Btw, evo kako izgledaju leđa One-a bez HTC slova. Meni se zapravo sviđa![]()
Ćao društvo.
Nisam uopšte pratio ovu temu, pa moram ovako da upadam.
Da li bi mogli vi koji imate telefon duže od par meseci, napisati par utisaka o njemu. + - da li bi ga menjali za nekog konkurenta itd.
Menjam galaxy nexus, pa mi je plavi one zapao za oko.
Ćao društvo.
Nisam uopšte pratio ovu temu, pa moram ovako da upadam.
Da li bi mogli vi koji imate telefon duže od par meseci, napisati par utisaka o njemu. + - da li bi ga menjali za nekog konkurenta itd.
Menjam galaxy nexus, pa mi je plavi one zapao za oko.
Imam tel od jula (tacnije, imao sam 2 kom i srebrni i crni za ovaj period) i moji utisci su sledeci:
+ sve radi kao prvog dana, zvuk nerealno dobar (i pri pozivanju i za multimediju, pre par dana sam razgovarao u sred nocnog kluba bez potrebe da prstom zatvaram slobodno uvo kako bih bolje cuo sagovornika), kamera nocu bolja od konkurencije, dizajn i izrada su toliko dobri da cu morati malo da poradim na tome da sklonim tel od sebe jer ga svaki cas nesto cackam i gledam i kada ima i kada nema potrebe, jer jednostavno mi je prelep, baterija sasvim korektna, meni lagano izgura ceo dan i uvece imam od 20-40%, ekran fenomenalan,video odlican kao i zvuk na istom i jos bih mogao da nabrajam vrline u nedogled...
- kamera preko dana losija od konkurencije (tu se vidi limit od 4Mp) ali o dalje sasvim korektna kada su u pitanju mobilni uredjaji..i to bi bilo to od "mana"...
Po mom misljenju za sada ne postoji alternativa ovom uredjaju kada gledam sveukupnu funkcionalnost i za android ga jos uvek ne bih menjao, i svima bih ga najtoplije preporucio...
...
dizajn i izrada su toliko dobri da cu morati malo da poradim na tome da sklonim tel od sebe jer ga svaki cas nesto cackam i gledam i kada ima i kada nema potrebe, jer jednostavno mi je prelep
...
HTC One sa Telenora ... zakljucan ili jok? Nemam trenutno drugu karticu da istestiram. I ukoliko je zakljucan, moze li mi neko preporuciti siguran online servis da odradim sim unlock?
@cikakure:
Sigurno nije ispao iz kamiona? Priča je jako sumnjiva. Situacija je da imaš telefon iz nemačke kome je vlasnik stavio pin lock bez koga ne možete ništa da telefonom.
Da li si probao power + vol.up?
"HTC One GPe KitKat code already in Google’s hands, should be rolling out soon" http://feedly.com/k/1fHHzHk
Reci i nama kako si resio, da znamo za nedaj boze? :-D
Meni je zanimljiviji tweet da ce izbaciti KitKat za DevEd i unlocked do kraja novembra.
pa jel se "unlocked" odnosi na Sense verziju koja nije uzeta preko operatera? :-/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari