Šta je novo?

HTC One

zna li se sta donosi?

vidim izasao i novi ARHD 53.0 , ali download je namrtvo spor, pa cu neki drugi dan da ga ubacim...

Arhd 53.0 sadrzi taj novi ota?

Sad sam malo češljao ARHD temu na xda, izgleda je već portovan Sense 6 na One. Kako stvari stoje, čeka se samo 25-ti...

Ja cu da cekam oficial relase. Ne zelim opet sa bagovima da se petljam.
Btw novi sense 5 toolbox donosi dosta dobrih novih podesavanja :)

Poslednja izmena:
Jel imao neko probleme sa pink bojom u low light uslovima . Photo ispadne katastrofalno loša , na slici nema crne boje , zamenila je prokleta pink :) . Kontaktirao sam htc podršku koja me je uputila na servis i nisu mogli da preciziraju vreme koje je potrebno za popravku . Šta mislite , jel hardwerski problem koji će popraviti otvaranjem telefona ili će mi dati novi ? Jel imao neko slično iskustvo i koliko je ta igranka trajala.

Bilo je o tome reci na prethodnim stranama, problem je hardverski, do kamere...

Najbolje je cekati zvanican update.

HTC One sa americke at&t mreze, otkjlucan... Je l' bih imao nekih problema sa updejtima i softverom?

Uzeo HTC one pre nedelju dana , telefon izuva u svakom pogledu , ali me mrzi da sada trazim i experimentisem sa aplikacijama/igrama za njega (zbog reklama najvise).

Moze preporuka za software da ga malo oznojim , mogu i teme i td... samo da su free. ne moraju biti sa play store-a.

Ja sam uspeo da ga zagrejem samo samo igricama. Ali i dalje nema sanse da ga preopteretis :D

Jel imao neko probleme sa pink bojom u low light uslovima . Photo ispadne katastrofalno loša , na slici nema crne boje , zamenila je prokleta pink :) . Kontaktirao sam htc podršku koja me je uputila na servis i nisu mogli da preciziraju vreme koje je potrebno za popravku . Šta mislite , jel hardwerski problem koji će popraviti otvaranjem telefona ili će mi dati novi ? Jel imao neko slično iskustvo i koliko je ta igranka trajala.

Moje iskustvo:

Posle 7 meseci koriscenja telefona sam tek primetio tu manu i to u mrklom mraku. Odneo tel u ovlasceni servis Begram, sutradan ga pregledali ustanovili da postoji kvar i cekam zamenski aparat evo vec 10 dana. Kazu da nema pravila, neko ceka 2 dana a neko 20...zvao sam ih i rekose da su moj aparat poslali u centralu HTCa (gde god to bilo) a da cekaju novi da stigne...Mislim da se nijedan One ne popravlja zvanicno u Srbiji..mnogo je komplikovan za otvaranje bez posledica...I tako i dalje cekam..videcu koliko ce im trebati da stigne nov aparat..

Хоће ли бити где пренос презентације телефона...

Imas temu za M8. Bice sigurno.

Dobra vest. Izgleda One dobija Sense 6 brže nego što je očekivano. Sudeći po ovom izvoru (koji uglavnom daje tačne informacije i prve leakove kad su novi ROM-ovi u pitanju), cela One linija dobija Sense 6 u roku od 3 - 4 meseca. Prvo One (maj ili jun), pa onda ostali (do jula). Navodno HTC usvaja Apple-ovu strategiju da stariji uređaji dobiju novi softver brzo po izlasku novog flagshipa.

http://llabtoofer.com/2014/03/24/htc-software-updates-plan-24-03/

Poslednja izmena:
Dobra vest. Izgleda One dobija Sense 6 brže nego što je očekivano. Sudeći po ovom izvoru (koji uglavnom daje tačne informacije i prve leakove kad su novi ROM-ovi u pitanju), cela One linija dobija Sense 6 u roku od 3 - 4 meseca. Prvo One (maj ili jun), pa onda ostali (do jula). Navodno HTC usvaja Apple-ovu strategiju da stariji uređaji dobiju novi softver brzo po izlasku novog flagshipa.

http://llabtoofer.com/2014/03/24/htc-software-updates-plan-24-03/

Pa to je sjajno ! Sense 6 je odlican, a i opcija za dt2w... Videcemo koliko ce to ispostovati i do kada..

Pa do sada je bio prilično tačan (prvo za Sense 5.5, pa i za KK), a i za sada deluje da je HTC zaista poboljšao politiku kada je update softvera u pitanju

Pardon, aktuelna One linija. One, One max, One mini. I butterfly S. Piše u linku koji sam naveo

Još ako ode otac u Italiju,biće nauka da mu objasnim da uzme One 2013 a ne 2014,da ga ne zeznu Italijani :D

Napises na papir i das mu da pokaze tom od koga kupuje :D

a onda mu zabari uvale kineski kopiju m8 :d

9unu3une.jpg

Nazad
Vrh Dno