jorgovan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.03.2002
- Poena
- 805
Lepo, kvalitetno, a ova cena je odlična. No, nije po mom ukusu, preglomazno.
Posle par dana koriscenja da podelim utiske...
Fenomenalno lezi u ruci,nije previse lagan,malo mi smeta sto je power dugme gore ali se navikavam.
Baterija mi traje bez problema puna dva dana (u proseku pricam nesto preko sat vremena dnevno).
Brz je kao munja bez obzira koliko stvari otvorim istovremeno.Kamera je nesto losija po dnevnom svetlu negde mi je u rangu sa S3,
dok je u lose osvetljenim uslovima najbolja koju sam do sada video na telefonu.
Zvuk preko zvucnika kada budete culi usta ce vam biti otvorena narednih 2 minuta
U toku razgovora apsolutno nema sustanja,modulacija,prekida.
Sagovornik ima veoma jasan ton cak i kada razgovaram na ulici pored sve buke od vozila (nisam probao u nekoj diskoteci)
Vezivanje na WiFi traje od 1-2 sekunde (kod S3 je recimo 3-4 sekunde)
Kvalitet WCDMA&GSM signala je po meni isti kao i kod S3.
Ekran je kristalno jasan i nema prenaglasenih boja.Bela je bas bela.
Jako dobro reaguje na touch i generalno sve klizi kao po ledu bez obzira da li palim kameru ulazim u kontakte ili idem na net.
Kvalitet izrade bih mogao prakticno da uporedi sa Apple proizvodima (dva kod kuce,tri u firmi,steta sto nijedan nije moj)
Sve u svemu apsolutno sam zadovoljan sadasnjim izborom telefona posle S3...
Eto od mene toliko da podelim utiske sa vama,ako nekoga zanima jos nesto pitajte.
Pozz!
mene zanima kakvi su uglovi gledanja nocu ali ne kada se iskrivi i gleda horizontalno ili vertikalno u njega nego kada se iskrivi i gleda dijagonalno to jest od jednog od coskova moba.. zvuci smesno ali znam zasto pitam ovo![]()
Lcd matrica je po tom pitanju bolja od amoleda
@fkloznica
Nisam siguran sta si hteo da me pitas....inace uglovi gledanja sui denticni kako god da okrenes telefon
sa upaljenim svetlom ili ugasenim u prostoriji
@The Punisher
Pa sta znam,klinac se prvi dan nakacio na WiFi i gledao crtace skoro sat vremena a i ja sam se malo igrao oko
podesavanja i baterija je izgurala 38sati i 29min.Igrice nemam a fejs nikako ne mogu da svarim
Naravno stavio sam WCDMA only u podesavanjima za mrezu,provera mejlova,linkedIn itd.
S4 bolji uglovi gledanja, bolji kontrast, bolji prikaz crne boje..
One bolji prikaz bele, veci broj subpixela i bolji raspored - "ostrija slika", veci ppi, umerenije boje (da ne kazem prirodnije), bolja vidljivost van zatvorenog prostora/sunceva svetlost..
^ Nemam taj problem.
"Tako treba" E svasta!
Ne mora da znaci da ce svi imati taj blueish tint, neki samoledi vuku na hladniju nijansu a neki na topliju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari