Šta je novo?

HTC One

Pa ne postoji standard za smajlije.

Pa ne postoji standard za smajlije.

pa sad.... :) na vecini telefona daje :), onda B-) daje ,) , :p daje :p ...
To je za mene neki standard.... Ovo sa ovim emoji-jima, hmmmm, makar za sad nije standardizovano. Za utjehu, makar na Desire HD sa cyanogen mod 10.1 stizu svi kako treba (izgledaju drugacije i crno-bijeli su, ali da ne sitnicarim)

inace, ni MX player vise ne radi (nisam jedini, provjerio na Play store)... Workaround je da se iskljuci HW+ dekodiranje...

To samo na One ne radi?

Kad ce vise taj update... :-(

Provalio sam da ne mozes da slusas duze od 5min na slusalice sa max volume. Zabolela me glava posle prve pesme. Mnogo je glasan zvuk i sto je najbitnije kvalitetan.

Ma boli tebe glava zato što jedini nisi dobio update :p

Ne sumnjam u to :)

supa9esu.jpg
dupy2ury.jpg

Imam problem sa povezivanjem telefona i symc managera. komp, sa win 8 mi prepoznaje tel i mogu normalno da prebacujem stvari sa njega, ali ga htc sync manager ne prepoznaje. Pokusao sam sa reinstalacijom sync managera, ali nista. I sa gasenjem usb debugginga i opet nista. Ako neko ima neki predlog...

Zavisi od vrste tv-a. Za LG ima "LG smart tv".

pa dobro, nije ni strašno ni neočekivano. koji telefon dobije nov android za manje od 2 meseca od predstavljanja a da nije nexus? odnosno, 4.4 će ove godine imati samo nexusi :)

http://www.fudzilla.com/home/item/32961-htc-one-and-max-wont-get-android-44-this-year
Eh.. neki nikada ne nauce na svojim greskama... i ja sam se zeznuo sto sam uzeo HTC One.

zaista katastrofa :p Sta je donio 4.3, a da nije vezano sa Sense 5.5?
Sto i kaze clanak: "Android 4.4 will bring a few minor changes and the most prominent option is that you will be able to use an alternative SMS application instead of the default one. Of course, some other minor tweaks are coming, too."

Razvoj Androida znatno usporava, 4.2 i 4.3 nisu donijeli nista posebno, a izgleda nece ni 4.4 (promjene UI-ja se ticu samo Nexus telefona, to je za nas koji koristimo skinovani UI uglavnom nebitno)

jel ima neka informacija kada ce update i za nas doci?

koga "nas"? "Nama" je vec svima stigao, ti imas telefon za neko drugo trziste (Njemacka i sl)

Pa to pitam, posto sam video da je jos neko postavio da mu nije stigao update.

Да ли се некоме, још, телефон рестартује сам од себе, од ажурирања на 4.3? Већ трећи пут у претходних 2 дана...

допуна: Заправо, у питању је System Crash, пошто се након рестарта појави Send crash report порука.
У сваком случају, почело да се дешава у последња 2 дана... без икаквог разлога.

Poslednja izmena:
A da li se nekome nekada desilo da ekran posle zakljucavanja nece da se na prvi klik na lock dugme odkljuca? Tj nece da se upali ekran, samo zasvetle dugmici. I onda moram da opet pritisnem lock dugme, sacekam par sekundi i sve bude ok(to se sve desi kada prebrzo pritisnem lock dugme 2 puta, ali samo nekad). To mi se desilo mozda 3-4 puta za ova 2 meseca.

Nazad
Vrh Dno