Pozdrav prijatelji. Nakon dužeg razmišljanja, preračunavanja i mudrovanja rešio sam da pazarim HTC ONE, ali Google Edition jer volim stock Android, a Blink feed, Zoe i sve te munje koje idu uz Sense mi ne trebaju ni najmanje. Cena ista, a update redovan.Avaj, našao sam ženu koja će kupiti aparat preko Play Store-a i doneti ga ovamo te sam taj problem rešio, ali ostaje još nekoliko nejasnoća... Telefon je otključan i radiće na svim našim mrežama, 'el tako (99 posto sam siguran da hoće, ali mi ipak treba potvrda)? Kome mogu da se obratim za servis u slučaju nekih problema, pretpostavljam da garancija odande ne važi ovde? Šta mislite o case-ovima koje prodaje sam HTC, valjaju li šta? Tu mislim na ovo i ovo.
Globalna HTC garancija bi trebalo da važi u bilo kom ovlašćenom servisu, jer se uređaji vode po IMEI kodu i serijskom broju i postoji centralna baza podataka iz koje servisi vuku informacije.Kome mogu da se obratim za servis u slučaju nekih problema, pretpostavljam da garancija odande ne važi ovde?
LinkWhen pressed about when this would happen Mackenzie, added that HTC hopes to make the release before the end of September, but added that this wasn’t written in stone as “sometimes unknowns can arise.”
It could also be possible that HTC are looking to upgrade all HTC One devices to 4.3 fairly soon as in a reply to the original tweeter, Jason Mackenzie added, ”our plan/target is that all US skus will be updated before September end.” The term SKUs refers to stock-keeping units, or in simpler English model numbers, so could ”all US skus” mean all versions of the HTC One sold in the USA, including those locked to the different carriers, let’s hope so!
Drugu mrežu nisam probao jer je telefon zaključan na Telenor, ali probao sam dve kartice (sa istim brojem) dok sam imao u posedu prvi aparat, neku crnu, pa posle belu koju i sada koristim. Nisam probao da stavim karticu sa drugim brojem ali i ne vidim potrebu? Maska koju koristim je specijalno pravljena za HTC One ( http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=3152&page=1) tako da ne verujem da je problem do toga, a ni do držanja telefona prilikom razgovora.
Ako neko uspe da mi reši problem ima 'ladnu pivu kad god poželi u neograničenim količinama dok traju letnji dani![]()
LinkOn M7 by default the Noise suppression is enabled and when we move the phone at certain angles, the other party wont hear anything what we talk.
Cekaj nexusabice znatno jeftiniji a kameru ne moze ima losiju od htc one-a
naravno ostale spec bi trebale budu u rangu htc ili bolje
Sve zavisi koliko je spreman da čeka. Neće moći da nabavi novog nexsa do novembra.
Jel se pojavio HTC One Google Edition po oglasima?
ako je uopšte i jeftiniji
Ode im polovina (od 16gb), a ja nigde lag na i9500 nisam video
Imam 9505 sa 4.3 GE romom i stvarno ne znam o cemu vi pricate ovde. Razumem ja i ono - imam ONE to je najbolji telefon ostali su niza klasa i sve to, ali zasto siriti dezinforacije i laprdati, mozda ovo cita neko ko jos uvek razmislja koji bi telefon uzeo, kao ja pre par meseci. Nema I9505 nikakvog laga, radi svarseno...ne znam zasto je tesko reci istinu, nije vam ni iz cepa ni u dzep.
koliko te placa Samsung da hvalis po forumima?Imam 9505 sa 4.3 GE romom i stvarno ne znam o cemu vi pricate ovde. Razumem ja i ono - imam ONE to je najbolji telefon ostali su niza klasa i sve to, ali zasto siriti dezinforacije i laprdati, mozda ovo cita neko ko jos uvek razmislja koji bi telefon uzeo, kao ja pre par meseci. Nema I9505 nikakvog laga, radi svarseno...ne znam zasto je tesko reci istinu, nije vam ni iz cepa ni u dzep.
Evo ja imam S4 sa TW od prvog dana pa ne znam sta je to lag. Laguje nekima u glavi izgleda.
Evo ja imam S4 sa TW od prvog dana pa ne znam sta je to lag. Laguje nekima u glavi izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari