Pazi kad su toliko ponosni na svoj blinkfeed da ni rootovanog ne možeš da ga izbrišeš. Daj brate slobodu, pa kome se sviđa blinkfeed sviđa, a kome ne, neka ga skloni sa homescreena. Neće propasti firma zbog toga.Blinkfeed ne moze da se makne
Može da se prebaci na 5x4.^ 4x3. Ima 4 reda jer se sada dock pojavljuje i u app drawer-u. Ali zašto samo 3 kolone, ne znam.
Jes' glupo pitanje ali i meni je to palo na pamet. Ponekad ne obraćaš pažnju na takve stvari.Da li imaš neku masku koja zatvara mikrofone ili možda nezgodno držiš telefon pa slučajno zatvaraš mikrofon?
Ovde i nije bas bilo nekog takvog slucaja da se neko zalio... Jesi probao da promenis karticu? Jesi probao neku drugu mrezu?
Drugu mrežu nisam probao jer je telefon zaključan na Telenor, ali probao sam dve kartice (sa istim brojem) dok sam imao u posedu prvi aparat, neku crnu, pa posle belu koju i sada koristim. Nisam probao da stavim karticu sa drugim brojem ali i ne vidim potrebu? Maska koju koristim je specijalno pravljena za HTC One ( http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=3152&page=1) tako da ne verujem da je problem do toga, a ni do držanja telefona prilikom razgovora.
Ako neko uspe da mi reši problem ima 'ladnu pivu kad god poželi u neograničenim količinama dok traju letnji dani![]()
Da dobro može biti pregruba, više je ispod proseka...
"Ponekad".... Nemoj zezati.
Moj Note 2 je sa stock romom radio ljepse od S4 u većini slučajeva.Sto im je jaci hw, to im je tw gori.
Da ne pominjem sto im na particije ode 1/3 kapaciteta telefona.
Ode im polovina (od 16gb), a ja nigde lag na i9500 nisam video
Trebalo bi da ima izložen po primerak kod sva tri operatera u oba tržna centra.Jel ima ovaj telefon izložen u Ušću ili Delta Citiju? Hteo bi konačno da ga vidim uživo. Sve koje znam su uzeli S4, niko bre One.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari