jako sam skeptican po tom pitanju, i kraj decembra bi bio OK rok...![]()
"Unapredjenja"?!! ...B92: HTC One 2 donosi tri velika unapređenja? http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&nav_id=778237
Pa neee moze se tako zvati naslednik. xD
slazem se za procesor. Veci ekran, ako tel bude veci, mi ne treba, ali sto se gustine pixela tice, nije ti palo na pamet da ce povecati i rezoluciju sa povecanjem dijagonale? Neke su price da ce 2014-a biti godina 2K displeja u telefonima, ali i ne mora bas 2K da bude..."Unapredjenja"?!! ...
ne moze se osporiti da je Snapdragon 800 bolji od slabijeg brata (600) ali da je neko krucijalno unapredjenje, pa i nije...ekran je povecan, ali ako cemo realno, bice unazadjena gustina pixela zarad povecanja dijagonale tako da je ovo veoma diskutabilno "unapredjenje" i na kraju najveca besmislica je operativni sistem...koji ce i sadasnji One imati u tom trenutku..OK mozda ce za god dana biti 1-2 update manje, ali do tada "ko ziv ko mrtav"...
Da su stavili 8Mpx kameru ili 3000+ mA bateriju, ili funkcionalni "logo" taster...SD slot itd..takve stvari bi se mogle smatrati realnim i opipljivim unapredjenjem...
pa ko kaze da nece imati 8mpx i 3000mah bateriju.. ? ja bas mislim da ce to imati , plus 5 inca sa manjim bezelima sa strane..
Jedan od rijetkih modela koji ima max iskoriscenu prednju stranu telefona, po mom misljenju....
reci da se šališ... pa telefon je velik kao g2 (mm gore-dole) a ima 0.5" manji ekran...
gde nađe ovu cigletinu sony za poređenje, pa to je jedini gori telefon po tom pitanju (ajfon ne računam), ali on je bar otporan na sve i svašta pa i da mu oprostiš
reci da se šališ... pa telefon je velik kao g2 (mm gore-dole) a ima 0.5" manji ekran...
gde nađe ovu cigletinu sony za poređenje, pa to je jedini gori telefon po tom pitanju (ajfon ne računam), ali on je bar otporan na sve i svašta pa i da mu oprostiš
slazem se za procesor. Veci ekran, ako tel bude veci, mi ne treba, ali sto se gustine pixela tice, nije ti palo na pamet da ce povecati i rezoluciju sa povecanjem dijagonale? Neke su price da ce 2014-a biti godina 2K displeja u telefonima, ali i ne mora bas 2K da bude...
g2 138.5 x 70.9 x 8.9 mm (5.45 x 2.79 x 0.35 in)
one 137.4 x 68.2 x 9.3 mm (5.41 x 2.69 x 0.37 in)
realno, ako samo to budu unapredjenja, i fingerprint scanner, ja ne vidim zasto bih prelazio sa One... Inace, vjerovatno bih i sad koristio One X, da je One bio 5 incha PLUS zvucnici...Ovo je uvodna recenica texta koji sam prokomentarisao:
Sudeći po dojavljivaču sa Twittera poznatog kao@evleaks, HTC One 2 bi trebalo da donese tri velika unapređenja u odnosu na originalni model: Snapdragon 800 procesor, 5-inčni 1080p displej i Android 4.4 KitKat.
Zato sam prokomentarisao to za ekran...
A za bazel se u potpunosti slazem, nikako manji, mozda jeste estetski bolje, ali nikako ne bi bilo funkcionalno...
Ono što objektivno fali One-u je bolja kamera. Ništa više. S800 i 3GB RAM-a možda zbog konkurencije, mada smatram da nema neke preterane potrebe. Neverovatno je koliko su blizu da naprave savršen telefon a najverovatnije će opet omanuti samo zbog kamere.
Ono što objektivno fali One-u je bolja kamera. Ništa više. S800 i 3GB RAM-a možda zbog konkurencije, mada smatram da nema neke preterane potrebe. Neverovatno je koliko su blizu da naprave savršen telefon a najverovatnije će opet omanuti samo zbog kamere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari