samo za tebehttp://www.fudzilla.com/home/item/32961-htc-one-and-max-wont-get-android-44-this-year
Eh.. neki nikada ne nauce na svojim greskama... i ja sam se zeznuo sto sam uzeo HTC One.
samo za tebehttp://www.theverge.com/2013/10/31/...erica-will-have-android-kitkat-within-90-days
a GNex ga nece dobiti![]()
na koju podrsku mislis? Zvanicnu ili community? Za zvanicnu, vidjecemo, za sad su najbrzi sa apdejtom, a za zajednicu, imam DHD, i vec ima 4.3 romova za njega, a CM 10.1 je sasvim ispeglan...Hoce One imati podrsku kao Gnex?
Cisto sumnjam, i bojim se da je ovo poslednji major update za One,treba uvaliti i nove modele koji dogodine dolaze.
Jel stavio neko ARHD 31 ROM? Ako jeste, kako se ponasa? Ima li nekih znacajnih i opipljiv pozitivnih promena? Ima li nekih mana i bug-ova?
Na zvanicnu podrsku mislim.
Malo je smesno porediti gnex star 2 godine sa One koji je star 6 meseci.
ok, dosta sad, to gradivo smo vec utvrdiliNego, kod nas u CG i Telenor i Telekom pustili LTE... Losa vijest je da meni za sad na One ne radi, ali prijavio sam problem... Neki likovi izvlace i po 30ak Mbps...
U srbiji ko zna kad ce lte doci.
A za bateriju, pa valjda One ima jaci hardver koji zahteva vise baterije? :-D
znaci NEREALNO kakvi... nesposobnjakovici rade u T-mobile korisnickom servisu... Ne samo da nemaju parametre, nego nece ni da se iscimaju da nekako dodju do njih, uz opravdanje "sigurno to nije do toga, kontaktirace vas neko vec kada budemo imali vise informacija", a na taj kontakt cekam kao na bliske susrete trece vrste, evo 5 dana otkako sam prvi put prijavio problem. Hvala na pomoci, vjerujem da je upravo do toga, a tuzno je da iz Srbije dobijam informaciju za nesto sto bi genijalci u CG trebalo da znaju...Trebalo bi svi korisnici One-a u CG da dobiju update APN podešavanja za LTE u nekom momentu (pošto je APN za LTE mrežu potpuno novi i ne postoji u bazi telefona), a ubuduće će to dolaziti već podešeno na novim telefonima. U međuvremenu, trebalo bi da može ručno da se namesti, samo traži da ti daju podešavanja.
067 (T-mobile), rekli su u principu da nemaju pojma do cega je, i da ih ljudi samo zovu da pohvale novi servis, a da sam ja jedini koji se zali da mu nesto ne radi... A onda kad se okrene prica, pocnu sa "znate, to je u testnoj fazi, pa mozda zato, a mozda i niste u zoni pokrivenosti, a mozdaaaa..." Trla baba lan, mogli bi ladno i Mimi Oro da angazuju da radi za njih :dNa koju mrezu,sta su ti rekli koji ti je problem?
ChobbyNS nije rekao da li koristi custom ROM i kernel (underclock ili undervolt), da li mu je bio upaljen mobile data, sinhronizacija, kako mu je podešeno osvetljenje... Rezultat koji si ti postavio je sasvim okej, toliko One postiže potpuno stock, sve upaljeno i sinhronizuje, auto brightness... Ako je ono rezultat potpuno stock N4, onda taj telefon ima jednu od najboljih baterija na tržištu.
znaci NEREALNO kakvi... nesposobnjakovici rade u T-mobile korisnickom servisu... Ne samo da nemaju parametre, nego nece ni da se iscimaju da nekako dodju do njih, uz opravdanje "sigurno to nije do toga, kontaktirace vas neko vec kada budemo imali vise informacija", a na taj kontakt cekam kao na bliske susrete trece vrste, evo 5 dana otkako sam prvi put prijavio problem. Hvala na pomoci, vjerujem da je upravo do toga, a tuzno je da iz Srbije dobijam informaciju za nesto sto bi genijalci u CG trebalo da znaju...
067 (T-mobile), rekli su u principu da nemaju pojma do cega je, i da ih ljudi samo zovu da pohvale novi servis, a da sam ja jedini koji se zali da mu nesto ne radi... A onda kad se okrene prica, pocnu sa "znate, to je u testnoj fazi, pa mozda zato, a mozda i niste u zoni pokrivenosti, a mozdaaaa..." Trla baba lan, mogli bi ladno i Mimi Oro da angazuju da radi za njih :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari