Šta je novo?

HTC One

Dobri ljudi mozete li da me uputite gde da skinem iGo primo za ovaj nebulozni telefon. Udavi me gazda. PM me plz. :)

Hvala unapred. :)

Koliko su sigurni oglasi za automobile ili nekretnine koje kostaju 2 reda velicine vise? Naravno da mora da se obrati paznja...

A koliko su sigurni ti oglasi?

Jel ti razumes srpski? :D

Hteo si da kupis negde u telekoplusu, gde ne dobijes fiskalni i dobijes neku bednu garanciju na tolet papiru, a ovde preko oglasa dobijes isto to uz 100 eura manju cenu i FISKALNI i GARANCIJU OD OVLASCENOG SERVISA na 2 godine.

Do sada sam 5 puta tako kupovao telefon i samo tako ih i kupujem ili preko operatera ako mi se vise isplati...

Hteo si da kupis negde u telekoplusu, gde ne dobijes fiskalni i dobijes neku bednu garanciju na tolet papiru, a ovde preko oglasa dobijes isto to uz 100 eura manju cenu i FISKALNI i GARANCIJU OD OVLASCENOG SERVISA na 2 godine.

Do sada sam 5 puta tako kupovao telefon i samo tako ih i kupujem ili preko operatera ako mi se vise isplati...

+1

Bas zato sto se sve tako lepo dobije mi je malo sumljivo..

Prvo sam mislio da si paranoik, a sada polako počinjem da sumnjam da nas troluješ.

Al' iskreno mi reci. Ti ni malo nemas bojazni da je to prevara? Da nije nesto uredu sa fonom i slicno? Ja samo hocu da budem siguran, nisu to male pare.

Al' iskreno mi reci. Ti ni malo nemas bojazni da je to prevara? Da nije nesto uredu sa fonom i slicno? Ja samo hocu da budem siguran, nisu to male pare.

Kako ne možeš da shvatiš zašto se prodaje po oglasima po toj ceni i sa garancijom od operatera?
Neko ko ima neki biznis paket sa nekom velikom potrošnjom dobije taj telefon za DŽ i stavi ga u oglase pošto on je jelte biznismen pa ima IPhone. On ne gubi ništa pošto taj paket što ima iskoristi i ovako i onako s tim da ako potpiše ugovor na 2 godine dobije i telefon koji proda i dobije za njega 450-500 evra sto je dovoljno nek mu se otplati 10-12 pretplata od 24 - znači još je i na dobitku što je potpisao ugovor i uzeo telefon koji je utopio.

To stoji.. Ali se mnogo ljudi javlja sa tzv garancijom vazonam za firmu a ne pojedinca.... Ta garancija nema ni pecat na sebi a tekst i imei napise prodavac moba.. Takvih garancija sam video brdo,a tacno znam kako izgleda prava garancija preko neke firme jer mi majka ima takvu garanciju

Poslednja izmena:
To stoji.. Ali se mnogo ljudi javlja sa tzv garancijom vazonam za firmu a ne pojedinca.... Ta garancija nema ni pecat na sebi a tekst i imei napise prodavac moba.. Takvih garancija sam video brdo,a tacno znam kako izgleda prava garancija preko neke firme jer mi majka ima takvu garanciju

Tako sam i ja posisao za garanciju. :S: Od tada kupujem iz oglasa samo sa garancijom i fiskalnim računom.

Ovde se priča sa garancijom i fiskalnim... To sa firmama zaobići... Samo fiskalni i to je to...

Kupis ovo i mentnes u silikon od 500 din :) :d

http://www.gsmarena.com/htc_one_is_now_available_in_24carat_gold_rose_gold_and_platinum-news-6280.php

gsmarena_001.jpg

primetio sam jednu zanimljivu stvar.. htc one je za paket od 2 soma din u mtsu nekih 13 soma jeftiniji od s4.. sada me interesuje zasto je htc one toliko skuplji na oglasima od s4 iako je cak kod operatera jeftiniji i to za 100e.. sto najgore ova cena u mtsu nije uopste losa.. a ne,nisam lepo video,ono je za ugovor na 3 godine.. ebli ih ugovori na 3 god.. zabo sam jer je redosled kolona na istom sajtu razlicit,kod htc one ide prvo 36 meseci a kod s4 ide 24.. ko li radi sajt mts-u.. boze

Poslednja izmena:
Ljudi, ima li najava da će se na jesen pojaviti HTC One sa Snapdragon 800 procesorom ? Ima li neko neka saznanja ?

Bice neki sa vecom dijagonalom,mislim da nece One konkretno a i nema potrebe,realno

Ma moguće je da će mu dodati to + u imenu, uz neka manja tweakovanja u izgledu. Staviće mu verovatno i Android 4.3 tada.

Kako sam razumeo promenom sa 3UK na neki genericki rom ne bi dobio brze ota updejtove zbog cida? Ili sam ja to pogreno razumeo?

Прочачкао сам мало коначно овај тел и могу рећи да ми се Сенс 5 нешто и не свиђа због оне беле боје... Да ли то може да се промени? Иначе по квалитету и осећају у руци је далеко испред свих.

Onda jednostavno kupi ge verziju i cao.

Поента је да хоћу сенс али неки 'вако ограничен :p и не у овим бојама, 3.6 је био ок. Дакле неки дарк Сенс :) ГЕ не делује лоше али некако нема своју причу кад је онако го андроид са оним ружним бројчаником.

Porucio sam hone preko Telenora. Kolika je komplikacija za sim-unlock?

Ok. Telefon je stigao za manje od 24h. Sense je uzas. Ne moze da se skloni blinkfeed, nema menjanja redosleda strana u launcheru, nema menu taster.
Kad izlazi 4.2.2 za one? Nagurali su facebook i twitter koje ne mogu da obrisem jer ih ne koristim. Da li je neko flashnuo google edition ili mozda paranoid android?

Poslednja izmena:
Vrh Dno