Šta je novo?

HTC One

Kaže mi brat da mu je osetno bolja baterija sad na lp-u. I da mu je fluidniji sistem i nekako brži kako on kaže. Uzeo ja da probam i isto otvara kao m8, isto dugo i ista količina aplikacija ostaje u pozadini bez potrebe za novim učitavanjem.. Znači sednicom sam i dalje oduševljen. Svaka čast HTC.

Ma bruka telefon, samo je na mom bila ocajna baterija, verovatno malo falicna, pa sam ga se otarasio. Ne docekah da probam Lollipop. Nisam pametan sta sad uzeti.

Poslednja izmena:
Ako imas urednu garanciju, i ako si spreman da cekas (pre je bilo slucajeva od preko 30-40 dana), pokusaj, sto da ne.

Bojim se da mi ne vrate neki popravljani,izgrebani M8 ili M7 jer sam picajzla :)

Ma m7 doktorski fon. S4 ni do kolena mu nije, a ni s5 ahha

Je l ima neko stock kernel koji ide uz arhd najnoviji? Stavio sam elementalx ali nisam zadovoljan ali nisam napravio backup kernela. -. -

Neće ti pomoći flešovanje samo kernela. Flešuj ARHD bez brisanja data particije, to će ti vratiti stock kernel.

Ja ne znam da li da reklamiram kameru,da li se isplati
Pre par dana sam bio u servisu,nosio neki drugi telefon,i jedan od servisera mi rece da se vise ne ceka toliko,do dve nedelje uglavnom. Moj M7 ima nesto slabiji Wifi signal,on mi rekao da donesem pa da mi zamene,velike su sanse i M8 da dobijem..al nekako me mrzi,ovaj mi se vise svidja :) Tako da,isplati se svakako,velika je sansa da dobijes M8.

vidiš kad pomenu wifi, tvoj je možda bio faličan ali M7 ima odličan prijem, baš me iznenadio za metalni telefon. recimo osetno bolji od plastičnog nexusa 5.

Ma takav je bio otkad mi je stigao,otprilike mu je pomerena antena unutra,tako mi je rekao taj lik u servisu...inace to je telefon koji sam dobio u zamenu za moj pokvaren..takav je bio od pocetka, nego mi nije smetalo..ne smeta mi ni sad nego kontam sad daju M8 :) ali opet,ovaj mi je lepsi..i tako,premisljam se. Inace,taj prethodni je imao odlican prijem signala,pogotovo sto ti kazes,za metalni telefon..

Ne moraš ni keš ako isti rom flešuješ, svi keširani fajlovi su isti

Nije neki uptime ali... :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1425375279984.png
    uploadfromtaptalk1425375279984.png
    221.9 KB · Pregleda: 171
Fenomenalno radi poslednji AR (lolipop) Jedino što je iritantno je što se alarm sa stock aplikacijom ne pali ako je telefon na punjacu...

Meni na m8 isto uvek 1 ili 1.1gb koliki god da je uptime.

Momci,a zna li neko kako da zatvorim,odnosno sklonim "opciju za programere" iz menija about phone! Hvala!

Nov. Ali samo aparat, bez slušalica, punjača i originalne ambalaže.

U cemu je fora da se dobija samo telefon? Kad ga nosim u servis vracam im kutiju,jedino slusalice ostaju a mogu i to da ima vratim...sumnjam da daju nov m8...mozda je to isto tako popravljan telefon koji je neko vracao...kako bi se moglo proveriti da li je nov? Kad nemam imei na kutiji da ga uporedim sa imei-om na telefonu...

Čim je bez kutije onda je neki popravljen pa dat tebi, nema razloga da dobiješ bez kutije a da je novi fon.

Reče neko u temi da da. Ja msm da će za m7 i m8 da dođe 5.1 sa Sense 7. Bar se nadam, tako je bilo za Sense 6 ako se dobro sećam.

Gde ste pročitali da m7 gpe dobija 5.1?

Vrh Dno