Šta je novo?

HTC One

@mgrobar Ako ne vidiš razliku, to je znak da ti ne treba rutovan telefon.
---------
Vidim da rečenica može pogrešno da se shvati, a to mi nije cilj. Poenta je da, ako si skroz zadovoljan takvim stanjem telefona, nemoj ga čačkati. Ja kada uzmem u ruke nečiji telefon koji nije rutovan, prvo što me je izluđuje su - reklame. Ima još more toga, ali...

razumem ja vas,nije problem..imao sam i ja root desire hd...ali jednostavno telefon je savrsen,ne treba mi nista vise....igrice ne igram,reklame ne primecujem...za moje potrebe je ovo ferrari;ne treba mi mclaren f1 :)

potpuna kontrola u svakom file browseru (brisanje/pisanje) , totalni backup , krekovane aplikacije , modifikacija sistemskih...

kakve veze ima root sa krekovanom aplikacijom??? ako aplikacija radi na unroot telefonu radi će i krekovana. naravno ima aplikacija koje rade samo na root-ovanim telefonima ali za to su i namenjene. Ja jos nisam našao aplikaciju koja mi treba a da nije krekovana :-devil-:

^zato sto verovatno cepas samo igre. probaj poweramp (najbolji music player po meni) recimo , pa vidi kako ti radi puna verzija bez root-a :p

probaj poweramp (najbolji music player po meni) recimo , pa vidi kako ti radi puna verzija bez root-a :p

Radi odlično. A pošto ti je najbolji plejer, otvori se taj dolar-dva i kupi aplikaciju. Bila je na akciji već par puta za po 1$.

I ne navodite ljude na pirateriju, pogotovu kada su cene aplikacija vrlo pristupačne. Root nema veze sa piraterijom. Root ne ubrzava telefon, već omogućava korisniku da unese određene izmene koje želi. Ako je prosečan korisnik zadovoljan kako njegov telefon radi, nema potrebe ni da ga rutuje.

Poslednja izmena:
razumem ja vas,nije problem..imao sam i ja root desire hd...ali jednostavno telefon je savrsen,ne treba mi nista vise....igrice ne igram,reklame ne primecujem...za moje potrebe je ovo ferrari;ne treba mi mclaren f1 :)
Imao sam isti prelaz. Poslednja 3 moja telefona su: Nokia N95 8GB (januar 2008), Desire HD (januar 2011) i HTC One M7 (jul 2013) i ne znam koji me je bolje služio, prezadovoljan sam (kada bih sve umeo da odaberem kao telefone, gde bi mi bio kraj). Sada planiram da sačekam M9, i ako se za par meseci pokaže dobrim - he's the next one! [emoji106]

^zato sto verovatno cepas samo igre. probaj poweramp (najbolji music player po meni) recimo , pa vidi kako ti radi puna verzija bez root-a :p

ha ha

verovao ti meni ili ne nemam nijednu igricu na telefonu!!!
pogresnog si nasao da prozivas.

Radi odlično. A pošto ti je najbolji plejer, otvori se taj dolar-dva i kupi aplikaciju. Bila je na akciji već par puta za po 1$.

I ne navodite ljude na pirateriju, pogotovu kada su cene aplikacija vrlo pristupačne. Root nema veze sa piraterijom. Root ne ubrzava telefon, već omogućava korisniku da unese određene izmene koje želi. Ako je prosečan korisnik zadovoljan kako njegov telefon radi, nema potrebe ni da ga rutuje.

Ne navodim , samo dajem konkretan primer. :)
Inace nije problem dolar-dva, vec da se iscimam sa deviznim racunom. A i dao sam vec previse para na originale koje sam koristio 2-3 meseca i batalio. Power Amp cu jedino da ispostujem.

Ja sam obrisao fb, nema vajde od njega, idem preko browsera...

Stavi onaj Facebook browser sa xda ili tinfoil sa play store, malo je praktičnije a opet lagano za sistem (Web view)

Brat me smara da mu kupim kejs za fon, al da bude tanak, neki predlog?

Ja sam obrisao fb, nema vajde od njega, idem preko browsera...

Stavi onaj Facebook browser sa xda ili tinfoil sa play store, malo je praktičnije a opet lagano za sistem (Web view)

zadovoljan sam ja kako je radio do apdejta... Problem je sto imam neku 27.xxxx verziju, ako prosto potrazim 26.xxx, mogu da zakacim i neku alfa ili beta verziju :-/ Trenutno su alfa verzije na 29.xxx,a beta vjerovatno na 28.xxx

Inače brat je ispustio m7 sa prilične visine na pločice i ima sad jednu liniju preko ekrana, ali samo staklo. Slika je nepromenjen. Ja godinu dana nosio fon i ništa mi nije bilo iako mi je ispadao a njemu za 2 meseca....

Inače brat je ispustio m7 sa prilične visine na pločice i ima sad jednu liniju preko ekrana, ali samo staklo. Slika je nepromenjen. Ja godinu dana nosio fon i ništa mi nije bilo iako mi je ispadao a njemu za 2 meseca....
Imam jedan flip case,castili me kinezi. Crni,imitacija koze,nov.

Odradio sam OTA,onda resetovao na fabricka podesavanja i obrisao kes iz recovery-a. Ja sam blago receno odusevljen kako radi telefon. Korisnicko iskustvo je gotovo savrseno,autonomija baterije bolja od KK-a. Odlicna je i fora sa pozadinom na lock screen-u kada se slusa muzika.

Vidim mnogi su na netu isto odusevljeni lollipopom na m7.. Svaka cast za htc,mob star 2 god .
Mada nisam siguran koliko im je to dobar potez,kome ce sada da prodaju m9 :)

Poslednja izmena:
Ja bratu flešovao ARHD ovaj poslednji, lik oduševljen iako ne zna ništa oko toga, brzo mu otvara aplikacije, lepe animacije, ništa preterano.. Super uglavnom za ovaj potez sa apdejtom m7.

Pa to je to. To postoji još od 4.4...

uploadfromtaptalk1425079823440.png

Edit: Ja još gledam šta je sad i ne vidim da sam na HTC temi...

Znam da Sammy i AOSP to imaju od 4.4...

Misunderstanding ;)

Poslednja izmena:
Poslao telefon na servis zbog ljubicaste kamere pre desetak dana, u zamenu dobijam m8. Ko ima doticni problem a interesuje ga zamena polovnog m7 za novi m8 neka salje.

Jel yooyo jesi ti imao istu ljubičastu? Eto ti novi telefon :)

Otključan mi je bootloader, a planiram n6 tako da me htc više ne zanima. Nek ovaj m7 izdrži još par meseci.

zvanično? nikakve potrebe za upgradeom nema... M7 ubica i dalje :)

Nazad
Vrh Dno