A jel mora da bude M7?Ma jok, možeš sa bilo kojim da dođeš i tražiš m8 haah
Jok, bilo koji htcA jel mora da bude M7?![]()
možda je to uzrok i prvom problemu. 4G srče bateriju samo tako, SoT mi padne na 50% u poređenju sa wifi/2g kombinacijom (mi u CG ga imamo već poodavno)
kao prvo, ubaci novi elementalx, mislim da to nije zadnjiDugo sam bio na ARHD 83.1 + Elemental X kernel 18 i telefon je radio bas bez greske i bez laga.. Kada sam instalirao ARHD 91.1 + Elemental X 19.5, pojavio mi se mali lag pri otkljucavanju telefona, onaj cuveni HTC sat koji mi stoji na home screen-u ume da zaglavi pri prebacivanju minuta , kao i kada udjem u DIAL-er pri brzom pozivanju preko slova, ume malo da zakasni sa odzivom pa ja otkucam 3 slova a on tek pocne... Sitnice su, ali mi je bas cudno da na 5.02 bude takvih gluposti a na 4.4.4 ih nije bilo ni najmanje...:/
kod nas smo svi mijenjali kartice zbog prelaska na +382 pozivni. Svakako, čisto kažem da 4G ubija bat na M7 (samo da sad ne započinjemo priču kako 4G u teoroji troši manje baterije od 3Gma ne koristim 4G. kod nas moras da promenis SIM karticu prvo kod operatera (pricam o MTSu za ostale ne znam) i naravno podešeno mi je 2G/3G tj bez 4G (LTE) ali nije mi jasno šta se sve dešava a relativno od skoro.
kad budem imao malo više vremena uradiću f. reset pa ću proveriti stanje. do tada malo malo pa na punjač :-devil-::smash:
kao prvo, ubaci novi elementalx, mislim da to nije zadnji
što se laga tiče, može da bude svašta, kod sebe najviše tipujem na memory leak koji pogađa SVE lollipop uređaje, kao i to što nisam odradio clean install ARHD-a od novembra...
...pretprošle godine :d
sada iz tema možeš da postaviš bilo koju pozadinu i za app drawer. A za čist sense - i ovo je čist sense, nije fejk sense :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari