Šta je novo?

HTC One

Jel stavio neko ARHD 31 ROM? Ako jeste, kako se ponasa? Ima li nekih znacajnih i opipljiv pozitivnih promena? Ima li nekih mana i bug-ova?

Znači 4.4 Sense ROM na xda za najviše mesec dana... Odlično.

Hoce One imati podrsku kao Gnex?
Cisto sumnjam, i bojim se da je ovo poslednji major update za One,treba uvaliti i nove modele koji dogodine dolaze.
na koju podrsku mislis? Zvanicnu ili community? Za zvanicnu, vidjecemo, za sad su najbrzi sa apdejtom, a za zajednicu, imam DHD, i vec ima 4.3 romova za njega, a CM 10.1 je sasvim ispeglan...

Nezvanično će sigurno dobiti i Android 5, pošto ima identične specifikacije kao One Max. Zvanično ko zna, možda...

Na zvanicnu podrsku mislim.
Malo je smesno porediti gnex star 2 godine sa One koji je star 6 meseci.

Provalio sam da je 10% baterije potrebno za pola sata screen on-a.

loše si provalio, nije isto kad čitaš knjigu i kad igraš neko 3D rokanje + nije isto 15% osvetljenje i 100% osvetljenje

Meni je auto osvetljenje, ukljuceb 3g i wifi. Mislio sam bez igrica, samo fb, tw, tapatalk, i internet uopste.

Na zvanicnu podrsku mislim.
Malo je smesno porediti gnex star 2 godine sa One koji je star 6 meseci.

ali svi pricaju o Nexus porodici kao necemu sto uvijek dobija apdejte, za razliku od ostalih. GNex svakako moze da gura 4.4, jer je prilagodjen da radi na uredjajima i sa pola rama koliko ima na GNex, ali eto, nece ga biti. A One ima malo vise od 6 mjeseci, u februraru je predstavljen.

Sto se tice Androida 5, ko zna kad ce biti, svi smo ga ocekivali posle 4.2, pa evo dodjose 4.3 i 4.4... Realno, ja licno ne vidim toliku korist od funkcija koje donose ove nove verzije. Mozda najvise novi bluetooth standardi, da jednog dana uzmem fin smartwatch (HTC priprema jedan za narednu godinu) :)

Gnex ima Texas instruments chipset, a Ti se povukao iz mobile biznisa i ljudi koji su radili na tom projektu su raspoređeni na druga mesta.

...

Prilozi

• u8u2a4a2.jpg
    u8u2a4a2.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena od urednika:
Evo mala dopuna

Prilozi

• mupu5uhy.jpg
    mupu5uhy.jpg
    59.6 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena od urednika:
Toliko ja izvlacim sa nexus 4 lagano.

Ovo je screenshot koliko sam max uspeo da izvucem ekrana.
Na One bi trebalo da je bolja baterija nego na N4 a ne obrnuto.

ok, dosta sad, to gradivo smo vec utvrdili :p Nego, kod nas u CG i Telenor i Telekom pustili LTE... Losa vijest je da meni za sad na One ne radi, ali prijavio sam problem... Neki likovi izvlace i po 30ak Mbps...

U srbiji ko zna kad ce lte doci.

A za bateriju, pa valjda One ima jaci hardver koji zahteva vise baterije? :-D

Trebalo bi svi korisnici One-a u CG da dobiju update APN podešavanja za LTE u nekom momentu (pošto je APN za LTE mrežu potpuno novi i ne postoji u bazi telefona), a ubuduće će to dolaziti već podešeno na novim telefonima. U međuvremenu, trebalo bi da može ručno da se namesti, samo traži da ti daju podešavanja.

Sjajna vest,Cotulla je upravo presao na One i poceo da pravi svoj MAGLDR za njega.Bice ovo drugi HD2 ;)

U srbiji ko zna kad ce lte doci.

A za bateriju, pa valjda One ima jaci hardver koji zahteva vise baterije? :-D

ChobbyNS nije rekao da li koristi custom ROM i kernel (underclock ili undervolt), da li mu je bio upaljen mobile data, sinhronizacija, kako mu je podešeno osvetljenje... Rezultat koji si ti postavio je sasvim okej, toliko One postiže potpuno stock, sve upaljeno i sinhronizuje, auto brightness... Ako je ono rezultat potpuno stock N4, onda taj telefon ima jednu od najboljih baterija na tržištu.

Trebalo bi svi korisnici One-a u CG da dobiju update APN podešavanja za LTE u nekom momentu (pošto je APN za LTE mrežu potpuno novi i ne postoji u bazi telefona), a ubuduće će to dolaziti već podešeno na novim telefonima. U međuvremenu, trebalo bi da može ručno da se namesti, samo traži da ti daju podešavanja.
znaci NEREALNO kakvi... nesposobnjakovici rade u T-mobile korisnickom servisu... Ne samo da nemaju parametre, nego nece ni da se iscimaju da nekako dodju do njih, uz opravdanje "sigurno to nije do toga, kontaktirace vas neko vec kada budemo imali vise informacija", a na taj kontakt cekam kao na bliske susrete trece vrste, evo 5 dana otkako sam prvi put prijavio problem. Hvala na pomoci, vjerujem da je upravo do toga, a tuzno je da iz Srbije dobijam informaciju za nesto sto bi genijalci u CG trebalo da znaju...
Na koju mrezu,sta su ti rekli koji ti je problem?
067 (T-mobile), rekli su u principu da nemaju pojma do cega je, i da ih ljudi samo zovu da pohvale novi servis, a da sam ja jedini koji se zali da mu nesto ne radi... A onda kad se okrene prica, pocnu sa "znate, to je u testnoj fazi, pa mozda zato, a mozda i niste u zoni pokrivenosti, a mozdaaaa..." Trla baba lan, mogli bi ladno i Mimi Oro da angazuju da radi za njih :d

ChobbyNS nije rekao da li koristi custom ROM i kernel (underclock ili undervolt), da li mu je bio upaljen mobile data, sinhronizacija, kako mu je podešeno osvetljenje... Rezultat koji si ti postavio je sasvim okej, toliko One postiže potpuno stock, sve upaljeno i sinhronizuje, auto brightness... Ako je ono rezultat potpuno stock N4, onda taj telefon ima jednu od najboljih baterija na tržištu.

Koristim cataclysm rom baziran na stock 4.3, bez uc i uv,wi fi i 3g su uvek on,osvetljenje na auto i sve sinhronizacije upaljene.

Onda je baterija na N4 neuporedivo bolja nego na One

Nisam to rekao vec mi se cini da kod njega nesto nije u redu.
Neka napise kako koristi telefon pa cemo znati.

Igrice sam igrao podosta,Yt, fb i ostalo. Kameru sam koristio bogami podosta jer sam isao na derbi i jos sam i danas ostao u bg pa sam slikao i snimao. Ali verujem da mogu jos da izvucem bez igrica npr.

znaci NEREALNO kakvi... nesposobnjakovici rade u T-mobile korisnickom servisu... Ne samo da nemaju parametre, nego nece ni da se iscimaju da nekako dodju do njih, uz opravdanje "sigurno to nije do toga, kontaktirace vas neko vec kada budemo imali vise informacija", a na taj kontakt cekam kao na bliske susrete trece vrste, evo 5 dana otkako sam prvi put prijavio problem. Hvala na pomoci, vjerujem da je upravo do toga, a tuzno je da iz Srbije dobijam informaciju za nesto sto bi genijalci u CG trebalo da znaju...

067 (T-mobile), rekli su u principu da nemaju pojma do cega je, i da ih ljudi samo zovu da pohvale novi servis, a da sam ja jedini koji se zali da mu nesto ne radi... A onda kad se okrene prica, pocnu sa "znate, to je u testnoj fazi, pa mozda zato, a mozda i niste u zoni pokrivenosti, a mozdaaaa..." Trla baba lan, mogli bi ladno i Mimi Oro da angazuju da radi za njih :d

Ja sam ih zvao da ih pitam trebaju li kakva dodatna podesavanja rekli su mi da ne treba,ali da je zasad pusteno samo na teritoriji podgorice iako na njihovom sajtu pise da ima i na primorje

A kad ce lte doci u srbiju?

Nazad
Vrh Dno