- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Moguće je. Čekam utiske.
Tu sam, pratim
ali nikako da izguram vise od 2 dana a bez da nesto menjam, dodajem ili slicno, pa uvek ide restart. Sve cekam da sto duze ostane ukljucen, ali ovako po par dana nisam primetio da ostaje bez memorije. Sada je od boota proslo oko dan i par sati, a system i dalje zauzima oko 330MB. Tako da bih rekao da je leak resen. Takodje pratim na xda par tema o lollipop ROM-ovima, i na memory leak se niko nije zalio. Za ostalo sto se zale je od slucaja do slucaja, ja nemam problema, ako se sve lepo na pocetku namesti. Jedino problem sa mediaserverom sam imao par dana, ali je i to reseno.
Baterija je ok, nisam primetio veliku razliku od kitkata, ali je ostalo sve fluidnije i brze se pokrecu aplikacije, sto je i ocekivano zbog ART-a.
Ja sam resio sa aplikacijom Disable Service. Uglavnom 2 neka servisa ili activity-ja se pogase za Media Storage apk. To mi je za sad resilo, a probao sam pre i Mediaserver killer aplikaciju, i ona je resavala, ali mi to delovalo nekako nasilno. Mada ni iskljucenje ovih servisa nije najbolje, ali dobro je bar dok ne rese drugacije. Nije mi do sad nikakve probleme pravio.kako je rijeseno to sa mediaserverom?
Za one koji ne prate, sa ARHD su najcesci problemi da sistem ne prepoznaje internu SD karticu, da prepoznaje, ali da su fajlovi 0KB i da ne mogu nista novo da ubace (rjesivo), zatim problemi sa samim flashovanjem (ipak se i dalje najbolje pokazao twrp 2.6.3.x), milion ljudi i dalje smara sa xposed i sense toolbox :s: , vibracija je znatno slabija (makar sa elementalx kernelom), alarm nekad ne zvoni (rjesivo)... Mike je vec najavio novu verziju roma, pa mislim da cu se strpiti za tu, ili ARHD baziran na oficijelnoj verziji, kad je izbace (ovo je i dalje sve bazirano na nekom pre-release firmveru, da se razumijemo)
Ja sam resio sa aplikacijom Disable Service. Uglavnom 2 neka servisa ili activity-ja se pogase za Media Storage apk. To mi je za sad resilo, a probao sam pre i Mediaserver killer aplikaciju, i ona je resavala, ali mi to delovalo nekako nasilno. Mada ni iskljucenje ovih servisa nije najbolje, ali dobro je bar dok ne rese drugacije. Nije mi do sad nikakve probleme pravio.
Sto se tice problema sa upisom na Sd karticu, to se desava ako se uradi format internal storage sa odredjenim verzijama twrp recovery-ja, ali lako se resava.
Btw neko ko je na 5.0.2, jel imate Htc Music aplikaciju?
Ipak se vraca problem sa mediaserverom. Uglavnom ono sto pokazuje da trosi je Audio On, iako se ne pusta nikakva muzika ili slicno. Evo slika, od 12+ sati, vise od 6 je aktivan bio, dok ga nisam ubio preko terminala.a koliki ti je wakelock pravio prije gasenja? Imas li neki od ovih problema sto sam gore naveo, ili onaj da se zaglupi pokazivac % baterije? Nesto trece?![]()
Kod mene na gpe 501 izgleda ovako:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari