Sad baš pogledao na MS i zaista ima oglasa za ispod 500e. Dobrano mu je pala cena...
A koliko su sigurni ti oglasi?
Jel ti razumes srpski?
Hteo si da kupis negde u telekoplusu, gde ne dobijes fiskalni i dobijes neku bednu garanciju na tolet papiru, a ovde preko oglasa dobijes isto to uz 100 eura manju cenu i FISKALNI i GARANCIJU OD OVLASCENOG SERVISA na 2 godine.
Do sada sam 5 puta tako kupovao telefon i samo tako ih i kupujem ili preko operatera ako mi se vise isplati...
Jel ti razumes srpski?
Hteo si da kupis negde u telekoplusu, gde ne dobijes fiskalni i dobijes neku bednu garanciju na tolet papiru, a ovde preko oglasa dobijes isto to uz 100 eura manju cenu i FISKALNI i GARANCIJU OD OVLASCENOG SERVISA na 2 godine.
Do sada sam 5 puta tako kupovao telefon i samo tako ih i kupujem ili preko operatera ako mi se vise isplati...
Bas zato sto se sve tako lepo dobije mi je malo sumljivo..
Prvo sam mislio da si paranoik, a sada polako počinjem da sumnjam da nas troluješ.
Al' iskreno mi reci. Ti ni malo nemas bojazni da je to prevara? Da nije nesto uredu sa fonom i slicno? Ja samo hocu da budem siguran, nisu to male pare.
To stoji.. Ali se mnogo ljudi javlja sa tzv garancijom vazonam za firmu a ne pojedinca.... Ta garancija nema ni pecat na sebi a tekst i imei napise prodavac moba.. Takvih garancija sam video brdo,a tacno znam kako izgleda prava garancija preko neke firme jer mi majka ima takvu garanciju
To stoji.. Ali se mnogo ljudi javlja sa tzv garancijom vazonam za firmu a ne pojedinca.... Ta garancija nema ni pecat na sebi a tekst i imei napise prodavac moba.. Takvih garancija sam video brdo,a tacno znam kako izgleda prava garancija preko neke firme jer mi majka ima takvu garanciju
Moze, stavis mu rom od ge verzije :d
Onda jednostavno kupi ge verziju i cao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari