Šta je novo?

HTC One

Auuu sto je dobar arhd 61.1... baterija drzi nevidjeno.

pa onda stavi 62.0 :p A koji kernel koristis?

Sad sam video da je izašao v62.0.. kasno je da sad flashujem.
Koristim standardni kernel koji ide uz ROM.

probaj elementalx, ako mogu ista suditi nakod 2 dana, dobio sam oko 25-30% duze trajanje baterije. Ako ti se ne svidi, uvijek mozes da vratis :)

Razmišljam se da zamenim ovaj moj trenutni ip5 za one,sta mislite o tome i da li je velika razlika između m7 i m8 modela ovog fona?

Mislim da nije. Imaces "wow-efekat" koji god da uzmes u ruke. A razlika u ceni je znacajna.

Mislim da nije. Imaces "wow-efekat" koji god da uzmes u ruke. A razlika u ceni je znacajna.

Pa ne prelazi sa plastike, prelazi sa iPhone 5 :)

Jedino što će biti dosta loše je kamera, ali ako ti to nije primarno, sve ostalo je top.

Ja sam prešao sa M7 na IP5 pre neki dan i apsolutno mogu da ti potvrdim da nećeš napraviti grešku ako uradiš suprotno. Naravno, pod uslovom da ti kamera nije prvi prioritet. Ne smatram ni da sam ja napravio grešku, jednostavno svaki je fenomenalan na svoj način. Po meni egal. Da HTC ima bolju kameru, bio bi bolji bez dileme, ali isto tako bi i iPhone bio bolji ima veći ekran. Što se softvera tiče, nemoj da te plaše da je Android inferioran u odnosu na iOS jer nije, daleko od toga da sam doživeo prosvetljenje prilikom prelaska (nisam ni frustracije). Sa moje tačke gledišta, obe platforme su dostigle taj nivo da bez problema može da se prelazi sa jedne na drugu, što ću ja sa zadovoljstvom i da radim u budućnosti. Samo obrati pažnju na ljubičastu kameru prilikom kupovine M7, ja sam pre neki dan otvorio 4 nova HTC-a i dva su imala problem sa kamerom a druga dva su bila 16GB, to je na kraju i bio razlog zašto sam uzeo IP

Debelo otvori oci koji one uzimas i gde, mogu svi da ga hvale koliko hoce.odlican je,dizajn,zvuk itd ali meni je u ruci treci one sa kvarom tako da samo obratis paznju od koga uzimas.

obicicu par radnji od ponedeljka i videti,igrao bi dosta i ove zahtevnije igre kad sam na putu pa da pitam jel necu imati problema buduci da se ne razumem mnogo u te procesore i ostalo?

poz

Apsolutno neces imati probleme. Zapravo, za te stvari (multimediju) je od M7 jedino bolji M8

Citao sam negde na forumu da zastitna folija na ekranu moze da poremeti rad proximiti senzora. Folija nije stavljena preko njih, ali mi se cesto desava da fon nece da se ukljuci posle zavrsteka razgovora. Uradih test sa onom sifrom *#*#3424#*#* i android sensor boxom i radi sve kako treba.

danas se prosetao po gradu,obisao 7-8 prodavnica u Nisu i nigde nisam naso htc one!Kao fazon za taj telefon nije potraznja velika,nisu ga ni narucivali jer ga u 10 dana tek 1 covek trazi tako da im se ne isplati i nesto na tu foru dok u telenoru imaju samo onu maketu i nisam u celom gradu nigde naso da ga vidim i stavim u ruke,a kamo li da ga malo i cackam...

Ja sam ga kupio a da ga nisam video nijednom u stvarnosti. Nije ga bilu ni u Valjevu nikako, jos uvek ga nema.

Gotovo sam spreman da pomislim da sam nekog opasno naljutip u telenoru i htc-u. Posle dve zamene , i dobijanja treceg i problema sa betrijom, jutros provalim da mi se ekran "naduo" po sredini. Sutra nosim u servis i, ne ja vise nemam zivaca ni za htc, telenor, begram...

To i jeste posledica problema sa baterijom. Video sam jedan primerak koji se isto tako "naduo" na sredini, dok mu se ekran nije odvojio od kućišta, zato što se baterija ispod deformisala.

pa jel oni kao zamjenski telefon salju nove ili polovne/reparirane?

Napisacu kao napomenu kada budem reklamirao da mi drugi zamenski telefon nisu dali u kutiji nego samo kao tel koji stize sa nekog servisa , doduse sa nalepnicama samo na tasterima i da prostite rupama ne i na ekranu i sa nalepnicom sa onim brojevima. Olosi su to veliki.

