednih par dana ima li neke osetne razlike u odnosu na 19.5..

Meni ocigledno smeta sve sto nije cist Sense.
Zna li neko kako promeniti boju pozadine u app draweru? Od nekog updejta je tamno plava, a ja bih da se vratim na crnu.

sada iz tema možeš da postaviš bilo koju pozadinu i za app drawer. A za čist sense - i ovo je čist sense, nije fejk sense :d

Je l moze da mi se javi neko ko je vracao ruu i stock cid na pm, treba mi pomoć?

sada iz tema možeš da postaviš bilo koju pozadinu i za app drawer. A za čist sense - i ovo je čist sense, nije fejk sense :d

To sam skontao kada sam deinstalirao Teme, za koje sam smatrao da mi nisu potrebne. Pri tom postupku neke stvari su se vratile na staro, kao sto je crna boja u app draweru, ali se isto tako deinstalirao i Sense Home, sto podrazumeva da se pocetna stranica vratila na difult i izbrisalo se prethodno podesavanje. Morao sam rucno sve da vracam. Minut muke! :)

Vrh Dno