Sirotica. Dobice telefon od 600 evrica, a da ga prethodno nije videla. Strasno![]()
Sirotica. Dobice telefon od 600 evrica, a da ga prethodno nije videla. Strasno![]()
Koliko moze da kosta otkljucavanje ovog telefona sa T-Mobile mreze?
Ipet pitam, da li je ovo fake ili nije? http://www.telekoplus.com/model.php?proiz=HTC&model=one m7 silver
Koji igo koristite za ovaj telefon?
Potrebna mi je rezolucija a ne verzija.
Pokusavam da namestim istu verziju koju imam na n4 gazdi na One. Tako da bi mi svaka pomoc dobro dosla. Google I nije od neke pomoci posto mi izbacuje samo za One X.
I opet ces dobiti isti odgovorNije fejk. Samo ne znam hoces li dobiti fiskalni racun i naravno nista od 2 godine garancije.
Cekaj, ako je fon novi i legalan trebalo bi da imam i garanciju?
Ne znam samo kako se bilo kome isplati da uzima preko paketa ovako skupe telefone. Jedino ako neko bas trosi mnogo, pa bi svejedno uzimao taj paket ili ako mu firma placa racun, sve ostale opcije su papreno skupe za srpske uslove (ili bar za moje uslove). Mislim da se mnogo vise isplati skupljati pare i uzeti telefon u keshu, pa makar i bez garancije nego sklopiti pakt sa djavolom. A imam info da se One moze kupiti i za 550e, bez garancije, ofc.
Mislim da je tu 1god.. A ako doplatis jos neki kes onda su 2.. Ali mozda i nije taj sajt u pitanjuako mislis da je legalan u smislu preko ovlascenog uvoznika ja mislim da nije,to jest uveren sam da ga kupuju u obliznjim drzavama skidaju porez i onda preko svojih ljudi na granici prebacuju ovde i prodaju.. Vecina takvih radnji posluje na slican nacin
Ja imam kes, nije problem. Ali samo je pitanje gde kupiti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari