Mislim da nije. Imaces "wow-efekat" koji god da uzmes u ruke. A razlika u ceni je znacajna.
pitanje je dana, a ne mjesecaMa ne verujem da ćeš se pokajati, a biće još bolji kad se izađe Sense 6 za koji mesec.
Pozdrav ljudi..imam ovaj fon skoro godinu dana,i da nisam slucajno svratio ovde,ne bih ni znao o ovim forama sa ljubicastom kamerom..nije mi ni interesovalo,jer sam totalna naznalica na polju fleshovanja,rootovanja i td pa zato i ne posecujem ovakve forume..fon mi je na stock-u..citam vase komentare,i bas uzmem da prekrijem kameru,kad ono cas ljubicasta,cas plava pozadina,sa nekim linijama u pozadini..nikada to nisam primetio jer i kada sam slikao u mrklom mraku koristio sam blic i slike su normalne..ono sto me interesuje je jel moj fon ima taj problem,posto su slike normalne bez obzira sto je kran pun kolorita u mrklom mraku?? Izvinjavam se ako je ovo pitanje vec postavljeno,ali ima skoro 300strana,isteci ce mi garancija dok nadjem odgovor...
Tvoj fon ima problem za kamerom. Slike ispadnu sa blicem i preko dana ok, ali ako nema blica a ima tamnih delova bice ti slika ljubicasta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari