Šta je novo?

HTC One

Hvala :) flesnuo neko novi arhd 91.0?

Sad imam na starijem telefonu noviji sistem. :D

Bruka koliko dobro radi lp na m7ici,kakav je m8 ne smem da pitam :)

Po meni najbliži stock iskustvu. Čak ima i neke bolje opcije. Baš sam zadovoljan kako radi Sense.

Nisam znao. Svaka čast HTC-u na redovnom apdejtu, čak i na prošlogodisnjem modelu.

5.0.2 je bio update samo za Nexus tablete pa ga zato nema na telefonima. HTC ga je uzeo jer svakako ne škodi, isti đavo u stvari, al eto zanimljivo je da veći broj verzije piše na HTCu od pre dve godine nego na nexusima :)

A inače ne leži vraže. Moram prvo da uradim ota na stock kk pa tek onda update na lp (kao što sam morao i na m8). Izgleda da kada imaš xposed ne može da prođe ota.

A za gpe? Ima li update za nas?

gsmarena_002.jpghttp://www.gsmarena.com/htc_one_m7_receiving_lollipop_ota_in_europe-news-11323.php

Aj proveri još jednom.. Ne.. Tri puta.

Cek, sad cu da probam.

Hvala :) flesnuo neko novi arhd 91.0?
Ja, sinoc. Sve ok, cak se i mediaserver proc izgleda primirio o_O
f8d29c695e8ef54361ae7b000a70df69.jpg

nece da radi posle boota, nego tek kada ga rucno pokrenem iz shella. Promenio sam permissions na rooo/root
Da ova scripta ne drzi telefon budnim posto vidim da cat komanda ceka da se u file-u pojavi rec awake?

nece da radi posle boota, nego tek kada ga rucno pokrenem iz shella. Promenio sam permissions na rooo/root
Da ova scripta ne drzi telefon budnim posto vidim da cat komanda ceka da se u file-u pojavi rec awake?
Aha...ok nije problem. Dodaj taj isti kod u system/etc/init.post_boot.sh i radice ok. :)

Nisam primetio da je neko sa foruma dobio LP OTA?
Meni danas stiglo i prvo sto sam primetio jeste okruglo 1GB slobodne RAM memorije, sto mu dodje za oko 30% vise nego inace.

Kako nisi kad pišemo o tome poslednje 2 strane.

Nisam primetio da vam je OTA. Ovde skoro da niko osim mene nema cist Sense i telefon koji nije rutovan. :d

To da, ja moram na mom da vratim stock da bi prošao ota, xposed ga izgleda za**** da ne može ota da odradi.
Tako sam isto morao i na m8.. Nije veliki posao al ima da se skida par gb.
Inače telefon koji nije rutovan je kao bezalkoholno pivo, to je isto pivo ali nije to to. :D Nisam to shvatio dok nisam ušao u svet rutovanja, flešovanja itd.

Poslednja izmena:
Za one koji vole Sense, a žele brz OTA, dobro rešenje je da konvertuju svoj One u Developer Edition. OTA za DE stiže odmah nakon GPE.

Ja ga sinoc stavih OTA ali sam uspeo da dobijem android 5.0.2. i verziju software 7.18.163.2 :(. Telefon nije kupljen u Srbiji i verovatno je to razllog

moj je iz Svedske...sve perfektno radi koliko vidim..jedino mana ovom telefonu je za mene nedovoljno jak zvuk kad zvoni....ne vidim ama bas nikakvu potrebu da se tel root-uje..ne znam sta imate sto mi nemamo ;)

Obrnuto je, nemamo reklame i bloat a ti ih imaš :D

ne vidim ama bas nikakvu potrebu da se tel root-uje..ne znam sta imate sto mi nemamo ;)

potpuna kontrola u svakom file browseru (brisanje/pisanje) , totalni backup , krekovane aplikacije , modifikacija sistemskih...

Nazad
Vrh Dno