Zamenski telefoni se ne daju u kutijama, jer tako ni ne stižu u servis.
Potpuno nova baterija može da prosto bude falična. Događa se.
U poslednje vreme su proizvođači baterija izbacivali čitave serije koje su bile ispod proseka po kvalitetu. Samsung je recimo na S4 imao užasan problem sa ljudima kojima su baterije masovno crkavale i naduvavale se.

Brate sve je to lepo, ali bas da mi zapadne los ekran, kamera pa sada i baterija. A prvi telefon kada su mi zamenili, zbog ekrana, su mi dali nov telefon u kutiji.

Taj si verovatno dobio kao zamenu direktno od Telenora. Servis znam da ne dobija te telefone za zamenu u kutiji.

bio kod drugara danas koji prodaje godinama vec telefone i nije mi ni sebi samom jasno zasto jos odmah nisam otisao kod njega,rekao da ima u sve 3 boje i da se promajem za vikend do njega,e sad spomenuo mi je i neku doplatu koja sam siguran da nece biti velika ali opet gledao sam da menjam svoj ajfon odmah za htc one ali one price nov telefon ovo ono i na tome je i ostalo do vikenda.

sada samo bih hteo da pogledam telefon,da uzmem jedno pola sata da ga cackam jer sam se zatrcao za s4 i uzeo ga odmah 2 dana nakon svetskog launch-a[a cene su za mesec dana kasnije pale za 30% i nikad vise ne uzimam na day one tehniku] imao ga 2 meseca i vratio se na iphone a sad bih hteo da probam nesto drugacije pa da ne bude kao za s4..

Ma ne verujem da ćeš se pokajati, a biće još bolji kad se izađe Sense 6 za koji mesec. Samo obrati pažnju na kameru, da li dobro fokusira i kada potpuno prekriješ kameru dlanom mora da bude crno a ne ljubičasto. Takođe, sada su se na našem tržištu pojavili i modeli od 16 GB, za tajvansko tržište.

Pozdrav ljudi..imam ovaj fon skoro godinu dana,i da nisam slucajno svratio ovde,ne bih ni znao o ovim forama sa ljubicastom kamerom..nije mi ni interesovalo,jer sam totalna naznalica na polju fleshovanja,rootovanja i td pa zato i ne posecujem ovakve forume..fon mi je na stock-u..citam vase komentare,i bas uzmem da prekrijem kameru,kad ono cas ljubicasta,cas plava pozadina,sa nekim linijama u pozadini..nikada to nisam primetio jer i kada sam slikao u mrklom mraku koristio sam blic i slike su normalne..ono sto me interesuje je jel moj fon ima taj problem,posto su slike normalne bez obzira sto je kran pun kolorita u mrklom mraku?? Izvinjavam se ako je ovo pitanje vec postavljeno,ali ima skoro 300strana,isteci ce mi garancija dok nadjem odgovor...

Pozdrav ljudi..imam ovaj fon skoro godinu dana,i da nisam slucajno svratio ovde,ne bih ni znao o ovim forama sa ljubicastom kamerom..nije mi ni interesovalo,jer sam totalna naznalica na polju fleshovanja,rootovanja i td pa zato i ne posecujem ovakve forume..fon mi je na stock-u..citam vase komentare,i bas uzmem da prekrijem kameru,kad ono cas ljubicasta,cas plava pozadina,sa nekim linijama u pozadini..nikada to nisam primetio jer i kada sam slikao u mrklom mraku koristio sam blic i slike su normalne..ono sto me interesuje je jel moj fon ima taj problem,posto su slike normalne bez obzira sto je kran pun kolorita u mrklom mraku?? Izvinjavam se ako je ovo pitanje vec postavljeno,ali ima skoro 300strana,isteci ce mi garancija dok nadjem odgovor...

Tvoj fon ima problem za kamerom. Slike ispadnu sa blicem i preko dana ok, ali ako nema blica a ima tamnih delova bice ti slika ljubicasta.

Koliko sam skapirao po tome sto pisete,on bi trebao da u mrklom mraku bez blicanapravi pristojnu fotku??nesto kao lumia920???

Ne mrklom, to ne moze ni lumia xD Al' da, reklama mu je bila da prikuplja vise svetla zbog te ultra pixel tehnologije.

ne bas u mrklom :p
Ali moze da iskoristi vise svijetla nego vecina konkurencije...

Vrh Dno