Šta je novo?

HTC One

Baksuz.. stavio sam arhd 6.1 (GPE) i sve je radilo.. onda sam ukljucio ART iiii bootloop... lepo pise da ART ne radi sa de-odexed romom, ali ja nisam znao da je arhd 6.1 gpe deodexed. Pise na prvoj strani na XDA, ali nije dovoljno upadljivo. :) Ponovo sam flashovao GPE i sad radi....
Ima li neki GPE da nije deodexed?

Sad skidam 61.1, pa cu da ga flashnem.

i ja sam palio ART, ali nije otisao u bootloop, samo se resetovao i nista... Ali nije GPE

Zato što imaš xposed :)

^ upravo to. ne smes da imas xposed ako hoces art. zab sam da ti kazem :D

Nije do Xposed frameworka već zbog toga što je deodexed rom. Stavio sam drugi gpe rom koji nije deodexed i sad ART radi.

Ovo sam ja odgovorio joriq-u :)

Xposed ne radi sa ART ali ume da prepozna da je ART aktivan pa se ugasi. Nažalost deodexed rom ne radi sa ART.

Znam za xposed, za deodexed sam pitao. Na nexusu sam bez problema koristio tu kombinaciju, prvi put čujem da to ne radi

Poslednja izmena:
Isto tako se desava ako imas xposed i dalvik i hoces da predjes na ART. Ne bi se ugasio, nego moras da obrises, pa tek onda mozes na ART.

Inace nikad mi ne bi palo na pamet, a ovo je izuzetna glupost... Zamisli ne moze na deodex...

u svakom slucaju nije do Xposeda (a znam odavno da Xposed ne radi pod ART-om, mislim da sam prvi u ovom threadu i rekao da nece ni raditi nikada, odnosno da ce konverzija biti ili jako teska, ako ne i nemoguca)

Bice xposed za art,developer ima sve spremno,ali ceka da art izadje iz beta faze i postane default runtime,tako sam bar cuo.

ima da se naceka :d 4.4.3 to nece donijeti.
A odakle ti ta prica, ima neki link?

Neko je bas na benchu pisao da je na xda citao izjavu developera xposed aplikacije vezano za to.
Nema sanse sad link da pronadjem:)

Poslednja izmena:
pa znaci istina je negdje izmedju: nije nemoguce, ali je jos daleko od toga da je sve spremno i samo se ceka finalna implementacija ART-a

Verovatno i zvanicno najveci baksuz od svih ljudi na forumu. Dva zamenjena telefon(mrtvi pikseli, ljubicasta kamera) i dobijam treci koji pocinje sa bateriom da me zeza. Napisao sam da mi se desava da baterija jednostavno iscuri za nekih 5 minuta kad se spusti ispod 15%, a ukljucen je uredno batery save onaj njihov. Juce mi se desilo da mi baterija bude na nekih 20-30% i uzmem da slikam, islikam 4-5 fotografija onako brzo bez blica i cap ugasi se tel, baterija prazna. Znaci muka mi je i od htc i od telenora.

Au ***, ja mislio ja najveci baksuz xD

@gillonio

Cekaj...ti koristis One za slikanje ?!?!...au,sad si ga najebao ovde na forumu... :-devil-:

Koliko si cekao da ti odobre zamenu za problem sa ljubicastim slikama? I ja imam isti problem pa se premisljam da li da nosim u Begram jer mi je one jedini tel.

Verovatno i zvanicno najveci baksuz od svih ljudi na forumu. Dva zamenjena telefon(mrtvi pikseli, ljubicasta kamera) i dobijam treci koji pocinje sa bateriom da me zeza. Napisao sam da mi se desava da baterija jednostavno iscuri za nekih 5 minuta kad se spusti ispod 15%, a ukljucen je uredno batery save onaj njihov. Juce mi se desilo da mi baterija bude na nekih 20-30% i uzmem da slikam, islikam 4-5 fotografija onako brzo bez blica i cap ugasi se tel, baterija prazna. Znaci muka mi je i od htc i od telenora.
rekoh ja nedje prije, to mi se desavalo na One X... Mada, mozda ce se desavati i na One, sad sam u toj fazi koju pominjes, da zadnjih 15% iscuri za 5-10 minuta aktivnog koriscenja...
koliko je star taj treci One? Moj je jos u garanciji, mozda se iscimam oko toga i ovaj put, ako je budu priznali...

Koliko si cekao da ti odobre zamenu za problem sa ljubicastim slikama? I ja imam isti problem pa se premisljam da li da nosim u Begram jer mi je one jedini tel.

Ja sam moj odneo 12.03., zamena odobrena 13.03. i jos uvek cekam da im stigne crni HTC one, evo vec 20 dana...:S:

Ja sam moj odneo 12.03., zamena odobrena 13.03. i jos uvek cekam da im stigne crni HTC one, evo vec 20 dana...:S:

04.02. Odneo 07.02 saznao da je zamena odobrena i dali su mi nov 22.02. Ali za tih 15 dana sam se peo na kicmu i begramu i telenoru. Zvao i htc srbija oni mi rekli da ih kontaktiram ukoliko za 14 dana ne dobijek nov telefon. Oni su meni navodno poslali nov tel, ali on nije stigao u kutiji sa nalepnicama nego onako bez icega, ali je imao nalepnice na kameri, tasterima mislim da na ekranu nije. Telenor mi je posle 5 maila napisao da mi nece naplatiti pretplatu za februar, a odbili su mi zahtev za promenu telefona( hteo sam od drugog proizvodjaca da uzmem). Muka mi je kad pomislim sta me ceka. I razmisljam da li da ga uopste nosim, ali sa druge strane mislim se da mi je ovako skroz nepouzdan i da mi prakticno baterija traje do 15%. Gore je neko napisao da mu je trajala 5 minuta akt koriscenja. Meni traje 5 min u sleep modu i procentto se spustaju sve po dva. Parne brojeve ne mogu da vidim uopste. I zato jos jednom yebo me dan kad uzeh one.

Uf , baš ste me obeshrabrili . Dok ne budem imao zamenski uredjaj sigurno ga neću nositi u servis . Ne mogu da verujem da su toliko bezobrazni da ne mogu da obezbede telefon u roku od 20 dana . Nisam baš upoznat sa zakonom o potrošačima ali mislim da su u obavezi nakon petnaestog dana da ti daju novi uredjaj ili da ti vrate novac.

Zna li neko kako da rijesim problem kada udjem na internet i hocu na nekom sajtu da pogledam klip on mi trazi da apdejtujem flash player a to nikako ne mogu da izvedem.

Pa kako si onda planirao da ga apdejtuješ? :p
Imaš google pa nađi flash za 4.4 (kontam da si na KK :D) i dolphin browser.

koga interesuje, izasao AHD 62.0 sa sense 6 toolbox alpha :)

Nazad
Vrh Dno