Šta je novo?

HTC One

AKo sumnjate u bateriju, odradite sledeci test... napuni telefon do 100%, da se upali zelena lampica, predjite u airplane mode. U dialeru ukucajte *#*#3424#*#* i pokrenuce se test app. U spisku nadjite battery test, stiklirajte i kliknite na RUN pa pratite dalje uputstvo.
Test ce upaliti brightness na 100% i zatrazice od vas da ne dirate telefon narednih sat vremena. Ja sam test odradio i za tih sat vremena, baterija je pala na 91%. Ako baterija zavrsi na ispod 70% onda je za zamenu.
d8218e9cd62dd464d951c1b183c77cd1.jpg

Sta znam, ocekivao sam i gori rezultat :) 85% nakon godinu i po, pa nije tako loshe...

Sa ciscenjem data play service i google service nije uspelo, sa fix koji je kolega @joriq postavio radi. Probao sam vise restarta i potpuno gasenje i radi za sada. Hvala :)
Taj fix je Venom team ubacio u v7.0.2, tako da si sada na istom kao da si ga pregazio tom verzijom.

AKo sumnjate u bateriju, odradite sledeci test... napuni telefon do 100%, da se upali zelena lampica, predjite u airplane mode. U dialeru ukucajte *#*#3424#*#* i pokrenuce se test app. U spisku nadjite battery test, stiklirajte i kliknite na RUN pa pratite dalje uputstvo.
Test ce upaliti brightness na 100% i zatrazice od vas da ne dirate telefon narednih sat vremena. Ja sam test odradio i za tih sat vremena, baterija je pala na 91%. Ako baterija zavrsi na ispod 70% onda je za zamenu.

Ima li neko ideju zašto moj fon neće da startuje tu test app? [emoji15]

Poslednja izmena:
Drugaru sam prodao One pre 10 dana i njemu se desi to posle par dana a meni telefon radio savrseno vise od godinu dana i bas sam se iznervirao ispalo da sam prodao pokvaren telefon. Meni se ista stvar desila na Samsungu S3 pre godinu ipo i nisam uspeo da resim nikako, bio u servisu 2 puta jer je bio pod garancijom i na kraju mu zamenili plocu bar su tako naveli u izvestaju.

Ili koristis neki custom dialer koji ne podrzava servisne kodove.

*#*#4636#*#* radi.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419244798676.png
    uploadfromtaptalk1419244798676.png
    99.3 KB · Pregleda: 113
U prevodu, dev tvog ROM-a je obrisao aplikaciju za testiranje.

Koristim ViperOne, moguće. A moguće je i da sam je ja izbacio pri flashovanju.

Uspeo da uradim test.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419279400362.png
    uploadfromtaptalk1419279400362.png
    184.7 KB · Pregleda: 132
Jel kod samo za htc ili moze i na drugim uredjajima (Xperia Z2)?

Ispade da mi je baterija još uvek u dobrom stanju, posle 18 meseci upotrebe. 91% na onom testu.

samo kaze da se ne zna, ne da ga nece sigurno biti.... Svakako, vjerujem da ce ga neko portovati, isto kao sto je i Sense 6 portovan svojevremeno... Samo ne vjerujem da ce to biti Mike1986 i ARHD :S:

Da li neko moze da me uputi gde mogu da skinem stock rom 4.4.3 za t-mobile htc one. Trazim celo jutro ali nisam nista nasao.

Imam problem s baterijom...nenormalno brzo se prazni...sto mi je ciniti...test mi pikazao 90%

Htc one ili one Max?
Imam ih po istoj cijeni polovne, a veličina nije problem..

Prednost One je bolji zvučnici i sve od metala, a One Max ima veći ekran (i čitač otiska koji je smeće)

Kako fokusirate kad fotkate? Tap na ekran pa onda okinete ili samo uperite i škljocnete? Jel koristite onu opciju da tap na ekran odmah i hvata sliku?

Tap na ekran pa onda okinem

i koliko često dobiješ promašen fokus? naročito kad ne fotkaš nešto na metar od tebe

promasen fokus?? :s: bas rijetko, ako ikad; tapnem na ono sto zelim da fokusiram, i to je to, okinem tek kad fokusira kako treba. Omashi jedino ako snimam nesto po mraku, tipa video klip tokom koncerta....

Jel imao neko problema sa camerom, tzv. Purple screen ?? Verujem da jeste, ali ne znam ni kako bi pretrazivao sve temu, pa ako neko moze da me uputi na neku mogucu soluciju, bilo bi cool, hvala!

Par ljudi u temi je prijavilo da ima taj problem. Rešenja nema (osim nekog umotavanja modula kamere u foliju, radi boljeg hlađenja, imaš temu na XDA).

Poslednja izmena:
telefon ne moze da se otvori bez ostecenja, cak ni u ovlastenom servisu to ne rade, vec se salje u neki centralni servis u (cini mi se) Poljskoj... Ako je pod garancijom, mozes da dobijes drugi tel (refurbished)

Vrh Dno