Jel imao neko probleme sa pink bojom u low light uslovima . Photo ispadne katastrofalno loša , na slici nema crne boje , zamenila je prokleta pink. Kontaktirao sam htc podršku koja me je uputila na servis i nisu mogli da preciziraju vreme koje je potrebno za popravku . Šta mislite , jel hardwerski problem koji će popraviti otvaranjem telefona ili će mi dati novi ? Jel imao neko slično iskustvo i koliko je ta igranka trajala.
Dobra vest. Izgleda One dobija Sense 6 brže nego što je očekivano. Sudeći po ovom izvoru (koji uglavnom daje tačne informacije i prve leakove kad su novi ROM-ovi u pitanju), cela One linija dobija Sense 6 u roku od 3 - 4 meseca. Prvo One (maj ili jun), pa onda ostali (do jula). Navodno HTC usvaja Apple-ovu strategiju da stariji uređaji dobiju novi softver brzo po izlasku novog flagshipa.
http://llabtoofer.com/2014/03/24/htc-software-updates-plan-24-03/
Kažeš cela One linija,jel to znači i One X ili ne?
Napises mu HTC One M7 i problem resen :wave:Još ako ode otac u Italiju,biće nauka da mu objasnim da uzme One 2013 a ne 2014,da ga ne zeznu Italijani![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari