Šta je novo?

HTC One

Kupio sam Htc one gold prije par dana i stvarno je predobar telefon. Samo me zanima kako da provjerim screen on time jer kada odem na bateriju u postavkama nigdje mi ne prikazuje SOT kao sto je bilo na samsungu

Poslednja izmena:
a72247f26febb0924fdccf92819d4705.jpg

Ajd bas da vidimo hoce li ovaj put da ispostuje ;-)

Mada, ne znam da li cu trcati sa azuriranjem... Sumnjam :-\

Evo ja od juce koristim MaximusHD lollipop rom.. Dosad sam uvek koristio ARHD, ali eto rekoh da probam sad za vikend, da ne cekam mike-a. Sve radi glatko, dosta brzi odzivi, brze se otvaraju aplikacije. Mnogo vise RAM-a je slobodno, u pocetku je cak i preko 1GB bilo slobodno, a sad kad sam vratio sve aplikacije, preko 100, opet ima oko 600-700MB. Mislim da je na Kitkatu bilo oko 300MB slobodno, sa istim aplikacijama. Ima nekih zanimljivih novih opcija kao sto je screen pinning.
Naravno, nedostaje xposed, sense toolbox, wake gestures, pa sam presao na apex launcher, i namestio double tap za lock screen. A ima neki xceed kernel, podrzava i DT2W i S2W.. Ima i nekih jednostavnijih modova, kao sto su APM i tako neke sitnice.. Takodje, ako flashujete, ne bi bilo lose i najnoviji firmware da se fleshne.

Poslednja izmena:
Jel može screenshot ekrana settings/apps/running?

15d6b907e837ee3143f33bae497a75d1.jpg

A ako ukljucim da pokaze i "cached processes" onda je 700 free, kao sto pokazuje gore u status baru. A dosta aplikacija je jos aktivno, kad ih pogasim bez problema prelazi 1GB free.

Pa i ne treba da imaš taj drugi free tako veliki, ovaj od 0.9 je ok ali što više od toga bude keširano to bolje, prazan ram nije od prevelike koristi.
Nego pitao sam zbog curenja memorije, aj ako se setiš kroz par dana javi koliko ti je ova stavka system (koja je ovde 434 mb), uslov je da ne restartuješ telefon u međuvremenu.

E da, citao sam nesto o tome.. Vazi, videcu, nemam naviku da restartujem, mada sad kako izlaze novi modovi ili kerneli uvek nesto treba da se fleshne i isproba.

Ako neko koristi sve vreme auto 3g + ne gasi net i moze da mi iz GSam Battery Monitora kaze koliko mu prosecno ide procenata po satu, bio bih mu jako zahvalan.

Drugar ima M7,ali ne moze da ga apdejtuje.Da li moze nekako da se uradi apdejt,a da se ne rutuje telefon?
Problem je sledeci. Kada udjem update i kliknem kaze da ne postoji nova verzija softvera za moj telefon. Na njemu je trenutno 4.1.2 sense 5. Na koji nacin moze da se uradi update,telefon je kupljen u americi i brendiran je na mrezu at&t ali je fabricki otkljucan.
Hvala unapred.

Jel probao factory reset?

Ako je tel jos dugo u garanciji onda lepo neka ode u ovlasceni servis i neka mu oni odrade update (tako HTC support nalaze). Ako nije u garanciji ili pri isteku onda "kuvaj" ;-)

U vezi onog pink bljestavila pri slabom svetlu.. Sad vidim da mi u garantnoj knjizici stoji da je telefon zamenje za novi, tj prethodni vlasnik ga je zamenio.. Kakva je situacija da ja opet dobijem zamenski telefon, naravno jos uvek je u garanciji, i sve je fabricni, nije otkljucavan bloader i slicno...

pa ako je faličan morali bi da ti reše to

Mozda budes imao srece pa ti ga zamene za m8..

Meni su zamenili dva puta u roku od dva meseca. Prvo zbog kamere, a potom zbog donjeg zvučnika. Oba puta sam dobio nov.

a u medjuvremenu, izasao ARHD 90.0 :)
ipak, nije bas savrsen, ja cu sacekati, a i svakako mi se ne radi sad kompletan backup&restore :S:

Baš sam otvorio TT da pitam ima li nekog obaveštenja kad će. Lepa vest, čekamo! :)

Ja čekam 5.0.3. Ne žuri mi se sa unapređenjem na noviju verziju kada 4.4.3 lepo radi, a 5.0.2 ima memory leak.

Nazad
Vrh Dno